• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi çektirenler ve hakkında bilgisi olanlar

Allaha şükür korkmuyorum. Çok sevindim allah bağışlasın evladınızi. Insallah benim de tatlı mı tatlı bi evladım olur inşallah. Benim bugün adetin 2. Günü. Haftaya çarşamba cektrsem olur dmi
Amin canım hepimizinkini allah bağışlasın.İnşallah seninde, evlat sahibi olmak isteyen herkesin sağlıklı evlatları olur.Rabbim herkese nasip etsin.Yani adetin 5 gun suruyorsa cumartesi gunu bitmiş olur. çarşamba günüde bittikten sonraki 4. gun oluyor.bende bittikten 4 yada 5 gun sonra çektirdim diye hatırlıyorum daha önceki yazılarımda vardır.üstünden 1.5 yıl geçti çünkü net hatırlamıyorum.sonraki ay bende yumurta takibi yapıldı ve yumurtalar yeterli buyukluge geldiğinde çatlatma iğnesi yapıldı ve ilk aydan tuttu çok şukur ve hamile kaldım.doktorun seni bu konularda yönlerdirmedi mi?

Ayyy ciddi misin çok sevindim. Ayy inşallah Rabbim bana ve olmayan herkese nasip eder. Ne güzel bi histir o
Amin ,Allah isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah.Sağlıkla mutlulukla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah.
Rahim röntgeninden sonra hamile kalanları çok duydum ama benim yumurtalıklarda ve rahimde sorun çoktu.

Canım onu eşime bende yapmak istiyorum . Çünkü ileri hareketlilik hızı düşük. Nasıl yapicam bir bilenden öğreneyim daha iyi
Cnm ben duble etkisi olsun die bi problem olmamasina ragmen iki bardak kaynar suya 4 5 tane keci boynuzunu kirip agzini kapatip 3 dk kaynatiyodum sonra ilidiktan sonra esim iciyodu sabah aksam ac karnina bir ay yaptim

Senin acı eşiğine bağlı birazda acı çekip çekmemen. Yıllar önce yumurtalığından kist aldırdım.evlendim çocuğum olmadı Dr ameliyata bağlı yapışıklılar olabilir dedi ve hemen hsg çektirdi merak etme elim hafiftir anlamazsın dedi. Ama ben o ağrıyı başka bir yerde çekmedim ya. Düşüp bayılacaktım. Bağırtıma kapıdaki hasta kaçmış. Ama benim tüpler hep tıkalıymış ve hepsi film sırasında zorlamanında etkisi ile açıldı. İkinci ay gebeydim. Şimdi minik cadım 19 aylık ellerinizden öper. Düşük hikayeniz var mutlak fayda görürsünüz. Hakkınızda hayırlısı tez elden olur inşallah
Maşallah evladınızi allah bağışlasın. Aslında ise yarayacaksa acı çekmeye değer razıyım. Yeterki hamile kalmama faydası olsun . Düşük de kimyasal gebeliğin dusugu. Insallah banada etkili olur bu film

Amin canım hepimizinkini allah bağışlasın.İnşallah seninde, evlat sahibi olmak isteyen herkesin sağlıklı evlatları olur.Rabbim herkese nasip etsin.Yani adetin 5 gun suruyorsa cumartesi gunu bitmiş olur. çarşamba günüde bittikten sonraki 4. gun oluyor.bende bittikten 4 yada 5 gun sonra çektirdim diye hatırlıyorum daha önceki yazılarımda vardır.üstünden 1.5 yıl geçti çünkü net hatırlamıyorum.sonraki ay bende yumurta takibi yapıldı ve yumurtalar yeterli buyukluge geldiğinde çatlatma iğnesi yapıldı ve ilk aydan tuttu çok şukur ve hamile kaldım.doktorun seni bu konularda yönlerdirmedi mi?
Yönlendirdi canım bu ay sadece film çekilecek bidahaki aya klomen veya femara kullanacağım. Daha öncede 2 defa klomen kullandım biri tuttu kimyasal gebelik oldu diğeri tutmadı.

