Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

meraba arkadaşlar ben perşembe günü 2. rahim filmimi çektireceğim fındıkzadede radyomar da ağrısız çekiyolarmış oraya gideceğim çektirenlerde ağrısız olduğunu söylüyorlar bi araştırım derim banada dr.um tavsiye etti güzel çekiyolarmış

sağol canım geçmiş olsunn bilgilendirdiğin için. ben hala çektirmedim inşallah en yakın zamnda bebeğiin olur

meraba arkadaşlar ben perşembe günü 2. rahim filmimi çektireceğim fındıkzadede radyomar da ağrısız çekiyolarmış oraya gideceğim çektirenlerde ağrısız olduğunu söylüyorlar bi araştırım derim banada dr.um tavsiye etti güzel çekiyolarmış

arkadaşım fiyatını biliyosan söylermisin

arkadaşlar merhaba... ben temmuz ayında anestezi almada rahim filmi çektirdim ve neredeyse masada kalıyordum acıdan üstelik iyi bir merkez değildi ve filmi de hatalı çektiler... şimdi doktorum filmi yenilememiz lazım diyor... bana mutlaka aneztezi yapan bir yer lazım kesinlikle bir daha o masaya ayıkken yatamam.... izmir-bursa veya istanbul da bildiğiniz iyi bir yer varmı... tabi ücretinin de çok uçuk olmaması gerekiyor... çektiren arkadaşlardan yardım bekliyorum lütfen...........

merhaba arkadaşım sen neden bu kadar acı çektin üzüldüm çok geçmiş olsun ama dediğin gibi belki kalitesiz bir yere gttiğin için olabilirben istanbul bakırköyde radyotom radyomar diye bir görüntüleme merkezi var orada çektirdim filmi 300 liraya anestezisiz zaten gerek yok kasıla kasıla gttim pisikolojim bozulma derecesine geldim ama filim çektirirken dr tamam bitti dediğinde şok oldum bu kadar basit bi işlemmi die bu kadar çabukmu yapılıo bu işlem die yani sen bilirsin tabi nereye gideceğini ama tavsiye ederim gerçekten ben çok memnun kaldım dr dan filmi çekerken tek tek sana nasıl bişey yaptığını anlatıo seni hiç germio şimdi rahmi açıorum sıvyı veriyorum şunu yapıom bunu yapıom die yani çok iiiiiiiiii....a.s.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşım sen neden bu kadar acı çektin üzüldüm çok geçmiş olsun ama dediğin gibi belki kalitesiz bir yere gttiğin için olabilirben istanbul bakırköyde radyotom radyomar diye bir görüntüleme merkezi var orada çektirdim filmi 300 liraya anestezisiz zaten gerek yok kasıla kasıla gttim pisikolojim bozulma derecesine geldim ama filim çektirirken dr tamam bitti dediğinde şok oldum bu kadar basit bi işlemmi die bu kadar çabukmu yapılıo bu işlem die yani sen bilirsin tabi nereye gideceğini ama tavsiye ederim gerçekten ben çok memnun kaldım dr dan filmi çekerken tek tek sana nasıl bişey yaptığını anlatıo seni hiç germio şimdi rahmi açıorum sıvyı veriyorum şunu yapıom bunu yapıom die yani çok iiiiiiiiii....a.s.

saol arkadaşım iyi dileklerin için ben de bu merkezin adını çok duydum burda iyi bir merkez olduğundan eminim ama dediğim gibi daha önce acı bir tecrübe yaşadığım için şimdi çok ama çok korkuyorum... resmen psikolojim bozuldu bu yüzden anestezi almak sanırım benim için daha iyi olacak... ağrı eşiim zaten çok düşüktür adetlerimde kıvranırım... bilmiyorum napıcanmafoldumben

bende çektiricem yakında ama anestezili mi yoksa aneztezisiz mi karar veremedim..çünkü bende rahim ağzı yarası var..o ilaçlı su rahime verildiğinde yarayı yakar mı yada dr rahimi tutup çekerken eli yarama gelir de bayılır mıyım acıdan o kısmı düşünüyorum..sonra bunu düşününce anestezili diyorum :çok üzgünüm:

meraba ben aranıza yeni katıldım 8 ay önce rahim filmi çektirdim korkacak hiçbirşey yok benide çok korkutmuşlardı çok ağrılı falan diye hiçbirşey hissetmedim.Öncelikle kendini sıkmaman gevşek bırakman gerekiyor birde o anda başka şeyler düşün.Geçmiş olsun

merhaba bende oraya çektirdim hiçbir ağrım olmadı

bende sabah aradım radyomarı... dr güven verdi ben dedim daha önce çektirdim ama canım çok yandı diye inanın hiçbirşey hissetmeyeceksiniz dediler... heralde ben de oraya çektiricem gibi duruyor inşallah bu sefer acısız biter gider....

