Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..
canım çok fazla istenmiş. araştır izmirde çoook yer var güvenle ve uygun fiyata çektirebileceğin. dikkat et çok iyi bi yer olmasına çekecek doktora ve anestezi istemeyi unutma. dr nekadar acımaz desede sen anestezi iste. çok geçmiş olsun
bende gecen ay anensefali yizinden oğlumu erken duğurmak zorunda kaldım 3 aylık gebeydim bundan öncede 5 aylık gebelik sonlandı rahimağzı yetmezliğineden.doğumdan sonra septum süphesi oldu.bnde çok arastırıdm bu ay çektirmem lazım ama korkuyorumm doktor çektirmek zorund adeğilsin dedi sadece emin olmak için çktirmicem galiba çünkü yoruldum bu rahimimden duymadığım şeyleri duyuyorum allah el açıp çocuk isteyen herkese versin çok zor anti depresan hap alıorum hala allah ewlat acısıyla sınav etmesin :çok üzgünüm:
bende yarın rahim filmi çektireceğim zonguldak tıp fakültesinde.. doktorumrahim filmi çekiminde hastanede anestezi yapılmadığını söyledi. film çekiminden iki gün önce antibiyotik ve ağrı kesici tedavisi başlattı. inşallah kolaylıkla çektiririm... . adet sancısı gibi bir acıyada dayanızrız herhalde..tıp fakültesinin özeline gidiyorum. aylık sadece 120 lira veriyorum tüm işlemlerimi ssk karşılıyor( yani kan, film, ultrason ve diğer hormon tahlilleri vs) Yüce rabbim kucaklarımızı en kısa sürede doldurur inşallah
Hepinize merhaba kızlar. Bende film maceramı sizinle paylaşmak istiyorum. Kan tahlillerim de bir problem çıkmayınca doktorum rahim içi film çektirmen lazım dedi. Tabi ben daha öncesinden bu işlemin ağrılı sancılı bişey olduğunu duymuştum o yüzdende korkarak gittim film çektirmeye. Hastaneye gittiğimde benimle birlikte 5-6 kadın daha bekliyordu. Hepsi de heycanlı vede korku içindeydiler. Onları gördükçe iyice kasıldım. İlk biri girdi öyle bir bağırdı ki artık ben koptum ama yaptırmamda gerekiyo sonrakiler de pek bişey olmadı sondan ikinciyem ben girdim. Filmi çeken aleti ayarlıyo ama ben de müthiş korku var. Bir türlü aleti yerleştiremedi bana kasma kendini diyo ama ben ne kadar rahat olmaya çalışsamda kasıyorum neyse kadın yapamıyorum dedikçe ben iyi ce stres sonunda yaptı ama nasıl acı oldu bide bana ağrı oldu mu dedi oldu dedim iyi öyle olması daha iyi tüplerin açık olduğunu gösterir dedi. Zaten iki üç dakika içinde sonuç çıkıyo benim sonuç çıktı hüsran bir tüp kapalı o gün bütün gün ağladım. Eşimin tesellileri hiçbir şey fayda etmedi kendimi kısır ilan ettim. Ertesi gün doktora gittim bir tüp kapalı diğerinde de sıvı birikimi var onunda kapatılması lazım enfeksiyon yayıyo olabilir dedi. Ben iyice bunalım. Doktor dan önce internetten araştırdım çok kasılmalarda tüp kapalı gözükebilirmiş ona umudumu bağladım doktora da bunu söyledim benim filmimi tekrar çekelim dedim o gerek yok laproskopi yapıcam orda herşey net gözükür dedi. Neyse sonuçta laproskopi yapıldı doktor kanallarınız açık hiçbir problem yok dedi. Sanki o gün dünyalar benim olmuştu sanki o gün yeniden doğmuştum. Bütün bu gelişmeler yaklaşık 8 ay önce oldu sanırım. Şimdi ben 5 aylık hamileyim ve bir oğlum olacak Allah nasip ederse. Hiçbir zaman umudunuzu kaybetmeyin kızlar herşeyin sırası var kısmetse mutlaka oluyo.
