Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

merhaba arkadaşlar benim rahimağzında yaram var ve rahimfilmi çektirmem gerek yarası olup rahimfilmi çektiren varmı acaba?bi sakıncası olurmu ki?tşk.........

arkadslar benmde cektırmem gerekıo hsg ama ınanın korkudan hep ertelıyorum ama bunu sızlerden duymam rahatlattı benıde

bende cumartesi gittim.ağlaya ağlaya girdim odaya doktorum ve asistanı anestezili yapalım istersen dedi,kabul etmedim..

iyi ki de anestezili yaptırmamışım,gerçekten 5 dk sürdü,ilaçtan kaynaklanan bir ağrım olmadı ama spekülüm canımı yaktı ..benim solda biraz tıkanıklık vardı ama şimdi ikisi de açık şükür....

hiç korkmayın arkadaşlar adet acısından bile az,en azından benim adet acımdan :nazar:[

merhaba arkadaşlar

aranızda daha yeniyim, 3 yıllık bir evliliğim var, iltihabım vardı evlendiğimden beri hep doktora kontrollere gittim ilaçlar kullandım, iltihap geçmedi sanki ama doktor yok diyor iltihap, bıktığım için bir müddettir doktora gitmedim, gitmem gerek aslında, çok doktorda değiştirdim, ankarada yaşıyorum, gittiğim bir doktor rahim filmi lazım dedi, rahim filmi hariç diğer bütün tahliller yapıldı sorun yok temiz, hatta eşimde sperm testi yaptırdı oda normal, ama ben rahim filminden hem çok korkuyorum hem sağlam bir doktor bulamadım hem de sizin yazdıklarınızdan eğer iltihap varsa önce tamamen temizlenip çekilmesi imiş, şimdi ben ne yapayım bilemedim, rahim filminden önce gene tahliller mi yaptırsam çektirsem ödüm kopuyo anestezi ile yapılsa keşke :KK43:(( ankarada bildiğiniz anestezi ile sağlıklı bir hastane var mı yapan, 32 yaşındayım ve hala bebeğim olmadı :KK43:(((

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

merhaba arkadaşlar

aranızda daha yeniyim, 3 yıllık bir evliliğim var, iltihabım vardı evlendiğimden beri hep doktora kontrollere gittim ilaçlar kullandım, iltihap geçmedi sanki ama doktor yok diyor iltihap, bıktığım için bir müddettir doktora gitmedim, gitmem gerek aslında, çok doktorda değiştirdim, ankarada yaşıyorum, gittiğim bir doktor rahim filmi lazım dedi, rahim filmi hariç diğer bütün tahliller yapıldı sorun yok temiz, hatta eşimde sperm testi yaptırdı oda normal, ama ben rahim filminden hem çok korkuyorum hem sağlam bir doktor bulamadım hem de sizin yazdıklarınızdan eğer iltihap varsa önce tamamen temizlenip çekilmesi imiş, şimdi ben ne yapayım bilemedim, rahim filminden önce gene tahliller mi yaptırsam çektirsem ödüm kopuyo anestezi ile yapılsa keşke :KK43:(( ankarada bildiğiniz anestezi ile sağlıklı bir hastane var mı yapan, 32 yaşındayım ve hala bebeğim olmadı :KK43:(((

MERHABA
BENDE 32 YAŞINDAYIM VE YUKARIDA YAZDIĞIM GİBİ BEN BU FİLMİ ÇEKTİRDİM HEMDE ANESTEZİSİZ...
İLTİHAP DURUMLARINDA BENİM DE BİLDİĞİM ÇEKİLMEZ
BİLDİĞİM KADARIYLA ENFEKSİYON YAYILMASIN DİYE...
TAVSİYEM ÖNCE GÜVENEBİLECEĞİN BİR DOKTOR BULUP MUAYENE OLMAN VE BU ENFEKSİYON GEÇİNCE DE KORKMADAN FİLMİNİ ÇEKTİRMEN..
SAKIN AMA SAKIN KORKMA,RAHAT OLMAN LAZIM..5 DK LIK BİR İŞLEM İÇİN ANESTEZİ GEREKMEZ BENCE..PANİKLEME DURUMUN YOKSA TABİ
AMA BEN AĞLAYA AĞLAYA GİRDİM,GÜLEREK ÇIKTIM ŞÜKÜRLER OLSUN..
BEN KOCAELİDEYİM O YÜZDEN ANKARA İÇİN BİR DOKTOR TAVSİYE EDEMİCEM..

