istanbuldayım ve ileriki dönemde dktor bende de isteyebilir bu filmi. acısından çoook korkuyorum. nereye gittiniz acaba?Kızlar ben bugün çektirdim ve abartıldığı gibi bir acı olmadı. İstanbuldaysanız tavsiye ederim
Canım şişli echomar da dr.cevat a çektir.hiç acımayacak merak etme.çünkü ağrısız rahim filmi..Kızlar ben bugün çektirdim ve abartıldığı gibi bir acı olmadı. İstanbuldaysanız tavsiye ederim
fulya açık emarda çektirdim canım 1,5 ay önceCanım şişli echomar da dr.cevat a çektir.hiç acımayacak merak etme.çünkü ağrısız rahim filmi..
Merhaba size bişey sorabilir. Miyim ç kollu ne demek ne ise yatıyor ve sisli ecomar ve fulya açık emar adı geciuor bu ikisinin farkı nedir ki bilgin var mi Ben daha once üniversite hastanesi de canlı çektirdim çığlık çığlığa neyse doktor cdye baktı soldan rahat geçmiş sağdan zorlanarak geçmiş dedi ve önemsemediği başka bir doktor aynı filme bakıp yapisokliklar var demedi dedi kafam karıştı yeniden iyi bir yerde çektirmek istiyorum ve doktor şunu da dedi film çekilirken orda olup ilacın ilk veriliş anını gormwk yada gören kişinin yorumu önemlidir yapisiklkk olduğunu soyleyebilmek için dedi açıkçası ben ikinci kez anestezoli olarak ve uzman birinin gözetiminde çektirmek istiyorum tavsiyemiz Var mi mi ikisi arasında kaldım farkı ne onu anlayamadım asilamalarim tutmuyor yalisiklik olduğuna inanmak da istemiyorum netleştirmek istiyorumKizlar baska sohbette de yazdim ama buraya da yazmak istiyorum. Istanbul Sisli Echomar'da C kollu cihaz ile agrisiz rahim filmi cektirdim dun. toplam 2 dakika surdu. Sifir agri ve sifir aci. Baska yerlerde cektirip kendinize eziyet etmeyin lutfen. Dr. Cevat Bayrak'a cektirin. C kollu cihaz olmadan da rahim filmi cektirmeyin derim, bu kadar eziyete gerek yok. Mutlu olmak sizin de hakkiniz..
Çok teşekkür ederim cnm ya bakayım internetten videolara ben çok sağolBir ilave daha...dr.cevat direk ekrandan sana kanallarını gösteriyor.yani profesyonel..uzman kişi olduğu için güzel yorum da yapar...internetten dr.cevatın videolarını izle için rahat etsin canım.. sağlıklı günler dilerim :)
Rahim filminden sonra bence tup bebek icin acele etme derim ozel bi probleminiz yoksa.ben de 3 ay bekleyim dendi 2 ay bekledim 3. Ayi beklemeyim artik olmuyor dedim ramazanda islemleri fln baslattim.ramazan sonu esim sperm vercekti.ramazanin son kaftasi hamile oldugumu ogrendim.dogal yoldan hemde ikizdiler..ilk 3 ay gebelik sansi artiyir gercekten.malesef ben pihtilasmadan dolayi ikisinide 3 aylikken kaybettm ama yinede hsg nin 3. Ayind akalmistim hamileBen de rahim filmi çektirdim bugün. Anestezisiz adet sancısının bir tik üstü ağrı oldu. Ama dayanılır seviyede. Işlem çok kısa sürdü zaten. Korkmayın ertelemeyin çekinirseniz siz de. Allah'a şükür tüpler açık çıktı. Önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlayacağız. Allah hepimizin kucağını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldurur inş.
Rahim filminden sonra bence tup bebek icin acele etme derim ozel bi probleminiz yoksa.ben de 3 ay bekleyim dendi 2 ay bekledim 3. Ayi beklemeyim artik olmuyor dedim ramazanda islemleri fln baslattim.ramazan sonu esim sperm vercekti.ramazanin son kaftasi hamile oldugumu ogrendim.dogal yoldan hemde ikizdiler..ilk 3 ay gebelik sansi artiyir gercekten.malesef ben pihtilasmadan dolayi ikisinide 3 aylikken kaybettm ama yinede hsg nin 3. Ayind akalmistim hamile
Ins canim amin.yani tup filmi benimde sorunsuz cikmisti ama yinede icerisindeki mukus temizlenince ihtimal artiyor.bizimde sebepsiz gibi bsieydi bende pcos var ama cok hafif di. Ben bide o ay bi arkadastan duyuo yasli bi teyzeye gobegimi toplatmistim.onunda etksi okabilir diye dusunuyrm.rabbim senide bekletmeden tez zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insTüplerimin de açık olduğunu öğrendikten sonra sebepsiz infertilite kesinleşti. Eşimde de sıkıntı yok çünkü. Ama 2.5 yildir sabredecek gücümüz kalmadı. Beklememeye karar verdik eşimle o yüzden. Yaşım da 31 o da beni korkutuyor. Tüp bebeğin de garantisi yok elbette ama rezervler iyiyken ihtimal artıyor. Rabbim inşallah sana da bana da isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin.
