• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi çektirenler ve hakkında bilgisi olanlar

Merhaba bende yarın hsg çektiricem. Ben aşılama yaptırmak istiyorum ancak öncesinde hsg çektirmem gerekiyormuş. Doktorum bu ay filmini çekelim sonra aşılama yaparız dedi. Ben anestezili çektiricem. Ağrı eşiğim yüksek ama orası hassas bölge olduğu için o ağrıyı hissetmek istemiyorum. Özel hastanede yaptırıcam bende bana normal 350tl anestezili 650 tl dediler.

Gerçekten mi :) nasıl oldu peki anlatr misin
Klomen tedavisi, bir asilama ve sonrasinda bir tup bebek veee hamile kaldim. Gerci benim icin bi zorluk da tedavide kullanilan ilaclarin bi yan etkisi var OHSS diye, ohss oldum. Oyyy neler celtim, hayati tehlikeler atlattim ama yine de hic gozumde degildi cunku hamileydim:21:

A
Merhaba bende yarın hsg çektiricem. Ben aşılama yaptırmak istiyorum ancak öncesinde hsg çektirmem gerekiyormuş. Doktorum bu ay filmini çekelim sonra aşılama yaparız dedi. Ben anestezili çektiricem. Ağrı eşiğim yüksek ama orası hassas bölge olduğu için o ağrıyı hissetmek istemiyorum. Özel hastanede yaptırıcam bende bana normal 350tl anestezili 650 tl dediler.
Canim yaa anesteziye hic gerek yok, millet de abartiyor cok bakma onlara

Anestezili 950 lira dediler canım. 300 lira daha fazla vermek bana mantıksız geldi 15 dklik bi işlem sonuçta. Hayırlısı olsun. Sizde mi bu şekilde hamile kaldınz?
15 dk bile değil istanbuldamı yaşıyorsun?

Bildiğim kadarıyla yapışıklık ve tıkanıklık varsa ağrı ve acı daha çok oluyor
İşte o yüzden riske girmek istemiyorum. Bi de anestezi olmadan yapılırsa işlem sırasında kasılma falan olursa yanlış teşhis konuşabiliyormuş tüplerde tıkanıklık gibi... Ben normal muayenede bile kasılıyorum o yüzden anestezi olsun :)

Hadi hayirlisi olsun. Benm de anestezili 950 . Anestesısız 650 dediler. Anestezi olmadan cekilcem. Hakkımızda hayırlısı olsun. Salı günü cekilcem ben

Klomen tedavisi, bir asilama ve sonrasinda bir tup bebek veee hamile kaldim. Gerci benim icin bi zorluk da tedavide kullanilan ilaclarin bi yan etkisi var OHSS diye, ohss oldum. Oyyy neler celtim, hayati tehlikeler atlattim ama yine de hic gozumde degildi cunku hamileydim:21:
Ay ne güzel maşallah Allah analı babalı büyütsün. Bana da nasip olur inşallah

Benim doktorum ağrı olur anestezili çekelim dedi korkuttu beni boş yere aldık anesteziyi 10 dk sürmüş eşim öyle dedi uyandığımda adet Ağrı'sı gibi bir ağrı vardı ve aynı gün hafif kanama lekelenme tarzı sürdü bende henüz hamile değilim ama benim sorunum hormonlar neyse benden sonra kuzenim ve arkadaşım çektirdi anestezi almadan ikiside aşırı bir ağrı olmadığını söyledi

Anestezili 950 lira dediler canım. 300 lira daha fazla vermek bana mantıksız geldi 15 dklik bi işlem sonuçta. Hayırlısı olsun. Sizde mi bu şekilde hamile kaldınz?
Kardeşim çekildi ama henüz gebelik yok.benim dış gebelik ameliyatımda tüplerime sıvı verildi yani rahim filmi ile aynı mantık aslında.ben hemen hamile kaldım

Benim doktorum ağrı olur anestezili çekelim dedi korkuttu beni boş yere aldık anesteziyi 10 dk sürmüş eşim öyle dedi uyandığımda adet Ağrı'sı gibi bir ağrı vardı ve aynı gün hafif kanama lekelenme tarzı sürdü bende henüz hamile değilim ama benim sorunum hormonlar neyse benden sonra kuzenim ve arkadaşım çektirdi anestezi almadan ikiside aşırı bir ağrı olmadığını söyledi
Filmden sonra ne kadar süreyle ilişki yasak?

Ben de doktoruma ağrılı mi nasıl bişey dedim. Yok dedi adet ağrısı gbi dedi. Ben korkmuyorum. Acı çekmeye razıyım yeterki ise yarasın

Back