- 30 Haziran 2015
- 4.748
- 4.508
- 133
Amin maşallah kardeşi gelsin inşallah :))Kızım 9 yaşında
Allah uzun ömür versin
Çocuğu olmayanlarada en kısa sürede çocuk nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin maşallah kardeşi gelsin inşallah :))Kızım 9 yaşında
Allah uzun ömür versin
Çocuğu olmayanlarada en kısa sürede çocuk nasip etsin inşallah
Ben de ilk klomen kullandığım da kalmıştım. Allaha o kadar şükrettim ki. ... ama kayıp gitti elimden. Ama inşallah olacak tekrar hepimiz. En fazla 3 yil sonra buralara insanlara moral olmak için yazıcaz inşallahha deyince hamile kalanlar aslınd a çok şükretmeli, ben de ha deyince kaldım 2 yıl önce, düştü gitti, kıymetini bilemedim...
şimdiyse olmuyor, film çektirebilirim...
Yeterki faydası olsun agriya raziyizBildiğim kadarıyla öyle
inan o yatağa yattığım zaman dr izlemeye başladım eyvah dedim ameliyat edicekler heralde çok farkı aletler vardı sinirlerim bozulmuştu ilk defa gördüğüm bir sürü alet....sanırım o aletle ilaçlarla açılıyor zatenağrı 10 saniye falan sürdü özellikle kasık bölgemde inanılmaz ağrım olmuştu
İnşallah kalırsın en yakın zamanda canımBende yakın Zamanda çektirdim devlet hastanesinde hiç bişey hissetmedim hatta çeken doktorada dedim bu kadarmıydı diye .ama henüz hamile kalamadım.
Amin inşallah..şu mübarek günlerde Allah gönlünüze göre versin size de bu mutluluğu yaşatsın...AYY ne güzel çok sevinedim allah analı babalı büyütsün inşallah. Eğer ise yarayacaksa hamile kalacaksam acı çekmeye razıyım ben . Yeterki yardımı olsun hayırlısı olsun hakkımızda
benim kadın doğumcuya kalsa, sizin olmaz olsa da sağlıklı olmaz direk tup bebek merkezine dedi. dırek tup bebek olacağı ıcın senın tüplere ıhtıyac yok o yüzden rahım fılmıne de gerek yok dedı. cok uzuldum. sonra esımın doktoru keısnlıkle yanlış doğal yolla olur denemeye devam dedi. sadece genetik testi varmış o yapılacak.Benim eşimde 10 sene önce bu ameliyatı olmuştu ama boşuna olmuş
her dr hemen varikosel aml diyor bence farklı dr gidip tekrar baktırın derim
Dondurulmuş embriyolarım transfer yapılıcak ama dr rahim film tekrar istedibenim kadın doğumcuya kalsa, sizin olmaz olsa da sağlıklı olmaz direk tup bebek merkezine dedi. dırek tup bebek olacağı ıcın senın tüplere ıhtıyac yok o yüzden rahım fılmıne de gerek yok dedı. cok uzuldum. sonra esımın doktoru keısnlıkle yanlış doğal yolla olur denemeye devam dedi. sadece genetik testi varmış o yapılacak.
siz naptınız peki? bebek sahibi olabildinizmi? yoksa allah nasıp etsın tez zamanda.
Amin canım benim sağol aminAmin inşallah..şu mübarek günlerde Allah gönlünüze göre versin size de bu mutluluğu yaşatsın...
:) bu zorlu sureclerden gectikten sonra sonunda benim bebisim oldu tatlim, darisi basina artikTesekkur ederim inşallah benm de öyle olur . Yakın zamanda sende hamile kalırsın inşallah :)
Kardeşim anesteziyle çektirdi hamile kalmadı canimArkadaşlar Allah nasip ederse önümüzdeki hafta rahim filmi çekileceğim. Gittiğim hastane yeni bir özel hastanede. Yeni hastanelerde hemen hemen cihazlar aynıdır diye düşünüyorum. Nasıl çekiliyor acı veriyor mu gitmeden önce neler yapmayalım be gibi hazırlıklar? ? Ve inşallah hamile kalır mıyım sizce? Filmden sonra kalanlar oluyormuş diye duydum da. Konum taşınmadan bi bakarsaniz çok sevinirim
Gerçekten mi :) nasıl oldu peki anlatr misin:) bu zorlu sureclerden gectikten sonra sonunda benim bebisim oldu tatlim, darisi basina artik
İnşallah en yakın zamanda nasip olur onadaKardeşim anesteziyle çektirdi hamile kalmadı canim
Anestezili 950 lira. Anestesısız 650 lira dediler. İmkanım var aslında ikisini de verebilirim. Ama şahsen 15 dk bi acı için 300 lira fazla vermek istemedim. İşe yarasın da acı çekmeye razıyım. Hem allah izin verirse ilerde doğum yapicaz oda ağrılı acılı olacak. Napalim hayırlısı olsunİmkan var ise anestezili olun, ağrı acı olup olmayacağı belli değil neticede.
Gereksiz yere neden acı çekesiniz ki?
Anestezi ile çekilen film daha kolay oluyor, hem sizin için hem de işlemi uyugulayanlar için.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Inşallah canim isteyen herkese nasip etsin Rabbimİnşallah en yakın zamanda nasip olur onada
Evet bende öyle duydum. Acı olsada katlanicaz napalim ..Ben de çektirdim çok çok hafif bir ağrı hissettim, yeni cihazlarda ağrı olmuyormuş.
Anestezili 950 lira dediler canım. 300 lira daha fazla vermek bana mantıksız geldi 15 dklik bi işlem sonuçta. Hayırlısı olsun. Sizde mi bu şekilde hamile kaldınz?Korkuyosan kısa süreli anestezi isteyebilirsin.benim arkadaşlarım hep öyle yaptılar.hemen hamile kalanda oldu ,hala kalamayanda...