GEÇMİŞ OLSUN...

Son düzenleme:
MERHABA
BENDE 32 YAŞINDAYIM VE YUKARIDA YAZDIĞIM GİBİ BEN BU FİLMİ ÇEKTİRDİM HEMDE ANESTEZİSİZ...
İLTİHAP DURUMLARINDA BENİM DE BİLDİĞİM ÇEKİLMEZ
BİLDİĞİM KADARIYLA ENFEKSİYON YAYILMASIN DİYE...
TAVSİYEM ÖNCE GÜVENEBİLECEĞİN BİR DOKTOR BULUP MUAYENE OLMAN VE BU ENFEKSİYON GEÇİNCE DE KORKMADAN FİLMİNİ ÇEKTİRMEN..
SAKIN AMA SAKIN KORKMA,RAHAT OLMAN LAZIM..5 DK LIK BİR İŞLEM İÇİN ANESTEZİ GEREKMEZ BENCE..PANİKLEME DURUMUN YOKSA TABİ
AMA BEN AĞLAYA AĞLAYA GİRDİM,GÜLEREK ÇIKTIM ŞÜKÜRLER OLSUN..
BEN KOCAELİDEYİM O YÜZDEN ANKARA İÇİN BİR DOKTOR TAVSİYE EDEMİCEM..

GEÇMİŞ OLSUN...

noree çok çok teşekkür ederim ilgin için, iyi bir doktor bulucam öncelikle, rahatlattın beni :)) adetim geçtikten sonra hemen tekrar kontrollere başlayacağım, inş. herkesin hayatına istediği bebişleri gelir :)))

noree çok çok teşekkür ederim ilgin için, iyi bir doktor bulucam öncelikle, rahatlattın beni :)) adetim geçtikten sonra hemen tekrar kontrollere başlayacağım, inş. herkesin hayatına istediği bebişleri gelir :)))

ÖNEMLİ DEĞİL ARKADAŞIM...
EVET İHMAL ETME SAKIN...
AMİN CANIM İNŞALLAH HEPİMİZİN BEBİŞİ OLUR

merhaba arkadaşlar

ankarada isen başkent üniversitesi kadın doğum ana bilim dalı başkanı prof. esra kuşçudan şaşmamanı tavsiye ederim..rahim filmi de öyle korkulacak bişey değil zaten. esra hoca seni hiç oyalamadan ne yapılacağını söyler mükemmel bir insan ve doktor.

ankarada isen başkent üniversitesi kadın doğum ana bilim dalı başkanı prof. esra kuşçudan şaşmamanı tavsiye ederim..rahim filmi de öyle korkulacak bişey değil zaten. esra hoca seni hiç oyalamadan ne yapılacağını söyler mükemmel bir insan ve doktor.

gesnur teşekkür ederim ilgin için :)) esra hocaya gidebilirsem adetimden sonra gideyim :))

ben 4 gün önce çektirdim.Korkuyla gittim.Nasıl çekildiğini bile anlamadım çok az bir karın ağrısı dr elinin çok hafif olduğunu hiç acı çekmiyeceğmi söyledi inanın çekmedim .Çekilecek olan arkadaşlara tavsiyem tecrübeli bir dr giderlerse hiç anlamazlar.

isteyen arakadaşım olursa jinek dr ve filmi çektirdiğim dr ve labaratuar adını verebilirim ankarada arayanlar için inanın ben çok memnun kaldım

ben röntgen de calışıyorum.bu fılm asamasında korkulacak hıc bır sey yok.sadece vajınaya sokulan bı yardımıyla rahıme alıç verılıyor ve devamında aralıklarla fılmler cekılıyor.bu işlem teshısın yanında tedavı de edıyor ozellıkle tıkanıklık varsa acılıyor..

ben röntgen de calışıyorum.bu fılm asamasında korkulacak hıc bır sey yok.sadece vajınaya sokulan bı yardımıyla rahıme alıç verılıyor ve devamında aralıklarla fılmler cekılıyor.bu işlem teshısın yanında tedavı de edıyor ozellıkle tıkanıklık varsa acılıyor..

