- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.753
- 548
- 37
- Konu Sahibi Kubrabzkrt38
-
amin inşallahHayırlısıyla inşallah tüm isteyen herkeze rabbim nasip etsin kıymetini bilenlere versin inşallah sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin
kaç gün gecikmişti canım çok sağol cevabın için
siz hamile kqldinizmi
hayırlısı olsunyok rahim filminden sonra kalmadım işte bu ay kısmetse aşılama yaptıracaz
yumurtluyormusun acabaArkadaşlar benim iğne ucu kadar pembe bi kılcal damar gibi birşey geliyo akıntının içinde sonra beyaz akıntı gelmeye devam ediyor neden olabilir
yumurtluyormusun acaba
kimisi regl görmeden yumurtladuklaruni soylediler bilemedimcanım 10 gün regl gecikti yumurtlama olur mu ki böyle adet olmadan
Gözün aydın tatlım darısı başımıza inşallah 2. Ayında mi hamile kaldınKızlar merhaba biz de eşimle yaklaşık 2 senedir çocuk istiyorduk.İkimizde de hiçbir sağlık sorun yoktu kaç kere gittik doktora. ben de en son yaklaşık 2 ay önce rahim filmi çektirmeye karar verdim. Şimdi hamile olduğumu öğrendim ben de işe yaradı sanırım film çektirmek
Aminn canım inşallah darısı size olsunGözün aydın tatlım darısı başımıza inşallah 2. Ayında mi hamile kaldın
Bende çektirdim canım 2.ayım da geçti bugün regl oldum inşallah diğer aya nasip olurAminn canım inşallah darısı size olsunEvet 2.ayımda kaldım. Film çektirdekten sonra ilk bir kaç ay hamile kalma şansın artıyor demişti doktor bana.
Şöle sölim kısacaKızlar merhaba biz de eşimle yaklaşık 2 senedir çocuk istiyorduk.İkimizde de hiçbir sağlık sorun yoktu kaç kere gittik doktora. ben de en son yaklaşık 2 ay önce rahim filmi çektirmeye karar verdim. Şimdi hamile olduğumu öğrendim ben de işe yaradı sanırım film çektirmek
Gözün aydın canım çok sevindim benim 2. Ayım da geçti daha yok inşallah cümlemize nasip olurŞöle sölim kısacaEvlendiğim ilk ay hamile kalan ben ikinci çocuğumuz bi türlü olmayınca bizde 1.5 yılın sonunda ve hiçbir sıkıntımız olmadığı halde ama sonunda gebeyim hemde çektirdiğim ay hamile kaldım allah isteyen herkese nasip etsin inş cnm
Ben bir de ovülasyon testi yaptım yumurtalama günümü takip ettim onun da etkisi olmuş olabilir sen de dene istersen canımGözün aydın canım çok sevindim benim 2. Ayım da geçti daha yok inşallah cümlemize nasip olur
Yapıyorum canım bende 2 aydın amaolmadı yumurtlamayıda görüyorum çatlamayıda vakti değil demek ki canım ama rahim filminden sonra çok ümitliydim 3. 4. Ayda da şansım olur inşallahBen bir de ovülasyon testi yaptım yumurtalama günümü takip ettim onun da etkisi olmuş olabilir sen de dene istersen canım
Ben aşılamaya karar vermiştim corona çıkmasaydı bu ay aşılama olacaktım hatta ama hamile olduğumu öğrendim doğal yolla olacağıma dair umudum kalmamıştı ama nasip işte. Allah hayırlı zamanda nasip etsin inşallah sana da canımYapıyorum canım bende 2 aydın amaolmadı yumurtlamayıda görüyorum çatlamayıda vakti değil demek ki canım ama rahim filminden sonra çok ümitliydim 3. 4. Ayda da şansım olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?