Insallah canim cok saolasin ederim tabi.bi olsa tum kk duyar :) bizimde bu 13. Ayimiz bakalimÖnemli değil. Unutma sakın adet olana kadar 2 günde bir ilişki. ... Ve çok zor biliyorum ama bu süreçte düşünmemeye çalış. Ben 2 yil korunmadm olmadı 2 yılın sonunda oldu çok şükür. Insallah seninde olur . Beni haberdar et
Hadi hayırlısı inşallah :)Insallah canim cok saolasin ederim tabi.bi olsa tum kk duyar :) bizimde bu 13. Ayimiz bakalim
İnşallah canım inşallah sende hamile kalırsın. Smdi sana tavsiyem 2 günde bir cinsel ilişki yapin adet olana kdar. Ve korunma hicbi şekilde çünkü hamile kalma oranın çok yüksek. Ben geç yumurtladm ama hep geç yumurtluyorum ben pkoyum o yüzden . Adetin 23. Günü filan yumurtladm
ben de pko yum bi kaç gün sonra HSG yapılacak. yumurtlamaya başladığınızı nasıl anlıyorsunuz
İnşallah sende hamile kalırsın Rabbim saat da nasip eder . Yumurtlamanin olduğunu akiıntıdan anlarsın yoğun akinti gelir hatta hafif kasık ağrısı olur .
İnşallah canım hiç korkma okdar basit bişey ki 10 dk bile sürmüyorAaa bunu bilmiyordum. Tesekkur ederim . İnsallah hamile kalirim da hsg den acayip korkuyorum
İnşallah canım hiç korkma okdar basit bişey ki 10 dk bile sürmüyor
Yok yk hiç korkma çok basit bişey hemen bitiyor acı vermiyor. Hiç kasma. Asıl kasarsan acıryarından sonra olacak ama gerildim şimdiden. bir de vajinismustum ben atlatalı 3-4 ay oluyor. tekrar aynı olacak diye korkuyorumultrason çekilirken bile ağlamaktan bir hal oldum.
Yok yk hiç korkma çok basit bişey hemen bitiyor acı vermiyor. Hiç kasma. Asıl kasarsan acır
İste nasil kasmayacagimi bilmiyorum :) ne dusuncem ki o an
GözlerGözlerini kapat ve en çok olmasını istediğin şeyi düşün. Rahatla :)
Nasıl geçti :)3 saat kaldı
hayırlısı artık inşallah öyle yapacağım...
Canim merak ettim nasil gecti hsg..ogun korkutmamak icin yazmadim benim cok fena sancim oldu bayilmama ramak kalmisti ama hafif tikaliymis sanirim ondan dr da dedi soldan zor ilerledi diye.sol tarafim cok fenaydi gercekten islem sirasinda3 saat kaldı
hayırlısı artık inşallah öyle yapacağım...
Canim merak ettim nasil gecti hsg..ogun korkutmamak icin yazmadim benim cok fena sancim oldu bayilmama ramak kalmisti ama hafif tikaliymis sanirim ondan dr da dedi soldan zor ilerledi diye.sol tarafim cok fenaydi gercekten islem sirasinda
Nasıl geçti :)
Yani vajinismusun varken anestezili yaptrmaman gerekirdi zaten dr unun hatasi..ve evet kesinlikle kisiden kisiye deisiyor.acimadan cektrenler yadirgiyor aciyor diyenleri ama ben kimsenim yaninda ölse bagirmayan ben bile bagirarak cektrdim :) ki dr bile dedi zor ilerledi diyekızlar yapamadık. Üç kişi aldılar bizi içeriye. Kadınlardan birine yapılamadı zaten. Direkt çıkardılar. Diğer kadın yapılırken çığlık atmaya başladı ve bayıldı. O sırada yaptılar. Bana sıra geldiğinde zaten ben odada bekliyordum sesleri duydukça korkudan ağlamaya başladım.
yatırdılar ama cihazı da yerleştiremedi doktor kendimi çok sıktığım için. Ben sıktıkça o ittirdi. Kanamam başladı. Ben de çok bağırmaya başlayınca kaldırdılar masadan. Hayatımın en kötü deneyimiydi.
Kmseyi korkutmak istemem. anladığım kadarıyla kişiden kişiyeo ldukça fark var. ben vajinismuslu olduğum için sanırım daha zaten bacaklarımı açarken kasılma başlamıştı. korkusu olan yatmasın o masaya tavsiyem bu.
Şimdilik HSG olayını erteledim bir kaç ay daha. Yaptıracağım zaman da özelde anestezi altında yapacağız.
kızlar yapamadık. Üç kişi aldılar bizi içeriye. Kadınlardan birine yapılamadı zaten. Direkt çıkardılar. Diğer kadın yapılırken çığlık atmaya başladı ve bayıldı. O sırada yaptılar. Bana sıra geldiğinde zaten ben odada bekliyordum sesleri duydukça korkudan ağlamaya başladım.
yatırdılar ama cihazı da yerleştiremedi doktor kendimi çok sıktığım için. Ben sıktıkça o ittirdi. Kanamam başladı. Ben de çok bağırmaya başlayınca kaldırdılar masadan. Hayatımın en kötü deneyimiydi.
Kmseyi korkutmak istemem. anladığım kadarıyla kişiden kişiyeo ldukça fark var. ben vajinismuslu olduğum için sanırım daha zaten bacaklarımı açarken kasılma başlamıştı. korkusu olan yatmasın o masaya tavsiyem bu.
Şimdilik HSG olayını erteledim bir kaç ay daha. Yaptıracağım zaman da özelde anestezi altında yapacağız.
kızlar yapamadık. Üç kişi aldılar bizi içeriye. Kadınlardan birine yapılamadı zaten. Direkt çıkardılar. Diğer kadın yapılırken çığlık atmaya başladı ve bayıldı. O sırada yaptılar. Bana sıra geldiğinde zaten ben odada bekliyordum sesleri duydukça korkudan ağlamaya başladım.
Canim haberdar et demistun.yarin adet gunum 28. Gunumde yumurtladim.baya gecikti ama malesef testim negatf cikti.asiri agrimda var gelir sabahaÖnemli değil. Unutma sakın adet olana kadar 2 günde bir ilişki. ... Ve çok zor biliyorum ama bu süreçte düşünmemeye çalış. Ben 2 yil korunmadm olmadı 2 yılın sonunda oldu çok şükür. Insallah seninde olur . Beni haberdar et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?