- 5 Aralık 2019
- 8
- 4
- 1
- 30
- Konu Sahibi Kubrabzkrt38
-
Merhaba, genelde rahim filminden sonra yollar daha çok açıldığı için hamilelik şansı yüksek oluyor, ben kasım da çektirdim fakat hala hamile kalamadım gerçi, daha bu ay çatlatma iğnesine başladım. Kimilerine göre ilk 3 ay, bazılarına göre çekildikten 6 ay kadar hamile kalma şansı yüksek oluyor tüplerde hiçbir sorun yoksa tabi, bazen tüpler tıkalı olunca da açılıyormuş rahim filmi çekilince, benim ikisi de açıktı.Merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Pkoluyum.1.5 yıl önce evlendim 8 ay sonrasında hamile kaldım ama bebek 5 haftalıkken düştü. Şimdi tekrar deniyoruz olmadı doktora gittik bugün hiç bir sorun olmadığını çocuğumun yine olabileceğini ama ne zman olur onu bilemeyeceğiini söyledi. Rahim filmi çekelim dedi sizce rahim filmi işe yarıyor mu tam olarak neye bakıyorlar bilgisi olan varsa lütfen yazabilir mi?
Çok geçmiş olsun, anestezisiz mi çektirdiniz?Bende Az önce çektirdim çok şükür sıkıntı yok ama çok acı çektim rabbim yardım etsin
Çok geçmiş olsun, anestezisiz mi çektirdiniz?
Çok geçmiş olsun, anestezisiz mi çektirdiniz?
Teşekkür ederim cevabınız için çektirdim çok şükür bir sorun cikmadiMerhaba, gecmis olsun. Rahim filminde rahimde polip veya perde var mi, tupler açık mi ve rahimde sekil bozukluğu var mi diye çekiliyor. Yani sizin düşük yapma nedeniniz rahimde bir anormallik yüzünden olmuş olabilir. Bundan emin olmak icin doktorunuz istemiştir.
Teşekkür ederim herhangi bir sorun çıkmadı inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız .Merhaba, genelde rahim filminden sonra yollar daha çok açıldığı için hamilelik şansı yüksek oluyor, ben kasım da çektirdim fakat hala hamile kalamadım gerçi, daha bu ay çatlatma iğnesine başladım. Kimilerine göre ilk 3 ay, bazılarına göre çekildikten 6 ay kadar hamile kalma şansı yüksek oluyor tüplerde hiçbir sorun yoksa tabi, bazen tüpler tıkalı olunca da açılıyormuş rahim filmi çekilince, benim ikisi de açıktı.
Ne işe yaradığına gelince en başta tüplerin açık olup olmadığına, hamileliği engelleyici polip vs olup olmadığına bakılıyor. Geçmiş olsun hakkınızda hayırlısı olsun.
Merhaba , ben anestezili çektirdim doktor onu önerdi ağrı çok olur dedi çektikten sonra da ağrı kesici vurdular ve hiç bir ağrı hissetmedimÇok geçmiş olsun, anestezisiz mi çektirdiniz?
Ben de Geçtiğmz kasımda çektirmiştim benim de hiç acısız ağrısız olmuştuMerhaba , ben anestezili çektirdim doktor onu önerdi ağrı çok olur dedi çektikten sonra da ağrı kesici vurdular ve hiç bir ağrı hissetmedim
Bence imkanı olan herkes iyi bir yerde ve anestezili çektirmeli bence, ben anestezili çektirmiştim hiçbir şey anlamadan bitti çıktığmda avm bile gezmiştim sıfır ağrı acı.İnternette agrili olduguna dair yorumlar var inanmayiniz. Bir sene once biz de cektirdik. Yalniz iyi biryerde cektirin. Normal stamdartlarda bir hastane filan olmasin. Pahali bile olsa kaliteli biryerdr cektirin. İstanbuldaysaniz yer söyleyebilirim. Rahim filmi cektirin mutlaka baya detayli olarak rahimi inceliyor. Allah korusun ultrasonda filan gorunmeyen birsey varsa bulunur. Ona göre önlem alinir
Bende zaten herkesin bu deneyimi kendisinin yaşamasından bahsediyorum herkesin maddi durumu yok malesef anesteziye, insanları biraz cesaretlendirmenin nesi kötü zaten özel durumlar hariç dedim yazımda da acısada ağrısada bunu yapmadan tedaviye başlanmıyor malesefBence insanları yanlış yönlendirmeyin anestezisiz çektirmek kişiye gore değişir yani ağrı olup olmaması.Mesela benim ağrı eşigim çok düşük anestezili çektirdiğim halde işlemden sonra aşırı agrım olmuştu.Ama bir başkası anestezisiz hiç ağrı duymayabilir.Bu kişiden kişiye değişir.
Bence insanları yanlış yönlendirmeyin anestezisiz çektirmek kişiye gore değişir yani ağrı olup olmaması.Mesela benim ağrı eşigim çok düşük anestezili çektirdiğim halde işlemden sonra aşırı agrım olmuştu.Ama bir başkası anestezisiz hiç ağrı duymayabilir.Bu kişiden kişiye değişir.
Aynen kişinin ağrı eşiğiyle alakalı bir durum. Bende geçen ay çektirdim. Benden önce ve sonra giren kadınların gıkı çıkmadı. Ben bağırmaktan hastaneyi yıktım remennormalde narin biri de değilindir. Tam bayılır gibi oldum ki işlem bitti ve baya kanamam oldu işlem yapılırken. Hala rüyalarıma giriyor tramva yarattı bende resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?