• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi cektirenler yardimm

Arkadaşlar benim iğne ucu kadar pembe bi kılcal damar gibi birşey geliyo akıntının içinde sonra beyaz akıntı gelmeye devam ediyor neden olabilir

merhaba arkadaslar,
bende rahim filmi cektirdim, herhangi bir sorun cikmadi. iki defa asilama yaptirdim, birincisi tutmadi, 2.tuttu ama kimyasal gebelik yasadim. 3. asilamadan hamile kalip oglumu kucagima aldim cok sükür. simdi ise tamamen kendiliginden hamileyim, saskinim cünki sebebsiz infertilite denildi ve asilamayla hamile kalmistim. size umut olsun, stres yapmamaya calisin, söylemesi kolay ama gercekten kafaya takmayinca oluyormus. rabbim yardimcimiz olsun:)

Kızlar merhaba biz de eşimle yaklaşık 2 senedir çocuk istiyorduk.İkimizde de hiçbir sağlık sorun yoktu kaç kere gittik doktora. ben de en son yaklaşık 2 ay önce rahim filmi çektirmeye karar verdim. Şimdi hamile olduğumu öğrendim ben de işe yaradı sanırım film çektirmek😊

Kızlar merhaba biz de eşimle yaklaşık 2 senedir çocuk istiyorduk.İkimizde de hiçbir sağlık sorun yoktu kaç kere gittik doktora. ben de en son yaklaşık 2 ay önce rahim filmi çektirmeye karar verdim. Şimdi hamile olduğumu öğrendim ben de işe yaradı sanırım film çektirmek😊
Gözün aydın tatlım darısı başımıza inşallah 2. Ayında mi hamile kaldın

Şöle sölim kısaca:KK72:Evlendiğim ilk ay hamile kalan ben ikinci çocuğumuz bi türlü olmayınca bizde 1.5 yılın sonunda ve hiçbir sıkıntımız olmadığı halde ama sonunda gebeyim:halay:hemde çektirdiğim ay hamile kaldım allah isteyen herkese nasip etsin inş cnm:dua::anneadayı:

Şöle sölim kısaca:KK72:Evlendiğim ilk ay hamile kalan ben ikinci çocuğumuz bi türlü olmayınca bizde 1.5 yılın sonunda ve hiçbir sıkıntımız olmadığı halde ama sonunda gebeyim:halay:hemde çektirdiğim ay hamile kaldım allah isteyen herkese nasip etsin inş cnm:dua::anneadayı:
Gözün aydın canım çok sevindim benim 2. Ayım da geçti daha yok inşallah cümlemize nasip olur

Ben bir de ovülasyon testi yaptım yumurtalama günümü takip ettim onun da etkisi olmuş olabilir sen de dene istersen canım
Yapıyorum canım bende 2 aydın amaolmadı yumurtlamayıda görüyorum çatlamayıda vakti değil demek ki canım ama rahim filminden sonra çok ümitliydim 3. 4. Ayda da şansım olur inşallah

Yapıyorum canım bende 2 aydın amaolmadı yumurtlamayıda görüyorum çatlamayıda vakti değil demek ki canım ama rahim filminden sonra çok ümitliydim 3. 4. Ayda da şansım olur inşallah
Ben aşılamaya karar vermiştim corona çıkmasaydı bu ay aşılama olacaktım hatta ama hamile olduğumu öğrendim doğal yolla olacağıma dair umudum kalmamıştı ama nasip işte. Allah hayırlı zamanda nasip etsin inşallah sana da canım 🙏🏻

Back