Rahim filmi çektirenler lütfen bir bakar mısınız

Hadi gecmis olsun cnm gozun aydin bende siviyi verirken mahvoldum belki sen o anda bise hissetmediysen guzel iler lemistir ama bazilarinda tikaniklik varsa baya agrili oluomus sivi gecerken açtığı icin benimde aynen oyle oldu benim yumurtlamam gec oldu 14 olmasi lazimdi 17 si oldum sende bende bu ay degerlendireceksen ovulasyon testiyle takip et ben eger etmeseydm 13 14 15 yapip ara vercktm ama 17 sine kadar yilmadim yaptim sperm sayisinda cok sukur bi sknti yok bekliyorum daha simdiden kendimi hamile gibi hissetmeye basladim bakalm hakkimizdan hayirlisi

ALLAHim insaALLAH hamissindir kardesim insaALLAH cektigimiz acilara deger. Bugub 9. Gunum genelde 17. 18. Hatta 20. Gunler yumurtladigim oluyo anca bikac gun dinlenir oyle baslariz calismalara tahrisimin iyilesmesi gerek sanirim. Sivi verildiginde hafif sancim oldu karnim ve belimde. Ama aletin acisindan fazla degildi

Bende 3 4 gun bekledim cunku kanamam oldu acik renkte bitince basladik ama agrim oldu biraz oda normaldir bence bikacdefa sonra duzelio ztn peki doktorun ne dedi senin tekrar gel dedimi ilac fln verdimi

Bende 3 4 gun bekledim cunku kanamam oldu acik renkte bitince basladik ama agrim oldu biraz oda normaldir bence bikacdefa sonra duzelio ztn peki doktorun ne dedi senin tekrar gel dedimi ilac fln verdimi
Filmin sonucunu aldiginda göster bana dedi görün mutlaka dedi. Carsamba gunu gidecegim ben de soncuu alip konusmaya . Ilac vermedi sadece olmadan once dikloran igne yapildi bana. Sana dedi mi canim bisey mesela film cekilme esnasinda tupler acik dedikten sonra filmi gosterdiginde farkli bisey dedi mi ilac verdi mi

Evet cnm bana hemen antibiyotik yazdi sabah aksam rahim fliminden sonra enfeksiyon fln almamak icin 10 gunluk bi ilac ztn bana cekildigi an ztn gayet guzel dedi ilerleme antibiyotik kullan dedi 10 gun sonra kan pihtilasmasi testi cikck ara dedi aradim oda guzel dedi gebelik olusana kadar gelmene gerek yok dedi bu kadar simdi beklemedeym

Kan pihtilasmasi testi nasil oluyor peki canim ya bana antibiyotik vermedi bu doktor ya enfeksiyon kaparsam

Valla bi bildigi vardir galiba bilemedim ki herkesin durumu farkli bana verdi ama belki bende tikaniklik vardi iyce soksun diye verdi sende yoktu ondn vermedi bu tahmi dusuncem ztn bende kullanmadim okadar agir geldiki bol suyla icecn dedi eczaci 2 gun kullanabildim kullandigim iki gunde ilacı midem kabul etmedi cok agirdi hala etkisidevam edio yani midemde kotu tadi geldi aklima igrenc neyse kan pihtilasmasi testi dusuklerin en onemli belirtisi oluo cnm ben bir kimyasal bi kurtaj oldugum icin doktor once esime bakti sperm testi yapti sonra hormonlarima bakti sknti yok dedi en son rahim flmi istedi kurtajdan sonra muhtemelen bi tikaniklik olmustur dedi ondn hsg cekildim varsada acilir dedi hormonlarda iyi ciktigi icin ilac fln vermedi antibiyotik ic bitince sadece folik asit kullan dedi bukadar senin dusuk kimyasal fln oldumu

Ins.Fundicim bu ay guzel hbrleri alırsın.Benim de 10.ay oldu.Her ay bisey deniyorum.Bu ay da kefir iceyim diyorum:))

