Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

bende yarın çektiriyorum
anestezili cektireceğim ama yine de çok stres yaptım

bu sabah çektirdim, mızmız olmama rağmen 5 dakikalık bişey olduğu için dayanırım dedim. biraz acıyor evet, kendimizi kandırmayalım ama ayılıp bayılınacak bişey yok yani. adet ağrısının biraz daha fazlası ve karnınızda bir tokluk hissi o kadar. zaten kısa sürüyor. benim her ikisi de açık olduğu için ağrım az oldu. doktor ikisinden de geçiyor ağrımaması lazım dedi, evet eğrımadı. başında biraz ağrı ve acı var o kadar. korkmayın, kendinizi de kasmayın.

kızlar birşey soracağım bu işlemdeki anestezi nasıl birşey
narozlamı uyutuyorlar yoksa iğneylemi

iğne ile diye biliyorum ben ama kesin bişey demeyeyim. anestezi olmayan hali bile az acı veriyor deryainci, sen bi de anestezili olacakmışsın, hiç takma kafana, haberin bile olmayacak. yap da kurtul için rahatlasın

Merhaba arkadaşlar doktorum benden de bugün hsg istedi..

Doktordan çıkınca ağladım maalesef..işlem iğrenç..normal muayenede bile kendimi kötü hissederken buna nasıl katlancam..allah hepimize kolaylık versin

Birde tıkanıklık olanlarda da bu işlem sayesinde açıldığını okudum,doğru mudur acaba????

bence doktora bağlı acı meselesi bilmiyorum bana çok acılı anlattı herkes hastaneyi inletenler ne bilim yapamıyorum korkuyorum çok zaten benim için muayene de mesele olamıyorum:18:

mesele bir de muayene olmak zaten olamıyorumki offfff:2:

ıyı aksamlar kızlar bende bundan 8 ay once rahım fılımı cektırmıstım gercekten kolay bı ıslem degıl ama korkulacak gıbı bıseyde degıl gercektende herhangı bı tıkanıklık varsa acılma olasılıgı yuksek bızat kendım yasadım ve o ay hemen hamıle kaldım suan tam 8aylık hamıleyım umarım sonuclarınız temız cıkar

harikasın...umut oldun vallahi sonunda minicik bir bebek gelecekse çekilen çile kutsaldır

Teşekkürler arkadaşım,ayrıca allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin...

evvet kızlaar perşembe günü gittim
enestezi ile oldum yatmam uyuyup kalkmam 15 dk. sürdü...
iyiki anestezili yaptırmışım 2 tüpümde kapalı çıktı ilaç kısmen geçti

bende perşembe günü çektirdim.nerdeyse sıfır acı diyebilirim.tabi burda kullanılan aletlerler ve dr un tavrı çok önemli.gitiğim yerde bu konuda son teknoloji kullanılılyor herşeyi sırasıyla anlattılar.bu kadar kolay olacağını tahmin etmemiştim.lütfen kimse korkmasın.bebek isteyen herkesin bence ilk önce yaptırması gereken en önemli aşama.tüplerin durumu bilinmeden boşa kürek çekmenin kimseye faydası yok malesef.allah herkesin yardımııcısı olsun ve hayırlısını versin(bu arada anestesisiz oldum.)

Son düzenleme:
bende cumartesi gittim.ağlaya ağlaya girdim odaya doktorum ve asistanı anestezili yapalım istersen dedi,kabul etmedim..

iyi ki de anestezili yaptırmamışım,gerçekten 5 dk sürdü,ilaçtan kaynaklanan bir ağrım olmadı ama spekülüm canımı yaktı ..benim solda biraz tıkanıklık vardı ama şimdi ikisi de açık şükür....

hiç korkmayın arkadaşlar adet acısından bile az,en azından benim adet acımdan

Hsg işlemini ne kadar zaman gebe kalınamazsa yaptırmak gerekiyor.ben 6 aylık evliyim ve hala gebelik olmayınca acaba yaptırsammı diye düşünmeye başladım.

mrb canm ya bende rahm flmi çektrcm amaa çok korkyrmm gerçkdn korklck bşe yokmu . birde fiyatı ne kadrdı sigorta karşılıyomu acabaa yazarsan acil çok sevncm .

mrb canm ya bende rahm flmi çektrcm amaa çok korkyrmm gerçkdn korklck bşe yokmu . birde fiyatı ne kadrdı sigorta karşılıyomu acabaa yazarsan acil çok sevncm .

biraz ağrı oluyo benim canımı spekülüm yaktı biraz,ama dayanalmayacak bir ağrı değil inan...
benim gittiğim hastanede 250 tl idi sgklı olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…