Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi çektirenler???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Seni çok iyi anlıyorum canım bende yalvardım artık sıkmayın şu ilacı diye dayandım mecbur ama sorun çıkmadı bnde Allah'a şükür sen bdiaha cektrdin mi

Seni çok iyi anlıyorum canım bende yalvardım artık sıkmayın şu ilacı diye dayandım mecbur ama sorun çıkmadı bnde Allah'a şükür sen bdiaha cektrdin mi
Ben ilk defa bugün yaptırdım acı katlanılacak gibi değildi bende ilacı biraz sıktılar ağrıya katlanamadım sonra ekrana bakan kişi gelip uyardı test duruyor diye birşey dedim kalsın istemıyorum kimisi hissetmıyormuş anestesiziz bile benim ağrı eşiğimde düşük şimdi ne yapıcam bilmiyorum bir süre beklemem gerekecek sanırım

Canım anestezili çektir benim aklım olsaydı anestezili cektirlirdim banada doktorum.dedi çok acımıyor gerek yok anestesiziye 10 dk işlem için diye anestesiz oldum ama çok pişman oldum

1 hafta once bende cekindim rahim filmi tek tupum de kapali cikti. Ama hic bir aci hissetmedim. Hafif bir karin agrisi oldu o kadar kendinizi kasmayin birde doktor cok onemli doktorumun eli cok hafifdi.

Canım anestezili çektir benim aklım olsaydı anestezili cektirlirdim banada doktorum.dedi çok acımıyor gerek yok anestesiziye 10 dk işlem için diye anestesiz oldum ama çok pişman oldum
Artık 2 3 ay sonra çektiririm iş yarım kaldı ve kanamam da oldu ağrım da var hala öyle yapıcam canım anestezili çeken yerleri öğrenmem lazım ben bugün üniversite hastanesinde oldum bu işi acaba devlet hastanelerinden anestezili yapan oluyor mu özele mi gitmem gerekiyor illa

Canım hiç bı bilgim yok devlet anestezili yapıyor mu diye bilmiyrm kuzum kanama olması normal bnimde olmustu çok değil ama olmuştu yani

1 hafta once bende cekindim rahim filmi tek tupum de kapali cikti. Ama hic bir aci hissetmedim. Hafif bir karin agrisi oldu o kadar kendinizi kasmayin birde doktor cok onemli doktorumun eli cok hafifdi.
Kuzum bana doktorum kapalıysa canım acımaz demişti ve benim açık çıktı ikiside ama çok canım acıdı kendimi hiç kasmadm ama bünye mesele herhalde bilmiyrm

Kuzum bana doktorum kapalıysa canım acımaz demişti ve benim açık çıktı ikiside ama çok canım acıdı kendimi hiç kasmadm ama bünye mesele herhalde bilmiyrm
Bir tupum tikali biri de acik cikti hafif bir agri oldu o kadar. Sonrasinda o gun kanamam oldu. Flim oncesi korkmustum acikcasi ama korkulcak bir sey yok bazi doktorlar ilaci basincla birlikte hizli yaptiklari icin agrinin siddeti cok oluyormus diye biliyorum ben.

Olabilir cnku ben ilacı sıktıkca canım çok acıdı kuzum dediğin gibi oldu belkide ondan çok acı çektim hızlı yaptı doktorumda

Öyle bir söylenti de var kapalıysa acır bu da kafamı kurcalıyor akışına bırakıcam bir kaç ay doktor hastane görmek istemıyorum

Öyle bir söylenti de var kapalıysa acır bu da kafamı kurcalıyor akışına bırakıcam bir kaç ay doktor hastane görmek istemıyorum
Aynen kuzum kendini ne zmn hazır hissediyorsan ozmn yaptır rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…