ben de burda yazılanları okuyup tırsarak gittim rahim filmi çekimine..hatta maddi açıdan uygun yer bulsaydım anestezili çektirirdim vb diye eşime söylene söylene gittim..1 gece önce de uyku tutmadı,rahim filmi çekilcem diye korkudan sabaha kadar ağladım..
fakat arkadaşlar abartılcak hiçbişey yok..daha önce de yazmıştım..işlemin ilk başında normal jinekolojik olmuyo musunuz siz,aynı işlem bi farkı yok..
ben çok jinekolojik muayene oldum..dr lar elle de baktılar,ultrason aletini de soktular vb..rahim filminin başı alttan bakılan ultrasonla aynı..gerisinde dr bana şimdi ilaç vericem kasılma olabilir korkma nefes al dedi..ilacı verdi..karnımda hafif bi kasılma oldu..bana göre adet sancısından da hafif bi ağrı oldu ve 3 dk içinde işlem bitti bende..
bende rahim yarası var ve minyon tipliyim..rahimim geniş olmadığı halde ben bişey hissetmedim..sadece kas gevşetici ve ağrı kesici alın..hepsi bu yaa..anestezi alıp bide onun ilacını bünyenize sokmayın..yapmayın derim ben..
siz bi rahim filminin 3 dk lık acısına dayanamıycaksanız nasıl çocuk doğurmayı düşünüyor sunuz?yapmayın derim..gidin sakin sakin çektirin filminizi anestezisiz..