Rahim filmi çektirenler ve hakkında bilgisi olanlar

O aleti rahme takip rahmi ileri geri mi itiyorlar. Bir yerde böyle bisey okudum. Rahmi saga Sola cevirip oyle mi cekiyorlar filmi

O aleti rahme takip rahmi ileri geri mi itiyorlar. Bir yerde böyle bisey okudum. Rahmi saga Sola cevirip oyle mi cekiyorlar filmi

Öylemi yaptılar hiç bilmiyorum hissetmedim ittiklerini falan çok acıyor onu takarken ama aleti takıp sagdan soldan veriyor ilacı çeviripmi veriyor bilmiyorum acıdan farketmedim onu adet sancısı gıbı bi agrı falan olmadı bitince agrı kanamada olmadı hiç sadece aletin agrısı oldu

B
Merkezine görede değişiyor olabilir C kollu makinalarda hiç acı olmuyor
Bu c kollu cihaz sanirim sadece istanbul da var. Bugün doktorla konustum c kollu mu dedim evet dedi..ama sanki sirf beni rahatlatmak icin oyle dedi gibi geldi.

O
O kadar aci olmasi normal bence. Benim duydugum dayanilmayacak agri. Ayilanlar bayilanlar. Sanki uyusturmadan dis cekmisler gibi bir beklenti icerisindeyim. Umarim yanilirim

B

Bu c kollu cihaz sanirim sadece istanbul da var. Bugün doktorla konustum c kollu mu dedim evet dedi..ama sanki sirf beni rahatlatmak icin oyle dedi gibi geldi.
Benim yaptırdığım 2 merkezde de c kollu makinada yapıldı dediğim gibi inan sadece adet sancısı gibi bir sancı yaşadım okadar. Toplasan 5 dakikalok bir işlem zaten

Benim yaptırdığım 2 merkezde de c kollu makinada yapıldı dediğim gibi inan sadece adet sancısı gibi bir sancı yaşadım okadar. Toplasan 5 dakikalok bir işlem zaten
İstanbulda miydi bu merkezler cok soru sordum kusura bakmayin

Rahim oraya buraya ittirilir mi boyle biseyi senin aklin aliyor mu ? Rahim agzini gormek icin metal alet takiyorlar.sonrada rahime dogru sivi veriyorlar o sivi rahimden tuplere geciyor ve bu surec filme aliniyor.rahmin sekli tuplerin sekli ortaya cikiyor.ve bu sekil ve varsa sikintilara gorede acisi kisiden kisiye degisiyor.bende cektrdim 2 3 dk adet sancisi kadar cektim. Sonrasinda kalktim carsida gezdim.kalici olmuyor korkmana gerek yok bence

Alevv8142 Ben de çektirmistim daha evvel. Spekulum diye bir alet yerleştiriliyor vajina girişine. Yukarıda arkadaşın dediği gibi rahmi görmek için yapılıyor bu da. Sonra bir sıvı veriliyor. O sıvı azıcık yanma hissi uyandırmıştı bende. Film çekilirken sıvı görünür hale geliyor tüplerden vs geçip geçmediğine bakılıyor. İşlem çok kısa zaten. Ne olduğunu bile anlamadan bitiyor. Bitince 5 dk uzanıp kalkıyorsun.

Haklisiniz cok tsk Ederim

Cok tsk Ederim bilgilendirme icin

O

O kadar aci olmasi normal bence. Benim duydugum dayanilmayacak agri. Ayilanlar bayilanlar. Sanki uyusturmadan dis cekmisler gibi bir beklenti icerisindeyim. Umarim yanilirim

Yok canım okadar da degil o ayılıp bayılanlarda yanı agrı seviyesi çok düşük olanlardır agrısız olmuyor ama dayanılmayacak kadarda degil

Merhaba kızlar benim ilk gebeliğim ana rahmine düştü ikizdi. Ama 9. Haftada kalp atışları durdu. 2 ve 3. Hamileliğim de dış gebelik oldum. Meğer bende kan pıhtılaşması varmış yeni öğrendim . Rahim filmi çekinicem bayram sonrası. Dış gebelik geçirip Rahim filmi nden sonra gebe kalabilen var mıdır aranızda

Adet bitiminden sonraki 3 4 gun icinde en gec cekilmesi lazim.yeni yumurtlaar gelismeden.en guzeli adetin bittiginin ertesi günu.
Anladim ozaman gelecek ayi beklemem.lazim fakulteyemi gittiniz yoksa ozelemi ? Fakulteye teldenmi randevu almalimiyim sizce yoksa gidiptemi alsam bugun hastaneye gittim fakulteye yonlendirdi beni kafam cok karıştı(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…