Yapışıklıklar kesin açılıyor tıkanıklıklarda da bazı drlar ikinci kez daha tazzikli veriyorlarmış ilacı açılma oluyormuş. Çok korkuyorsan anestezili yaptır. Ben anestezili yaptırdım çok rahat oldu.Yapisikliktan cok korkuyorum ya aciyada raziyimda cok korkuyorum duzelmez diye valla bak yapisiklik ilk ayda belli ediyormus benim niye 3.aydan itibaren degisti anlamadim ufak yapisikliklar acilirmi dersin gercekten
Insallah birseyim yokturda sen ne kadara cektirdinCanım kesinlikle açılır. Korkma.
Hem tüpler kapalı olunca bile açıyorlar yapisiklik mi açılmayacak
Canim kolay yanar benim bu yuzden korkum var bide kotu birsey cikmasindan korkuyorumYapışıklıklar kesin açılıyor tıkanıklıklarda da bazı drlar ikinci kez daha tazzikli veriyorlarmış ilacı açılma oluyormuş. Çok korkuyorsan anestezili yaptır. Ben anestezili yaptırdım çok rahat oldu.
Benim ağrı eşığim yüksek ama yine de işimi garantiye aldım anestezili yaptırdım. Olurda yapışıklık falan varsa canim yanar hissetmek istemedim. Anestezili yaptır canım hiçbisey hissetmiyorsun. Bende içeri girerken korktum ama uyudum uyandım bitti herşeyCanim kolay yanar benim bu yuzden korkum var bide kotu birsey cikmasindan korkuyorum
Senin ne sorunun vardi da neden cektirdin temiz mi cikti sonucBenim ağrı eşığim yüksek ama yine de işimi garantiye aldım anestezili yaptırdım. Olurda yapışıklık falan varsa canim yanar hissetmek istemedim. Anestezili yaptır canım hiçbisey hissetmiyorsun. Bende içeri girerken korktum ama uyudum uyandım bitti herşey
Ben aşılama yaptırcam öncesinde yapılması gerekiyormuş o yüzden yapıldı temiz çıktı çok şükürSenin ne sorunun vardi da neden cektirdin temiz mi cikti sonuc
Ohhh cok sevindim normal yolla denedinkz miBen aşılama yaptırcam öncesinde yapılması gerekiyormuş o yüzden yapıldı temiz çıktı çok şükür
Eşimde sperm sayı ve harekette sıkınti vardı çok düşüktü sayısı 4 aydır tedavi görüyor. Değerleri normale yaklaştı doktorumuz aşılama yaptırabilirsiniz dedi. Yaşımız küçuk olsa normal denemeye devam ederdik ama 30u devirdik zaman kaybetmek istemiyoruzOhhh cok sevindim normal yolla denedinkz mi
Hayirlisi olsun saglikli bebisleriniz olaun insallahEşimde sperm sayı ve harekette sıkınti vardı çok düşüktü sayısı 4 aydır tedavi görüyor. Değerleri normale yaklaştı doktorumuz aşılama yaptırabilirsiniz dedi. Yaşımız küçuk olsa normal denemeye devam ederdik ama 30u devirdik zaman kaybetmek istemiyoruz
Amin inşallahHayirlisi olsun saglikli bebisleriniz olaun insallah
Benm de arada sancı gırıyo. Canım ilişki ile ilgili bişey dedi mi doktorunBende de hassasiyet var hala rahmimi hissedebiliyoRum yani nerdeyse
Anestesısız 650 lira canımInsallah birseyim yokturda sen ne kadara cektirdin
Valla ne kadarsa veririm ufakta olsa yapisiklik aciliyosa bu hosuma gittiAnestesısız 650 lira canım
Aynen canım. Çekil bir an önce. Adetin bittikten sonra 4 gün içinde çekiliyor. Adet bitiminden sonra hiç ilişki yaşanmaması gerekiyor. Doktor söylüyor zaten film çekilmeye gelirken neler yapacağını.Valla ne kadarsa veririm ufakta olsa yapisiklik aciliyosa bu hosuma gitti
3 gün ilişki yasak dedi bana ctesi çekilmiştim ptesi ilişki oldu bizdeBenm de arada sancı gırıyo. Canım ilişki ile ilgili bişey dedi mi doktorun
Banada hicbirsey demedi ilişkiye ilgili. Bende salı çekildim dün akşam ilişki oldu :)3 gün ilişki yasak dedi bana ctesi çekilmiştim ptesi ilişki oldu bizde
Siz baya hızlısınızBanada hicbirsey demedi ilişkiye ilgili. Bende salı çekildim dün akşam ilişki oldu :)
:) napalim. Bugün doktora gittim doktor temiz filmin güzel hicbirsey yok dedi . Bir dahaki ay ilaç kullanıcam bakalım hayırlısı olur inşallah.Siz baya hızlısınız
Canim Merhaba rahim filmi çekildiği bende adet olmayı bekliyorum çekti ek için adet bitince cekildinHamileliği kolaylaştırmak için mi infertilite için mi? Keçiboynuzunda e vitamini varmış, internette rastladığım kadarıyla kadın infertiliteinde e, c ve çinko kullanılmalı diyor, ben herhangi bir takviye kullanmıyorum, bilgim de yok maalesef. İlgili bölümlerde sorarsanız, yardımcı olurlar.
Geçmiş olsun canım, amin Rabbim yardımcımız olsun.
Anesteziye hiç gerek yok, endişelenmeyin çok hafif ağrı oluyor. İnşallah sonucunuz temiz çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?