- 14 Ocak 2020
- 979
- 532
- 53
- 30
Bi ben mi hamile kalamadımadet görmedim hamile kaldim 22subat sonadetim 28unde hsg cekildim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi ben mi hamile kalamadımadet görmedim hamile kaldim 22subat sonadetim 28unde hsg cekildim
Inşallah kalırsın enkisa zamandaBi ben mi hamile kalamadımsağlıkla al kucağına
Soğan suyu deniyorum bu ay bakalım 12. Gündeyim inşallah Allahım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasınInşallah kalırsın enkisa zamanda
Evet kuzum dr söyler sana zaten yasak 1 hafta rahim anca toparlanıyor sen de acı çekmeÇok geçmiş olsun bir hafta süre olduğunu bilmiyodum öğrenmiş oldum![]()
Peki bi sıkıntı çıkmazsa 4 ay boyunca hamile kalma ihtimali yüksek oluyor diyolar doğru mu acabaEvet kuzum dr söyler sana zaten yasak 1 hafta rahim anca toparlanıyor sen de acı çekme![]()
Normal muayene esnasında bile kendimi çok kasan bi insanım doktorum beni rahatlatıyor konuşarak öyle duruyorum kendisi de acısına dayanamazsın anestezisiz düşünmüyorum yapmayı dedi açıkçası korkuyorum icimi rahatlatan tek şey şu an anesteziBende oldum anestezisiz. Doktorum eli çabuk bir adamdı. Sağolsun toplamda 2 dk sürmedi işlem. Benim acı eşiğim çok düşüktür ama bu Dayanılmayacak bir acı değil. Sonrasında kanamam falan da olmadı... tüplerim acıkmış ama kistim vardı hala bebiş yokbence onun için anestezi almaya değmez ilacı verip film çekiyorlar en fazla 5 dk. Şimdiden geçmiş olsun
![]()
Canım ben temmuzda çektirdim bekliyorum doğruluğunu sorgulayamam 6 ay diye biliyorum bende ama yinede soğan suyu içiyorum başladım bende bu ayPeki bi sıkıntı çıkmazsa 4 ay boyunca hamile kalma ihtimali yüksek oluyor diyolar doğru mu acaba
Tesekkur ederimCanım ben temmuzda çektirdim bekliyorum doğruluğunu sorgulayamam 6 ay diye biliyorum bende ama yinede soğan suyu içiyorum başladım bende bu ay
Çekikdikten sonramı hamile kaldınız nekadar ay sonra maşallah subhanallahAnestezi almadan çektirdim . Gerçekten korkulacak bşe değilmiş . Kişiye göre değişir tabi ki . Benim adetlerim de çok sancılı geçtiği için belki etkilenmedim . Kanama vs bşe de olmadı bende . Buralarda çok dolanıp korkutmayın kendiniziBende çok araştırmıştım umduğum gibi olmadı ama bol şans
![]()
Kızceler soğan suyu yaptığım ay gebe kalmıştım bende kaybettiğim bebeğime ama bazılarında hormon bozuyor muş bi araştırın derim buraya yazarsanız çıkar prolaktin lh fsh bozduğu olmuş sevgiler.Tesekkur ederimbende düşündüm soğan suyunu ama cesaret edemedim tadı falan nasıldır diye
Hayır o dönem kalamadım çünkü eşim görev nedeniyle il dışına çıkmak zorunda kaldıÇekikdikten sonramı hamile kaldınız nekadar ay sonra maşallah subhanallah
Olsun sonuçta bir şekilde kalmışsın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinHayır o dönem kalamadım çünkü eşim görev nedeniyle il dışına çıkmak zorunda kaldıben tüp bebekle kaldım . Rahim filminden sonra kalan çok duydum ama bizim iş nedeniyle düzenli birlikteliğimiz olamıyordu maalesef
Tesekkur ederim canımAnestezi almadan çektirdim . Gerçekten korkulacak bşe değilmiş . Kişiye göre değişir tabi ki . Benim adetlerim de çok sancılı geçtiği için belki etkilenmedim . Kanama vs bşe de olmadı bende . Buralarda çok dolanıp korkutmayın kendiniziBende çok araştırmıştım umduğum gibi olmadı ama bol şans
![]()
Bi doktora danışmak en iyisi galibaKızceler soğan suyu yaptığım ay gebe kalmıştım bende kaybettiğim bebeğime ama bazılarında hormon bozuyor muş bi araştırın derim buraya yazarsanız çıkar prolaktin lh fsh bozduğu olmuş sevgiler.
Geçmiş olsun canım Bende bekleyip görücem inşallah sonucuBen çektirdim sadece o ilacı verirken regl ağrısı gibi bi şey oldu o kadar anestezi almadım iyi ki de almamışım benim çok ağrım olmadı . Tüpü kapalı olanların ağrısı oluyormuş
Bende çektirdim fakat hiç bir ağrı sancı olmadı.hatta doktor bile ne kadar rahatsınız şu an sizin ayılıp bayılmanız lazımdı dedi.Yani insanlar abartıyor.Doktorlar bile anlam veremiyor insanların tepkisine.Rahat bir şekilde gidin.saçma sapan yorumlara da aldırmayın.Ben işlem biter bitmez kalktım eve de yürüyerek gittim.Merhaba bi senedir evliyiz ve henüz çocuğumuz olmadi kadın doğum doktoruma gittim ve ultrasonda bi sıkıntı olmadığını söyledi gerekli tahliller yapıldı ve bi kaç gün sonra da rahim filmi cekilmem gerektiğini söyledi anestezi uygulanarak ama ben korkuyorum biraz araştırdım bazıları çok ağrılı bazıları hiçbi şey hissetmedim diyorlar yasayanlariniz nasıl bi süreç neler hissediyorsunuz ve sonraki bi kaç gün nasıl oluyor tecrubelerinizi yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum![]()
Rahat ve stres olmadan gitmek en onemlisi kendimi buna hazırlayarak gitmeye çalışacağımBende çektirdim fakat hiç bir ağrı sancı olmadı.hatta doktor bile ne kadar rahatsınız şu an sizin ayılıp bayılmanız lazımdı dedi.Yani insanlar abartıyor.Doktorlar bile anlam veremiyor insanların tepkisine.Rahat bir şekilde gidin.saçma sapan yorumlara da aldırmayın.Ben işlem biter bitmez kalktım eve de yürüyerek gittim.