arkadaşlar sonunda dün çektirdim rahim filmini. çok zor ve sancılı oldu. heleki ilacı verdikleri anda çektiğim sancıyı anlatamam. sanırım doğum sancısı da böyle bir şeydir..çok şükür ki tüplerim açık çıktı. dün tüm gün oturamadım.. ağrım ve mide bulantım oldu.. bu sabah daha iyiyim.. Rabbim en kısa zamanda bebeklerimize kavuştursun bizleri.. çektiğimiz sıkıntılar boşa olmasın.
merhabalar bende cuma günü rahim filmi çektirdim.şu anda kanamam devam ediyor.ilk gün yoğun oldu ama şimdi çok az ara sıra geliyor bu normalmş arkadaşlar.bugun tam 48 saat oldu çekineli.
kızlar daha öncede yazdım ama eğer 320 liraya yakın bi fiyat verirlerse muhakkak radyomara gidin ne ağrı ne sancı ne kanama gerçekten ama gerçekten ağrısız çekiyolar dr çekiliyo demese ben hala lak lak yapıyodum hemşireyle bitti dediler inanamadım şaka gibi bende çok korkuyodum hatta orayı belki 20 kere aramışmdır ağrı olucakmı diye uykularım kaçıyodu sabaha kadar netten yazılanları okuyodum neyse çok şükür sancısız ve temiz çıktı.gidenller inanamıycak benim gibi..
herkese merhaba ben de cumartesi günü fındıkzade radyomarda rahim filmi çektirdim anestezisiz inanın hiç ağrı sızı olmadı çok rahattı sonuçlarımı da hemen aldım. 320 tl verdim. gerçi doktorum filmdeki 6 görüntüden sadece 1ini çok net buldu beğendi ama sonuç acı yoktu tüplerim açık ama rahimim malesef t şeklinde
gmbayrak benimde sadece ordan çıkıp eve gelene kadar kahverengi akıntım oldu hatta neoluyo diye aradım verdikleri ilaçta o renk olduğu için o akmıştır dediler zaten ondan sonrada bidaha gelmedi...
arkadaslar bende yeni rahim filmi cektirdm 1 hafta falan oldu sizinle paylasmak istedm cuma gunu kalktim sabah hastaneye gitmeye hazirlanirken telefonum caldi ve arayan annemdi kuzenimin öldügunu soyledi ben rahim filmi korkusu yasarken bu aci haber beni iyice yikti ve hastaneye gidene kadar esimle hic konusmadim ve rahim filmi sirasi bana geldi ve ben cok stres yaptim kacmayi bile dusundm ama ben bu kadar kolay gececegini hic tahmin etmemistim icimden hep kendimi teselli ettim bebek icin bi adim daha atiyorum diye ve doktor ilaci verdiginde agrilarm basladi ama sanki adet sancisi gibiydi ve 2 dakika falan surdu bence kendini rahat birakacaksin ve yarm saat once agri kesici alacaksin hic bagirmadim ve sonuclarim super cikti suan hicbi problem yok ve inaniyorumki rabbim hepimize bebek verecek ama erken ama gec
arkadaslar bende yeni rahim filmi cektirdm 1 hafta falan oldu sizinle paylasmak istedm cuma gunu kalktim sabah hastaneye gitmeye hazirlanirken telefonum caldi ve arayan annemdi kuzenimin öldügunu soyledi ben rahim filmi korkusu yasarken bu aci haber beni iyice yikti ve hastaneye gidene kadar esimle hic konusmadim ve rahim filmi sirasi bana geldi ve ben cok stres yaptim kacmayi bile dusundm ama ben bu kadar kolay gececegini hic tahmin etmemistim icimden hep kendimi teselli ettim bebek icin bi adim daha atiyorum diye ve doktor ilaci verdiginde agrilarm basladi ama sanki adet sancisi gibiydi ve 2 dakika falan surdu bence kendini rahat birakacaksin ve yarm saat once agri kesici alacaksin hic bagirmadim ve sonuclarim super cikti suan hicbi problem yok ve inaniyorumki rabbim hepimize bebek verecek ama erken ama gec
evet hiç korkulacak kadar ağrılı birşey değil..hatta ben ağrı kesici bile almamıştım..adet sancısı gibi oluyo ve çok kısa sürüyo..tek ağrı rahmi düzleştirmek için çektiğinde oluyo ilaç verirken filan hiçbişet hissetmiyosun..rahim filmi çektirmeye korkanlara duyrulur..herşey sağlık bebişlerimizi kucağımıza almak için..