Amin ,Allah isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah.Sağlıkla mutlulukla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah.
Rahim röntgeninden sonra hamile kalanları çok duydum ama benim yumurtalıklarda ve rahimde sorun çoktu.
Bende de pko ve kilo var. Rabbimden ümit kesilmez inşallah. Başka bi problem yok

Cnm ben duble etkisi olsun die bi problem olmamasina ragmen iki bardak kaynar suya 4 5 tane keci boynuzunu kirip agzini kapatip 3 dk kaynatiyodum sonra ilidiktan sonra esim iciyodu sabah aksam ac karnina bir ay yaptim
Canım bunu denicem bu ay inşallah faydası olur. Belki de bebeğimin gelme sebebi bu olur inşallah

Yönlendirdi canım bu ay sadece film çekilecek bidahaki aya klomen veya femara kullanacağım. Daha öncede 2 defa klomen kullandım biri tuttu kimyasal gebelik oldu diğeri tutmadı.
Benimde öyle oldu.ilk ay film çekildi sonraki ay ilaç kullandım ve çatlatma iğnesi yapıldı.sanırım bende klomen kullandım.allahım yaaa nasılda çabuk unutuyoruz o günleri.evladıma hamile kaldıktan sonra ve güzel yuzunu gördükten sonra herşeyi unutmuşum.inşallah sende hamile kalacaksın ve bu günleri unutacaksın.sıkıntılıyım falan yazmışsın.sıkıntıyı unut sıkıntı yok moral bozmak yok.inancını kaybetme ve asla psikolojini bozma.işlemlerden sonra çık gez havalar güzel tadını çıkar.

Benimde öyle oldu.ilk ay film çekildi sonraki ay ilaç kullandım ve çatlatma iğnesi yapıldı.sanırım bende klomen kullandım.allahım yaaa nasılda çabuk unutuyoruz o günleri.evladıma hamile kaldıktan sonra ve güzel yuzunu gördükten sonra herşeyi unutmuşum.inşallah sende hamile kalacaksın ve bu günleri unutacaksın.sıkıntılıyım falan yazmışsın.sıkıntıyı unut sıkıntı yok moral bozmak yok.inancını kaybetme ve asla psikolojini bozma.işlemlerden sonra çık gez havalar güzel tadını çıkar.
İnşallah öyle olur çok isterim Rabbımin izniyle inşallah olur. ZateN ben oruç tutunca hep midemi düşünüyorum :) oruca devam mı etsem ramazandan snra napsamda :) kafam hep midemde oluyor başka bişey düşünmüyorum

Yani bende öyle derim herzaman Rabbim hayırlısını versin herkese. Ama insanların sorularından imalı bakışlarından laf sokmasindan yoruldum artık. Sanki benim elimde olan bişey ve bebeğime yapmıyorum... Rabbim biliyor zamanını ama insanlar anlamıyor işte. Ve bu benim asosyal olmamı sağlıyor. Çünkü insanların yanına bile gitmek istemiyorum. Soyutluyorm kendimi hersey den ne zor imtihanmis

Ooooo bana da surekli soyluyorlar. Her kaynanamla konustugumda hatirlatir. Neden olmuyor der. Takmayacaksiniz mecbur. Baska turlu olmuyor cunku..

Ooooo bana da surekli soyluyorlar. Her kaynanamla konustugumda hatirlatir. Neden olmuyor der. Takmayacaksiniz mecbur. Baska turlu olmuyor cunku..
Benim kaynanamda aynı öyle her yalnız kaldığımızda sorar. Bende bu akşam düzgün bi şekilde artık sormamasini söyledim. Benim kendi ailem sormuyor bana sen niye soruyorsun dedim. Sorma dedim benim elimde olan bişey değil dedim allah bilir zamanını dedim. Oh rahatladım valla. Umuyorum ki bidaha sormaz

Benim kaynanamda aynı öyle her yalnız kaldığımızda sorar. Bende bu akşam düzgün bi şekilde artık sormamasini söyledim. Benim kendi ailem sormuyor bana sen niye soruyorsun dedim. Sorma dedim benim elimde olan bişey değil dedim allah bilir zamanını dedim. Oh rahatladım valla. Umuyorum ki bidaha sormaz

Iyi demissin valla :))

2 yıl önce üniv.hastanesinde çektirdim ağrı kesici iğne yapılmasına rağmen acayip canım yanmıştı ama benim ağrı eşiğim çok düşük ondan da olabilir..dr sağ tüpümde hafif tıkanıklık var o da ilaçla açıldı demişti.filmi çektirdiğim ay hamile kaldım..bi.de çektirdikten sonra hafif kanama olmuştu..dr lar en az 1 hafta sonra ilişki öneriyo biz de öyle yapmıştık..