arkadaşlar ne kadar korkarsak korkalım bunları yaptırmak zorundayız bende ilkinde çok acı çektim çok zorlandım hatta bir daha asla çektirmem dedim ama dün dr. um yeniden istiyorum deyince bişey diyemedim çünkü mecburum bebeğimin olmasını çok istiyorum 5 ay önce tüp bebekle hamile kaldığım bebeğimi 10 haftalıkken kaybettim yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum onun için ağrı acı bizi yıldırmasın bir gün gelir bebeklerimizi kucağımıza alınca hepsini unuturuz bol bol dua edelim birbirimize rabbim başka sıkıntı vermesin olumunekankayizsmile

kızlar doktorum memorial cem demirel bana fındıkzade RADYOTOM u önermişti. en sonteknik ve ilaç kullanılıyor, acısız dedi doktorum. bu sabah çektirdim. gerçekten muayeneden bile daha hafif, hiç birşey hissetmedim. sadece 1-2 dakika sürdü, işlem süresince ekrandan izleyebiliyorsunuz. ve sonucu hemen veriyorlar. yeni kullandıkları teknikle rahim duvarlarına dokunmadan görüntü alabiliyorlarmış ve verdikleri sıvı radyasyonu diğerlerine göre çok çok azaltılmış. böylelikle gebeliğe hiç ara vermenize gerek kalmıyor. ayrıca ağrı kesici veya anesteziye de gerek duyulmuyor. büyük korkularla gittim sabah ama orada işlemi yapan doktor bütün bunları tek tek anlatınca rahatladım ve işlem de gerçekten çok kısa ve kolay oldu. mutlaka orayı öneririm.

arkadaşlar ne kadar korkarsak korkalım bunları yaptırmak zorundayız bende ilkinde çok acı çektim çok zorlandım hatta bir daha asla çektirmem dedim ama dün dr. um yeniden istiyorum deyince bişey diyemedim çünkü mecburum bebeğimin olmasını çok istiyorum 5 ay önce tüp bebekle hamile kaldığım bebeğimi 10 haftalıkken kaybettim yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum onun için ağrı acı bizi yıldırmasın bir gün gelir bebeklerimizi kucağımıza alınca hepsini unuturuz bol bol dua edelim birbirimize rabbim başka sıkıntı vermesin olumunekankayizsmile

canım seni çok iyi anlıyorum benim ablam geçen sene başka bir yerde film çektirdi ve 1 hafta hastanede yatmak zorunda kaldı, film sırasında çektiği acılar da cabası... ben de çoook korkarak gittim ama inanılmaz kolaymış mutlaka dediğim yere git bence...

çok sevindim canım bende yarın gideceğim randevu aldım bu sabah inşallah bir an önce kavuşursun bebeiine

canım seni çok iyi anlıyorum benim ablam geçen sene başka bir yerde film çektirdi ve 1 hafta hastanede yatmak zorunda kaldı, film sırasında çektiği acılar da cabası... ben de çoook korkarak gittim ama inanılmaz kolaymış mutlaka dediğim yere git bence...

bilgilerin için teşekkür ederim canıminşallah sonucum normal çıkar bu ara herşey üst üste geliyo daha öncekinde polipler vardı histeroskopi yaptırmıştım inşallah tekrarlamamıştır

bilgilerin için teşekkür ederim canıminşallah sonucum normal çıkar bu ara herşey üst üste geliyo daha öncekinde polipler vardı histeroskopi yaptırmıştım inşallah tekrarlamamıştır

sağol canım benim inşallah, Allah hayırlısını versin. senin de sonuçların inşallah iyi çıkar. bu uğraşlarımızın karşılığını elbette alacağız bunu düşün. hep olumlu bak. ben 3 yıldan sonta çok yılmış ve ümitlerimi yitirmiştim. nedense birden olaylara bakış açım değişti. olmayacak diye niye düşünüyorum dedim kendi kendime. şu yaşıma kadar istediğim herşeyi elde ettim çok şükür. ama hep olacağını düşündüm isterken. bunda neden öyle yapmıyorum diye kızdım kendime. belki 3 ay belki 3 sene daha bekleyeceğim ama bende bunu eninde sonunda yaşayacağım, artık öyle düşünüyorum. tıp git gide ilerliyor. elbet bir şekilde sonuç alacağız. önemli olan Allah iyi doktorları ve merkezleri karşımıza çıkarsın. sen de olaylara bu gözle bak bence ve bu süreçlerden geçerken hayatı kaçırma, bebek eninde sonunda gelir ama bu yıllarımız bir daha geri gelmeyecek. en iyi şekilde geçirmeye çalış... sevilerimle.

haklısın canım herşey bebişlerin gelmesi için... ben daha bir dahaki ay histereskopi de çektiriem bazen offfffff d,ye bağırasım geliyor... Allah bu çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallah....

kızlar doktorum memorial cem demirel bana fındıkzade RADYOTOM u önermişti. en sonteknik ve ilaç kullanılıyor, acısız dedi doktorum. bu sabah çektirdim. gerçekten muayeneden bile daha hafif, hiç birşey hissetmedim. sadece 1-2 dakika sürdü, işlem süresince ekrandan izleyebiliyorsunuz. ve sonucu hemen veriyorlar. yeni kullandıkları teknikle rahim duvarlarına dokunmadan görüntü alabiliyorlarmış ve verdikleri sıvı radyasyonu diğerlerine göre çok çok azaltılmış. böylelikle gebeliğe hiç ara vermenize gerek kalmıyor. ayrıca ağrı kesici veya anesteziye de gerek duyulmuyor. büyük korkularla gittim sabah ama orada işlemi yapan doktor bütün bunları tek tek anlatınca rahatladım ve işlem de gerçekten çok kısa ve kolay oldu. mutlaka orayı öneririm.
ben de sanırım oraya gidicem canım geçmiş olsun sen kurtulmuşsun darısı bizim başımıza inşallah...

kızlar bir de izmirde smyrna art tüp bebek merkezi ile görüştüm 400 tl anezstezili dediler... burda çektiren varmı hiç.... 330 anestezisiz 400 anestezili biraz garip geldi bana??? şehir farkından mı yoksa teknoloji farkından mı??? teknoloji farkıysa ben uyuduktan sonra eski sistem olması fark edermi??? çok soru soruyorum ama biriniz bana yardım etsin yauwwww

X