Amin canım çok sağ ol.Ins canim amin.yani tup filmi benimde sorunsuz cikmisti ama yinede icerisindeki mukus temizlenince ihtimal artiyor.bizimde sebepsiz gibi bsieydi bende pcos var ama cok hafif di. Ben bide o ay bi arkadastan duyuo yasli bi teyzeye gobegimi toplatmistim.onunda etksi okabilir diye dusunuyrm.rabbim senide bekletmeden tez zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin ins
Rabbim hakkınızda hayırlısını versinBen de rahim filmi çektirdim bugün. Anestezisiz adet sancısının bir tik üstü ağrı oldu. Ama dayanılır seviyede. Işlem çok kısa sürdü zaten. Korkmayın ertelemeyin çekinirseniz siz de. Allah'a şükür tüpler açık çıktı. Önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlayacağız. Allah hepimizin kucağını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldurur inş.
Merhaba bende sizin gibiyim echomarın adını burada çok duydum hep olumlu şeyler vardı gidecektim randevu aldım gidemedim ben başkent de tüp bebek yaptırdım iki defa ona da buradan yazılan ve yaratılan olumlu dunyaya inanıp hortum bın pışmanım yoğunluktan sana özel bir tedavi yok çok eksikleri olan bor yer ve sonrasında ilgi sıfır ve bende diğerleri araştıranlar hata yapmasın diye sizin gibi girdiğim heryere yazar oldum olumsuz deneyımımı çok haklı buluyorum sizi hep olumlu yanlarınyazıp yanıltmayalım karşılaşılabilecek olumsuzlukları da anlatmak lazımburdan bu kadar şiddetle tavsiye edenlere inanıp echomar cevat bayrak a giderek çok büyük hata yaptım. kk üye olmadan önce yazılanları okudum internetten araştırdım herşey cok olumlu görünüyordu bende gittim. işlemi cevat bayrak yapacak diye bekledim onun yerine son derece toy doktor olduğundan bile şüphelendiğim biri yaptı. çok ağrım oldu ve kimse benimle ilgilenmedi. orada ne bir doktor gördüm ne de cevat bayrağı. sırf bunları yazmak için üye oldum çünkü sizlerin yazılarının ne kadar önemli olduğunu insanların ınanıpta gittiğini düşünmeden yazıyorsunuz belkide kendileri yazdırıyor. Echomar Dr. Cevat Bayrak adına internette bir dünya kurulmuş. gidipte perde arkasını görünce benım gibi şok yaşamayın. sonucum iyi çıktı bide kötü çıksaydı acaba echomarda hangi dr bana açıklama yapacaktı. sonucumu kendi doktorum değerlendirdi.okudukca sinirleniyorum ve heryere yazıcam cevat bayrak ın film çektiği buraya yazan hastaların özelliği neydi ki benim filmimi çekmedi. kesinlikle tavsiye etmiyorum..
merhabalar ben 2 kere rahim filmi çektirdim. Anesteziye asla gerek yok bence işlem zaten toplasan 3-5 dk arası birşey soruyor. Vajinal muayene gibi bir sıvı veriyorlar tüplere. Acısına gelince adet sancısı gibi oluyor okadarHerkese merhaba Ben 2 gun sonra ozel hastanede rahim filmi cektirecegim üstelik anestezisiz. Cok mu aci oluyor rahmi tutup ileri geri hareket mi ettiriyorlar .Biri Bana ayrintilariyla anlata bilir mi nasil bir aci en fazla ne Kadar olabilir? Uyusturmadan dis cektirmek gibi bisey mi mesela
Herkese merhaba Ben 2 gun sonra ozel hastanede rahim filmi cektirecegim üstelik anestezisiz. Cok mu aci oluyor rahmi tutup ileri geri hareket mi ettiriyorlar .Biri Bana ayrintilariyla anlata bilir mi nasil bir aci en fazla ne Kadar olabilir? Uyusturmadan dis cektirmek gibi bisey mi mesela
Bu kadar aci icin nicin ayrilip bayiliyorlar. Acaba kisisine gore mi degisiyor acimerhabalar ben 2 kere rahim filmi çektirdim. Anesteziye asla gerek yok bence işlem zaten toplasan 3-5 dk arası birşey soruyor. Vajinal muayene gibi bir sıvı veriyorlar tüplere. Acısına gelince adet sancısı gibi oluyor okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?