bi kaç saat önce bende çektirdim ama tahminimden fazla ağrı çektim hala da çekiyorum şu an
ama anlamadığım iltihaplıyken veya yara varken çekilmesi sakıncalıymış ama bende her ikiside mevcut ve çekildi ne olacak şimdi merak ediyorum 10 gün önceki muayenede ciddi enfeksiyonun var dediler bugünde başka bi doktor ne enfeksiyonu ben bi şey görmedim dedi hangine inanıcam bilmiyorum kafam çorba oldu bu durumda enfeksiyon oluşacak sanırım offffff offfffff ateş yaparmış bu gibi durumlarda umarım bi problem olmaz:2:

isteyen arakadaşım olursa jinek dr ve filmi çektirdiğim dr ve labaratuar adını verebilirim ankarada arayanlar için inanın ben çok memnun kaldım

nicer merhaba :))

ilgin ve alakan için teşekkür ederim sana, dün regl oldum bittikten sonra hemen doktora başlayacağım, bi kaç düşündüğüm hastane var (özel istemiyorum artık, cidden çoğu para tuzağı ve sonuçsuz), benim iltihabım hala var sanırım ve iyi bir doktor ile bu sorunu önce çözmem lazım çünkü iltihap var ise rahim filmi sakıncalı imiş yanlış bilmiyorsam ayrıca daha çok ağrılı oluyormuş, senden rica etsem sen bana doktorunun bilgilerini verir misin ve ne kadar ücreti olduğunuda sölermisin, sende ankaradasın sanırım :)))) şimdiden çok çok teşekkür ederim

bi kaç saat önce bende çektirdim ama tahminimden fazla ağrı çektim hala da çekiyorum şu an
ama anlamadığım iltihaplıyken veya yara varken çekilmesi sakıncalıymış ama bende her ikiside mevcut ve çekildi ne olacak şimdi merak ediyorum 10 gün önceki muayenede ciddi enfeksiyonun var dediler bugünde başka bi doktor ne enfeksiyonu ben bi şey görmedim dedi hangine inanıcam bilmiyorum kafam çorba oldu bu durumda enfeksiyon oluşacak sanırım offffff offfffff ateş yaparmış bu gibi durumlarda umarım bi problem olmaz:2:

delikopter merhaba :))

işte benimde araştırmalarıma göre iltihap varsa sakıncalı imiş, nasıl bir doktora gidilir artık iyice sapıtıyoruz, çok çok geçmiş olsun sana ve inş. hemen toparlanırsın arkadaşım

keşke ankarada olsaymışsın :KK43:( sana gelirdim o zaman :))

merhaba artniyetizm canım ben dr recai papuçcu ya gittim inan çok memnun kaldım. konusunda çok iyi bir dr .İnşalah faydasını görürsün

canım benim görümcemin 7 yıldır bebeği olmuyordu dr recai bey le tanıştı ve şu an bir oğlu var inan bana gerçekten iyi benim sorunumuda bu dr çözdü muy ücreti 200 tl

hiç adet ağrısı çekmedinizmi en fazla o kadar ağrın oluyor.2 dakikalık bir işlem aylardır korkudan doktora gidemiyordum.rahim filmi çektireceğini biliyordum.ama korkulacak bir işlem değil.kan vermek gibi.zaten ağrıya sebep olan bu korkular.

merhaba relpax,
inan bana herkeze göre değişen bişye bu rahim filmi.
ben 9 şubat 2011 de çektirdim ve anestezisiz.daha önceden dış gebelik ameliyatı olmuştum sağ tüpüm alınmıştı.şimdiki aklım olsa kesinlikle uyumak isterdim.
çeken arkadaşımdı gerek yok anesteziye dedi bende ona güvendim.çekim esnasında acıdan bayılmışım ayıldığımda 1 saatte kendime gelemedim tüpüm tıkalıymış açıldı ama ben hayatımda yaşadığım en kötü tecrübeydi diyebilirim.1 hafta kendime gelemedim.:KK43:

arkadaşlar siz işinizi garantiye alın ve anestezili yaptırın mutlukaaaaa.....

herkeze göre değişiyor...

X