peki aşağı yukarı ne kadar ücretleri nasıl öğreniez??
hiç korkma inan ki korkulacak hiç bişey yok bende çok stres yaptım dudaklarım uçukladı ama hiç bişey yok normal muayene olur gibi alet yerleştiriyorlar içine ilacı verirken adet ağrısı gibi kasıklarında ağrı oluyo sadece kucağına alacağın bebeğin için çektir metanetli olmamız lazım
ıyı aksamlar kızlar bende bundan 8 ay once rahım fılımı cektırmıstım gercekten kolay bı ıslem degıl ama korkulacak gıbı bıseyde degıl gercektende herhangı bı tıkanıklık varsa acılma olasılıgı yuksek bızat kendım yasadım ve o ay hemen hamıle kaldım suan tam 8aylık hamıleyım umarım sonuclarınız temız cıkar
evvet kızlaar perşembe günü gittim
enestezi ile oldum yatmam uyuyup kalkmam 15 dk. sürdü...
iyiki anestezili yaptırmışım 2 tüpümde kapalı çıktı ilaç kısmen geçti
bende cumartesi gittim.ağlaya ağlaya girdim odaya doktorum ve asistanı anestezili yapalım istersen dedi,kabul etmedim..
iyi ki de anestezili yaptırmamışım,gerçekten 5 dk sürdü,ilaçtan kaynaklanan bir ağrım olmadı ama spekülüm canımı yaktı ..benim solda biraz tıkanıklık vardı ama şimdi ikisi de açık şükür....
hiç korkmayın arkadaşlar adet acısından bile az,en azından benim adet acımdan[
mrb canm ya bende rahm flmi çektrcm amaa çok korkyrmm gerçkdn korklck bşe yokmu . birde fiyatı ne kadrdı sigorta karşılıyomu acabaa yazarsan acil çok sevncm .