Rahim filmi çektirenler ve hakkında bilgisi olanlar

Çok sevindim, hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inşallah. Keçiboynuzu kürünü mü kullandı eşin? Azosperminin sebebi stres diye düşünüyorum, estradiol hormonu düşük, prolaktini yüksekti.

Canm peki tedavisi yokmu neler yapılması gerekiyor

Ayın yirmisinden sonra tüp bebekte başarılı bir doktora gideceğim, o eşimi, tavsiye ettiği üroloğa gönderirse belki bir yol bulunur.

Canim hormon tedavisi sonuç verebilir size inş da öyle olur cnm eşi zopsrmi olanlar burada dertleselim konusu var oraya bak epey bilgiler var cnm

Maşallah ne güzel insanlar bizde kalırız kardeşin de kalır. Rabbim şifa versin hepimize
Amin.ben hergun neredeyse hersaat ettigim bir duadir
esimde hernamazlarimizda ve tesbihlerimizde derizki
RABBIM KIMSENIN YUVASINI EVLATSIZ BURAKMA
ONLARADA EVLAT KOKUSU TATMAYI NASIP ET.UMMETI MUHAMMEDIN NESLINI HAYIRLARLA COGALT.
tum cocuklari serlerden ve eerli insanlarda koru
bunlar fix dualarimiz.
insallah dua saatine gelirde biriletine nasip olur
ben sukurler olsun iki cocuk annediyim ve bunu her bayanin tadmasini istiyorum ve cocugu olmayan arkadaslarinda uc asagi bes yukari nelet yasadigini biliyorum
Benim cevremdede soyle bir sorun var ikinci veya ucuncu isteniyo fakat cook tuhafki olmuyo nasil neden?
Ben bunlarin hic birini tesaduf oldugunu dusunmuyorum
infirite gunden gune artmakta ve toplumsal bir sorun olmaya badladi
hatta gecenlerde saglik bakanligina bir meil atip konuyla alakali durumun incelenmesini sebebinin aciklanmasini talep edecektim ki halada edicem
benim birinci derecede ki bayanlarin hic birinin cocugu olmuyor eltilerimin,gorumcemin ,kardesimin,enyakin arkadaslarimin komsularimin
olabilirmi ya bu kadar olurmu
denesem eminim benimde olmaz hatta toplumsal baskuya muhattabim ni denesene bakalim senin oluyomu
okadar yani

Hadi bakalım hayırlısı canım

ben cuma çekildim adetimin 6 günü .özel bi hastanede anestezili .kanamam baya oldu hastanede 4 saat kaldım 500 tl verdim sag tarafımda yapışıklık varmiş açıldı ama polip oldugunu söyledi pazarteside histereskopi olucam.insallah düzelecek herşey

Yapışıklık var diye kanama oldu heralde. Dün çekildim ben anestezili kanamam olmadı. Uyandırıldıktan yarım saat sonrada tamamen kendimdeydim çıktık hastaneden. En azından yapışıklığın açıldı polipte düzelince sıkıntın kalmaz inşallah. Eşinde problem varmı?

Kizlarr film hangi gun cekiliyo yani gunu falan varmi birde ucreti ne kadar anestezili
Adetinin 10. gününe kadar çekiliyor. Ben anestezili 650 tl'ye çektirdim. Kesinlikle anestezili tavsiye ediyorum. Kasılma olmadığı için işlem sırasında ne ağrım ne de kanamam oldu.

Adetinin 10. gününe kadar çekiliyor. Ben anestezili 650 tl'ye çektirdim. Kesinlikle anestezili tavsiye ediyorum. Kasılma olmadığı için işlem sırasında ne ağrım ne de kanamam oldu.
650 tl biraz pahali geldi bazi bayanlar 400 450 diyor ama sorun degil agri cekmek istemem sizin bir sorununuz ciktimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…