Hamileliğini yeni öğrenmiş ve beklemiş biri olarak yazmak istedim
2 ay önce çektirdim, faydası olduğunu düşünüyorum. Çekerkende çok az ağrı oldu dayanılmayacak gibi değildi.
İnşallah hepiniz hamile kalırsınız hayirlisiyla...

Arkadaşlar Allah nasip ederse önümüzdeki hafta rahim filmi çekileceğim. Gittiğim hastane yeni bir özel hastanede. Yeni hastanelerde hemen hemen cihazlar aynıdır diye düşünüyorum. Nasıl çekiliyor acı veriyor mu gitmeden önce neler yapmayalım be gibi hazırlıklar? ? Ve inşallah hamile kalır mıyım sizce? Filmden sonra kalanlar oluyormuş diye duydum da. Konum taşınmadan bi bakarsaniz çok sevinirim
ben 18 nisanda çektirdim
o ay adet olana kadar ilişkiyi yasakladı dr
yumurtalar saglıklı olmaz dedi
bu ay denemeye basladık daha regl gunume de cok var
ben de özelde çektirdim ama resmen ağladım acıdan
hayatımda öyle bir acı hıssetmedım
2-3 dakıka sürdü acı

rahmımde yapıskanlar varmıs onları açtı dr
dr da dedi bu ay hamıle kalabılırsın dıye
bakalım göreceğiz

Ben de cektirdim. dr a ne zaman baslicak diye sordugumda bana "bitti bile" demisti:dondurma: dusun artik:işsiz:
Ben sonrasinda hamile kalmadim hemen sonrasinda ama hicbir sorunu olmayip ilacin basinciyla tupleri temizlenenlerden bazilari hemen hamile kalabiliyormus:KK16:
Kolay gelsin sana da

Bende pazartesi günü çektirdim
İlk rahim filmimi 10 sene önce çektirmiştim anestezi alarak ama ikincisinde gerek görmedim çünkü gün boyunca çok sersem olmuştum .
Ağrı eşiğim çok yüksek olamasına rağmen yaklaşık 10 saniye kadar kasıklarımda inanılmaz acı oldu
Sonrasında kanamam oldu öğleden sonra eski halime döndüm

Arkadaşlar Allah nasip ederse önümüzdeki hafta rahim filmi çekileceğim. Gittiğim hastane yeni bir özel hastanede. Yeni hastanelerde hemen hemen cihazlar aynıdır diye düşünüyorum. Nasıl çekiliyor acı veriyor mu gitmeden önce neler yapmayalım be gibi hazırlıklar? ? Ve inşallah hamile kalır mıyım sizce? Filmden sonra kalanlar oluyormuş diye duydum da. Konum taşınmadan bi bakarsaniz çok sevinirim
Tam olarak dün açmak istediğim konu buydu teşekkür ederim :)
Ben direkt doktorun kendisinden ve bir hastasindan duydum rahim filmi sonrasi hamile kalinabildigini
Zaten tuplerin acik olup olmamasi cok onemli bir eetay
Aciksa bile bu olasiligin elenmesi gerek
Ben ilkine tek kursunla hamile kalmistim bunda da oyle olur sandim ama dun kendimi kadin infertilitenin onunde bulunca aklim basima geldi
Ben ozel yada devlet arasinda kaldim
Allah saglikli hayirli evlatlar versin hepimize

ben 18 nisanda çektirdim
o ay adet olana kadar ilişkiyi yasakladı dr
yumurtalar saglıklı olmaz dedi
bu ay denemeye basladık daha regl gunume de cok var
ben de özelde çektirdim ama resmen ağladım acıdan
hayatımda öyle bir acı hıssetmedım
2-3 dakıka sürdü acı

rahmımde yapıskanlar varmıs onları açtı dr
dr da dedi bu ay hamıle kalabılırsın dıye
bakalım göreceğiz
Ayyy inşallah kalırsın canım. Bende özelde çekililicem. Haftaya cekilcem. İşe yarasında hamile kalmaya yardımcı olsun da ben acı çekmeye razıyım inşallah isteyen herkese nasip olsun

Back