Ne olur öyle deme ben bunların hepsini yapıp bir sene mücadele verdim sıfır spermle çok şükür bizim artık sayılar çıkıyor bunları yap sağlıklı beslenir sigara kesinlikle kullanmasın ben bi kere dedim negatif oldu devlete denedim şimdi bir özel hastanede Sperm testi verip dondurtuk tekrar deniycem diğer Ayy suan ada olsa çıkış var sizin azo sebebiniz ne testlerini yapıldımı hormon genetik filan
Canm peki tedavisi yokmu neler yapılması gerekiyor
Canim hormon tedavisi sonuç verebilir size inş da öyle olur cnm eşi zopsrmi olanlar burada dertleselim konusu var oraya bak epey bilgiler var cnmÇok sevindim, hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inşallah. Keçiboynuzu kürünü mü kullandı eşin? Azosperminin sebebi stres diye düşünüyorum, estradiol hormonu düşük, prolaktini yüksekti.
Ayın yirmisinden sonra tüp bebekte başarılı bir doktora gideceğim, o eşimi, tavsiye ettiği üroloğa gönderirse belki bir yol bulunur.
Amin.ben hergun neredeyse hersaat ettigim bir duadirMaşallah ne güzel insanlar bizde kalırız kardeşin de kalır. Rabbim şifa versin hepimize
Ben adetimin 20. Günü yumurtluyorumHayırlısı olsun hakkımızda ama bu ay yumurtlamayı kaçırmış olcaz biz. 3 gün ilişki yok be ben yumurtlamış olcam :) temmuzda inşallah hamiş kalırız
Hadi bakalım hayırlısı canımÇok sevindim, hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inşallah. Keçiboynuzu kürünü mü kullandı eşin? Azosperminin sebebi stres diye düşünüyorum, estradiol hormonu düşük, prolaktini yüksekti.
Ayın yirmisinden sonra tüp bebekte başarılı bir doktora gideceğim, o eşimi, tavsiye ettiği üroloğa gönderirse belki bir yol bulunur.
Canim hormon tedavisi sonuç verebilir size inş da öyle olur cnm eşi zopsrmi olanlar burada dertleselim konusu var oraya bak epey bilgiler var cnm
Teşekkür ederim canım, senin için de hayırlısı olsun, en kısa zamanda güzel haberlerini alırız inşallah.Hadi bakalım hayırlısı canım
Ben erken yumurtluyorum canım adetin 8-10. günleri arasında oluyo. Adet döngüm 24-25 günBen adetimin 20. Günü yumurtluyorum
Yapışıklık var diye kanama oldu heralde. Dün çekildim ben anestezili kanamam olmadı. Uyandırıldıktan yarım saat sonrada tamamen kendimdeydim çıktık hastaneden. En azından yapışıklığın açıldı polipte düzelince sıkıntın kalmaz inşallah. Eşinde problem varmı?ben cuma çekildim adetimin 6 günü .özel bi hastanede anestezili .kanamam baya oldu hastanede 4 saat kaldım 500 tl verdim sag tarafımda yapışıklık varmiş açıldı ama polip oldugunu söyledi pazarteside histereskopi olucam.insallah düzelecek herşey
İnşallah canım seninde çok güzel haberlerini alalım inşallah hakkımızda hayırlısı olsunTeşekkür ederim canım, senin için de hayırlısı olsun, en kısa zamanda güzel haberlerini alırız inşallah.
Adetin bittikten sonra 3 gün içinde çekiliyor dedi bana doktorum. Bende salı günü çekiliyorum inşallah. Anestesısız 650 lira benimkiKizlarr film hangi gun cekiliyo yani gunu falan varmi birde ucreti ne kadar anestezili
Öyle mi vay be canım anladım hayırlısı olur inşallahBen erken yumurtluyorum canım adetin 8-10. günleri arasında oluyo. Adet döngüm 24-25 gün
Adetinin 10. gününe kadar çekiliyor. Ben anestezili 650 tl'ye çektirdim. Kesinlikle anestezili tavsiye ediyorum. Kasılma olmadığı için işlem sırasında ne ağrım ne de kanamam oldu.Kizlarr film hangi gun cekiliyo yani gunu falan varmi birde ucreti ne kadar anestezili
650 tl biraz pahali geldi bazi bayanlar 400 450 diyor ama sorun degil agri cekmek istemem sizin bir sorununuz ciktimiAdetinin 10. gününe kadar çekiliyor. Ben anestezili 650 tl'ye çektirdim. Kesinlikle anestezili tavsiye ediyorum. Kasılma olmadığı için işlem sırasında ne ağrım ne de kanamam oldu.
Benimm anestesısız 650 lira. Anestezili 950 dediler.650 tl biraz pahali geldi bazi bayanlar 400 450 diyor ama sorun degil agri cekmek istemem sizin bir sorununuz ciktimi
Bir sorun çıkmadı temiz çıktı film sonucum çok şükür. Ben bulamadım 400-450 ye anestezili.650 tl biraz pahali geldi bazi bayanlar 400 450 diyor ama sorun degil agri cekmek istemem sizin bir sorununuz ciktimi
650 tl biraz pahali geldi bazi bayanlar 400 450 diyor ama sorun degil agri cekmek istemem sizin bir sorununuz ciktimi
Canım naptın çektirdin mi?Benimm anestesısız 650 lira. Anestezili 950 dediler.
Ben anestesısız çekilicem yarın bakalım hayırlısi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?