Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef, eşimde azospermi var.Evet bende öyle duydum. Acı olsada katlanicaz napalim ..
Eee sende var mı hamilelik
Merhaba tese oldu mu ediniz inş Sperm bol bol çıkmıştır bizde azospermiydik merak ettimMaalesef, eşimde azospermi var.
Aminnİnşallah bende o hamile kalanlar arasında olurum... teşekkür ederm
Merhaba, olmadı, yirmisinden sonra gideceğiz inşallah doktora, teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.Merhaba tese oldu mu ediniz inş Sperm bol bol çıkmıştır bizde azospermiydik merak ettim
Bende salı günü çekiliyorum. 1 saat önceden gelmemi istediler ilaç vereceklermsBende salı günü çektirecem.. Anestezi olmadan olacak.. Doktor diğerini tavsiye etmiyor.. Girmeden yarım saat önce ağrı kesici almamı istedi..
Canm kecibiynuzu kürünü yaptın mı hicMaalesef, eşimde azospermi var.
Maşallah ne güzel insanlar bizde kalırız kardeşin de kalır. Rabbim şifa versin hepimizeEskiden rahim filimleri korkutucu gelir ve kadinlarin kabusu olurdu
fakat yeni cikan teknolojik aletler bu bolumdede hayatimizi kolaylastirir oldu
iki ayi geciyor kiz kardesim cektirdi
hemen cikip gezdi dolasti biragri sizi yoktu
aksam hafif ated usume hissetti biraz rahatsizlandi ki bu psikolojikte olabilir.genel olarak sorun yok
hee hamile kaldimi malesf suan yok.
bi arkadasta cekildikten bi kac ay sonra hamile kaldi hatta ikinciyide dogurdu
Eşim denemek istemedi bile canımCanm kecibiynuzu kürünü yaptın mı hic
Canm zorla içir benm eşimin total de 96 milyon ileri hareket hızı yüzde 30. 1ml de 24 milyon. Doktor ileri hareket hızının yüzde 40 larda olması gerekiyor dedi ben bu ay yapıp zorla içiçem eşimeEşim denemek istemedi bile canım
Canm zorla içir benm eşimin total de 96 milyon ileri hareket hızı yüzde 30. 1ml de 24 milyon. Doktor ileri hareket hızının yüzde 40 larda olması gerekiyor dedi ben bu ay yapıp zorla içiçem eşime
Sizin kaç canmm değerlerİnşallah hemen fayda eder canım eşine.
Yapıp içirmeye çalışayım ben de, bizim işimiz biraz zor görünüyor, hayırlısı.
0 Hiç sperm yokSizin kaç canmm değerler
Ne olur öyle deme ben bunların hepsini yapıp bir sene mücadele verdim sıfır spermle çok şükür bizim artık sayılar çıkıyor bunları yap sağlıklı beslenir sigara kesinlikle kullanmasın ben bi kere dedim negatif oldu devlete denedim şimdi bir özel hastanede Sperm testi verip dondurtuk tekrar deniycem diğer Ayy suan ada olsa çıkış var sizin azo sebebiniz ne testlerini yapıldımı hormon genetik filan0 Hiç sperm yok
Canm peki tedavisi yokmu neler yapılması gerekiyor0 Hiç sperm yok
Hadi hayirlisi olsun inşallah. Benm de kaldı son 3 gün. Hayırlısı olsun hakkımızdaBu arada 3 gün önceden antibiyotiğe başlattırmıştı doktor dün akşamda fitil kullan demişti. Şimdi antibiyotiğe devam edicem fitilede devam. Zaten fitil 3 taneydi. Dr antibiyotiğe devam etmemi söylememiş ama ben önlem için devam edicem
Hayırlısı olsun hakkımızda ama bu ay yumurtlamayı kaçırmış olcaz biz. 3 gün ilişki yok be ben yumurtlamış olcam :) temmuzda inşallah hamiş kalırızHadi hayirlisi olsun inşallah. Benm de kaldı son 3 gün. Hayırlısı olsun hakkımızda