• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi çektirenler???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende çektirdim fakat hiç bir ağrı sancı olmadı.hatta doktor bile ne kadar rahatsınız şu an sizin ayılıp bayılmanız lazımdı dedi.Yani insanlar abartıyor.Doktorlar bile anlam veremiyor insanların tepkisine.Rahat bir şekilde gidin.saçma sapan yorumlara da aldırmayın.Ben işlem biter bitmez kalktım eve de yürüyerek gittim.
Hsgden sonra hamile kldinmicnm kalanlar oluyormus

anestezi sonrası o gün parolun bile keseceği bir ağrım olmuştu bir kaç gün ilişkiye girmedik zaten kanama olmuştu. sonrasında sıkıntı olmadı. ben değil ama kardesim hsg sonrası hamile kaldı. hsg sonrası hamile kalan çok da duyduğum var burada. sıkıntı edeceğiniz bir şey yok merak etmeyin

Nasil yani bna anlyrmisin bnde cok istyrm bitane evlat
Yumurtalık rezervimin az olduğunu bir an önce tüp bebek merkezine gitmem gerektiğini söylemişti bir doktor.Yaşım 34 olduğu için beni korkuttu.Ancak yine de gitmek istemedim.ovulasyon testini denedim.İnstagram da bir gebenin günlüğü sayfasını duymuştum.Ordan test aldım.Tavsiye ediyorum testi mutlaka alıp deneyin.

Merhaba bi senedir evliyiz ve henüz çocuğumuz olmadi kadın doğum doktoruma gittim ve ultrasonda bi sıkıntı olmadığını söyledi gerekli tahliller yapıldı ve bi kaç gün sonra da rahim filmi cekilmem gerektiğini söyledi anestezi uygulanarak ama ben korkuyorum biraz araştırdım bazıları çok ağrılı bazıları hiçbi şey hissetmedim diyorlar yasayanlariniz nasıl bi süreç neler hissediyorsunuz ve sonraki bi kaç gün nasıl oluyor tecrubelerinizi yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum 😊
Ben çektirdim canım 13 ekim anastezili hiçbir şey anlamıyorsun rahat ol sadece uyuyorsun 10 dk bile değil sadece uyandığımda hafif adet olacakmış gibi sancın oluyor o kadar o da saatlik sürüyor

Yumurtalık rezervimin az olduğunu bir an önce tüp bebek merkezine gitmem gerektiğini söylemişti bir doktor.Yaşım 34 olduğu için beni korkuttu.Ancak yine de gitmek istemedim.ovulasyon testini denedim.İnstagram da bir gebenin günlüğü sayfasını duymuştum.Ordan test aldım.Tavsiye ediyorum testi mutlaka alıp deneyin.
Ins bnimde flimdrn snra gebe kalma olasiligm olur

Kocaelide anestesiyle cektirdim.
Hicbirsey hissetmiyorsunuz sonrasinda az az kanama yapti ve ilk gun dinlendim .
Aci esigi herkese farkli bende cok korkmustum 🥰

Anestezili oldum hiçbişey anlamadım birikigun kanama oldu o normal zaten ıyikide ole oldum pko vardı bende çektirdim 1 ay sonra hamile kaldım hiç düşünme çektir korkacak hiçbişey yok

Anestezili oldum hiçbişey anlamadım birikigun kanama oldu o normal zaten ıyikide ole oldum pko vardı bende çektirdim 1 ay sonra hamile kaldım hiç düşünme çektir korkacak hiçbişey yok
Hangi şehirde nerde yaptırdınız benim bugün çok kötü geçti malesef anestesiz

Anestezili olacaksan korkmana gerek yok anestesiz çok can yakıyor yani ben anestesiz oldum canımdan can gitti

Anestezili olacaksan korkmana gerek yok anestesiz çok can yakıyor yani ben anestesiz oldum canımdan can gitti
Benim yarıda kaldı malesef olmadı birşey ters dedi ekrana bakan kişi yanımıza gelıp ilaç verilmeye başlanmıştı ağrıdan canımdan can gitti gitti sonra düzeltmeye kalktılar az daha sabret dediler ama ben yalvardım bıraktırdım en sonunda

Back
X