Antibiyotik hsg den sonra enfeksiyon olmayi onlemek icin veriliyomus genelde ama bana vermedi bakalim. Folik asit 8 9 aydir kullaniyorum yani gebelik dusunmeye basladigim aydan beri. Doktor dedi senin folik asit stoklarin dolmustur :) artik iki 3 gunde bir al dedi. Daha once düşük ya da kimyasal gecirmedim canisi

Ins.Fundicim bu ay guzel hbrleri alırsın.Benim de 10.ay oldu.Her ay bisey deniyorum.Bu ay da kefir iceyim diyorum:))
Ben artik biseyler denemyi biraktim kuzum ya :) sogan kürü corek otu bal tarcin kürü incir kürü uygulamadigim kalmadi.:) bu ay hsg cektirdim sonunda cok aci cektim ama insaALLAH sonucu guzel olur ya. Kefir dedigin ney canim:)

Ben ocakta çektirdim ve o ay hamile kaldım çok şükür :)

Özel bir maya mantarıyla hazırlanan ekşimsi , ayran gibi bi içecek canım. 76 tane faydası var. Belki sadece dogurganlıkla ilgili değildir hamile kalamamam. Kalp, karacaiğer, kolestrol her şeye iyi geliyormuş. Bağışıklığı güçlendiriyormuş.

Csnim bende muthis karin agrisi badladi hsg den 5 saat sonra filan krnim sis gibi kesinlikle dokunamiyorum iki buklum yuruyorum karnim kaskati kesildi degisik bi agri var yururken aci cekiyorum nefes alirken aci cekiyorum kipirdayamiyorjm normal mi sende olmus muydu

Sen ve isteyen herkese Allah en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlat versin inş :)
Csnim bende muthis karin agrisi badladi hsg den 5 saat sonra filan krnim sis gibi kesinlikle dokunamiyorum iki buklum yuruyorum karnim kaskati kesildi degisik bi agri var yururken aci cekiyorum nefes alirken aci cekiyorum kipirdayamiyorjm normal mi sende olmus muydu

Ben de öyleydim canım hastaneden çıktım kendimi eve attım saatlerce dinlendim yine de ağrım vardı

Ben de öyleydim canım hastaneden çıktım kendimi eve attım saatlerce dinlendim yine de ağrım vardı
Film cekilmeden önce dikloron iğne vurulmuştum ciktim o halde okula gittim öğretmenim. ALLAH yardim mi etti inaniyorum cunku eve adimimi attim Allahim bu nasil bi karin agrisi. Muthis derecede kivrandira kivrandira karnim agrimaya basladi bugun de var insaALLAH uzun surmez iki buklum yuruyom resmen ya. Bir de kanaman ne kadar surdu canim ben bildigin sanki adet gibiydim dun, bakalim bugun nasil olcak. Idrarimi yaparken aci duydum sabah da. Kadin olmak ne zor ya RABBim yardimcimiz olsun insaALLAH

Ben hsg çekildiğim ay hamile kaldım, bir arkadaşım da,ki onda bir sürü sorun vardı tüplerden biri tıkanıktı,kist vardı, o da çekildiği ay hamile kaldı.
Antibiyotiğe ihtiyacın olmamıştır, herkese vermiyorlar bana da vermedi, neden verilmediğini sordum, sorun yok sende dedi, Sorun olanlara veriyorlar demek ki.
Allah gönlüne göre versin inşallah çabucak hamile kalırsın .

Ben iğne falan vurulmamıştım ,benim de çok şiddetliydi ağrılarım canım ,3 gün sürdü kanama biz bir gün de ara verip ilişkiye başladık, o ay doktor tutma ihtimali var iyi değerlendirin dedi biz de iki güne bir ilişki oldu yumurtlama dönemi üç gün üst üste oldu, normalde yumurtlama dönemi geçince biz çok önem vermezdik o ay adete kadar devam etti bazı günler kaydı ertelendi misafirliğe yatıya gittiğimiz gün falan mesela onun dışında o ay bırakmadım sana tavsiye bu ay sıkı çalışın ihtimal yüksek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…