mrb arkadaşlar.ben aranıza yeni katıldım.öncelikle hepinize geçmiş olsun Allah şifa versin.Benimde malesef bi sürü sağlık problemim var.Hipofiz bezi 5 mm mikroadenomum var.Prolaktinim 60 larda idi ilaçla 0,5 e kadar indirdik.PKO hastasıyım.Adet söktürücü ile ancak adet olabiliyorum ve rahim iltihabı sorunu yaşadım.Tabii bunların sonucunda asıl büyük sorun hamile kalamıyorum.3 aydır deniyoruz,korunmuyoruz.Kısa bi zaman oldu belki ama malesef tedavimi yürüten çeşitli dr lar bu şartlarda hamile kalma şansımı çok düşük görüyor ama 1 sene beklemen gerek tıp açısından böyle 1 sene bekletiyoruz vb diyolar..Bu siteden bi dr a soru yazdım sağolsun cvp lamışta rahim filminiz normal ise yumurta uyarıcılara başlanabilir sizde demiş.Ama hiçbi dr benden rahim filmi istemedi şimdiye kdr.8 aylık evliyim.Ondan mı acaba..Ben sizlere bunu danışcaktım.Rahim filmi çektirmek için belli bi sene evli olmak,belli bi zaman bebek sahibi olamamak vb koşulu mu var acaba?Ben bu şartlarda madem hamile kalamıycam kendileri de belirtiyolar çok düşük ihtimal diye neden 1 sene boşa bekliycem bunu anlayamıyorum?Boşa çabalamak gibi bişey bence bu.İlaçlarla daha kolayken neden böyle diyolar sizlerde de mi böyle oldu?
:dance:dertlerinizi okuyunca insan bi ben değilmişim diyor.2 sene önce miyomektomi ameliyatı geçirdim evli olmadığım için sezeryan yöntemiyle aldılar miyomu.doktorun dediğine göre de 13 cm kadar vardı.zor günlerdi kanım 4 e kadar düşmüştü.onlar sıkıntı değil de ameliyat sonrası doktorum yüzüme çocuğun olmaz olması mucize olsa bile düşürürsün rahmin çok kötü hasar gördü dedi.çocuğu taşıyan rahim tabakamdan bahsediyor meğer.yaşım büyük olsaymış rahmimi alırmış zaten.bir an doktor değil de kasap gördüm karşımda.şimdi evliyim eşim de biliyor olanları.başka bir doktor buldum rahim filmi çekelim diyor.bilmiyorum bakıcaz artık.şu an çok yeni evliyiz bebek için erken ama ALLAHIM kimseye arattırmasın inşallah.içimi döktüm rahatladım gerçekten:dance::
selamlar bende 2 gün önce çektirdim abartıldığı gibi bir ağrım olmadı sadece aleti yerleştirip içeriye ilacı verirken 2 dk lık bir kasık sızım oldu çok şükür tüplerimde hiç bir anormallik yok açıkmış.anestezi felanda olmadım özel bir hastanede 210 tl ye gelmiş oldu ssk anlaşmalı tabi :) çekilcek olanlar hiç korkmatın gerçekten kendinizi kasmanıza gerek yok bundan korkarsak doğum nasıl yaparız demi :)ben hep böyle düşündüm içimden herkese geçmiş olsun şimdiden