Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
medicine istanbul hastanesin de çektirdim ağrısızdı bayan doktor ve bayan asistanlar vardı çok rahatım bu yüzden ve 122 lira verdim bitti geçti gitti :)
Arkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
MERHABA ARKADASLAR ARANIZA YENİ KATILDIM.GECEN GÜN HSG ÇEKTİRDİM.sonuc söyle.
uterus sağa deviye olup uterusta bikornis anomalisi mevcuttur.(çift boynuzlu rahim sanırım)
sol tuba lümeni açıktır.sol tubadan periton bosluğuna geçiş izlenmiştir.sağ tuba istmik segmenti izlenebilmekte birlikte ampuller segmente geçiş saptanmamıştır.
arkadaslar yorumlarınızı alabilirmiyim.İnşaallah hepimiz yavrularımızı kucağımıza alırız.teşekkürler.
arkadaşlar merhaba..bende bugün rahim filmi çektirdim de sonuçta şöyle bi cümle var bu ne demek acaba bilen var mı aranızda?
"bilateral peritona pasaj mevcuttur" yazıyor..
sizde de yazıyor mu böyle cümle?
bi de sağ tubada geçiş geç gözlendi yazıyor bu tüp kapalı mı demek acaba?
arkadaşlar merhaba..bende bugün rahim filmi çektirdim de sonuçta şöyle bi cümle var bu ne demek acaba bilen var mı aranızda?
"bilateral peritona pasaj mevcuttur" yazıyor..
sizde de yazıyor mu böyle cümle?
bi de sağ tubada geçiş geç gözlendi yazıyor bu tüp kapalı mı demek acaba?
canım sonucunu doktora götür mutlaka , bende normal yazıyor,
sağ tuban tıknıktır onu basınçla açmışlardır onun için geçiş geç gözlendi yazmışlardır cnm
hiç korkma canım beni öyle korkutmuşlardı ki 2 ay erteledim önemli olan sonucun temiz çıkması sen buna adepte et kendini geç kalma çektir kurtul ben ki acıya dayanamayan bir insanım acı falan yok varda öyle çok kötü deil toplasan 2 dakikalık acı tabi bi de doktorunun hızına da bağlı