Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ha bide onların hastası olmadığın için rahim filmi çekmeyi engelleyen bişi varmı diye seni önce muayene etçekler, ondanda alıcaklar 20 milyon ekstra ücret ama inan ondada hiç ilgi alaka yok, muayeneyi yapıyolar gördüklerini söylemiyolar, çünkü benim başıma geldi muayenede doktorun tutumundan anladım bişi oldunu sordum ne var diye söylemedi, benim filmi çekmemi engelleyen bişi yok gerisine bişi demem dedi, madem 20 muayene ücreti almayı biliyosun niye gördüğünü söylemiyosun, bu durumdan dolayı aklımda soru işareti kaldı ayrıyeten başka bi yere daha gidip muayene oldum meğerse iltihabım varmış, ve muayane edip 420 tlyi cebe indirmesine rağmen smyrna bunu bana söylemedi, kesinlikle gitme derim ben....
TUĞCAL smyrnayı sormuşsun, evet bende 15 gün önce orda çekildim 400 tl anestezili, ama inan uyuduğum için teknoloji farkını falan anlayamadım, ama şunu söyleyebilirimki uyumadan önce odada biraz doktorun gelmesini beklemiştim odayı baya inceleme fırsatım oldu yani, suyasem demiş yaa radyomarda çekilirken yapılan işlemi ekrandan seyrettim diye, smyrnada o odada öyle ekran falan bişi yoktu bence eski teknolojiyle çekiyolar, yani demem o ki ben smyrnaya gitme derim hiç ilgi yok, hem zaten smyrnada çekmiyolarki filmi sen smyrnaya gidiyosun parayı veriyosun orda onun yakınında 10 yada 15 dk mesafede özel çınarlı hastanesi var oraya yolluyolar seni, sen gidiyosun hazırlanıyosun arkandan smyrnanın doktoru geliyo ve çekip gidiyo, sana bi açıklama falan yapanda yok, sonucu ordaki röntgenciden alıyosun hepsi bu, biraz uzun yazdım kusura bakma ben derimki smyrnaya gitme kendilerinin aletleri bile yokki seni başka hastaneye yolluyolar....
Ha bide onların hastası olmadığın için rahim filmi çekmeyi engelleyen bişi varmı diye seni önce muayene etçekler, ondanda alıcaklar 20 milyon ekstra ücret ama inan ondada hiç ilgi alaka yok, muayeneyi yapıyolar gördüklerini söylemiyolar, çünkü benim başıma geldi muayenede doktorun tutumundan anladım bişi oldunu sordum ne var diye söylemedi, benim filmi çekmemi engelleyen bişi yok gerisine bişi demem dedi, madem 20 muayene ücreti almayı biliyosun niye gördüğünü söylemiyosun, bu durumdan dolayı aklımda soru işareti kaldı ayrıyeten başka bi yere daha gidip muayene oldum meğerse iltihabım varmış, ve muayane edip 420 tlyi cebe indirmesine rağmen smyrna bunu bana söylemedi, kesinlikle gitme derim ben....
anladım canım sağol anestezili olması cezbetmişti başta ama düşününce özel hastaneler iki katı fiyat veriyor buranın böyle olması şaşırtıcı ve düşündürücü... saol bilgilendirdiğin için... ben en iyisi radyomar a gideyim bir tek kötü birşey duymadım çünkü orası hakkında....
Arkadaşlar burada yazılanlardan sonra nereye gitceme karar verdim bende radyomara gidicem ama sevkli falan olmam gerekmiyo dimi yani arayıp randevu alabiliyorum hemen cvplarsanız çok sevinirim ALLAHIM şifamızı versin hepimizin
günaydın arkadaşlar dün radyomarda hsg mi çektirdim inanın çok kolay 2 dk lık bi işlem ve hiç ağrı sızı yok ilki eski yöntemdi ve çok kötüydü çok zorlanmıştım ama bu sadece adet ağrısı ve sonrasında hiç bişey yok hatta çıkınca eşimde çok şaşırdı gülerek çıktım :)) ve akşama kadar gezdim ...
günaydın arkadaşlar dün radyomarda hsg mi çektirdim inanın çok kolay 2 dk lık bi işlem ve hiç ağrı sızı yok ilki eski yöntemdi ve çok kötüydü çok zorlanmıştım ama bu sadece adet ağrısı ve sonrasında hiç bişey yok hatta çıkınca eşimde çok şaşırdı gülerek çıktım :)) ve akşama kadar gezdim ...
selam arkadaslar benım bugun rahım fılmım cekıldı cok korkulacak bısey deılmıs ılacı werdıklerınde bıraz agrı oluyo sancı gırıyo adet sancısı gıbı ama kolay bı ıslem ama sızlere tawsıyem sakınlestırıcı felan ıcmeyın cunku mıde bulantısı yapıo ben bugun ıcmıstım ıslem sonucunda bıraz kustum we tansıyonum dustu
sukurler olsun tuplerm acık cıktı
Gözün aydın sonucun güzel çıkmış
dedim sana bak iyiki oraya gittin, sonuç nasıl umarım iyidir...