Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

Üzülme bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için, ya da gerçekten olmaması gerektiği için olmuyordur.

Arkadaşlar merhaba
Bugün rahim filmini çektirdim. Allaha şükür birşey çıkmadı. Eşimin ve benim bebek sahibi olmamız açısından hiç bir problemimiz yokmuş. Kafaya takmaktan hamile kalamıyorum sanırım. Ama bunu da aşacağım. İş bana kaldı.
İçim o kadar rahatladı ki. Bebek sahibi olmak isteyen herkesin ilk yapması gereken bir şey aslında ama doktorlar neden aylarca beklettikten sonra bu filmi çektiriyorlar anlamıyorum. Boşa geçen aylar sırasında insanın içi içini yiyor neden olmuyor diye. Hemen çektirip bir sorun varsa sorunu çözmek yoksa da rahatlayıp tam gaz çalışmak gerekiyor.
Film çektirirken çok az acı çektim. Ama sonrasında hiç bir ağrım sızım olmadı. Sadece acı çekeceğim endişesiyle çok gerildim ama sonrasında rahatladım. Tabi doktorum bana çok yardımcı oldu.
Doktorum bu ay korunmam gerektiğini söyledi. Antibiyotik verdi. İltihap olabilir bu ay dedi. 10 günde ilişki yasağı koydu. Öbür ay hamile kalma olasılığın çok yüksek dedi.İnşallah bu ay beklediğime değer.
Bu konu ile ilgili sorunuz olursa ben cevap vermeye hazırım.
İnşallah en yakın zamanda bebeğime kavuşurum. Tabi ki hepimiz kavuşuruz

Arkadaşım çok sevindim senin adına işallah ama bana doktorum korunun demedi korunmuyoruz 4. gün denemeye başladık işallah bır sakıncası yoktur.Ama iltihap olayı doğru bende oldu suanda karnım agrıyor sürekli sarı akıntılar geliyor.Hadi hayırlısı....

geçmiş olsun canım. doktorlarımız ne derse onu yapmak zorundayız. buradaki arkadaşların hiç birinin doktoru korunun dememiş. herhalde bunu diyen sadece benim doktorum. ama elim mahkum beklemek zorundayım.bence sende doktorunla görüş. ters bir durum olmasın sonra.

ağlattın beni bu mesajınla.rabbim artık güldürsün yüzümüzü inşallah

Kızlaaarrrr hepinize ii akşamlarrrr...Nihayet sonunda rahim filmimde çekildi bugün anestezi alarak çekildimmm ohhhh mis gibi ne acı ne sters hiçbişey anlamadan bitti çok şükür Allah ıma.ve tüplerim açık çıkmışşş bi sorun yok dedi yani doktorr çok şükürr.Korunmaya gelince onu sordum yok korunmana gerek yok dedi hatta daha şanslı olduğun aydasın ddiii.inş. rabbim sağlıkla bizede nasip ederrrrr..Biirde rahim filmi çekilen arkadaşlarrr banyo ne zaman yaptınız???? benim biraz kanamam oldu hatta biraz kahveye döndü ama devam ediyo antibiyotik verdi 3 gün iç ddi bakalm nolcak adet olunca gel tedaviye artık başlayalım dediii...benden böle kızlaarrr rabbim çok aratmadan sağlıkla hayırlı evlatlar verir inş......

arkadaşım önecelikle geçmiş olsun bende bugün ççektirdim çok şükür sorun çıkmadı.antibiyotik erid demişsin banada doktorum verdi sadece 3 gün içilecek bir hap verdi azeltin diye bi hap. sana ne verdi ???

canım banada doktorum korunun dmedi sadece iltihap filan olmasın diye sanırım antiibyotik verdi.belki sana vermemişse eğer karın ağrıların ondan olabilir.bende iki üç gün dinlenip çalışmalara başlamayı düşünüyomm::):)) ve inş. soğan kürüde yapmayı düşünüyorum bu ay adetten 7 gün sonra diyo ama ben yarın başlayayım diyorum...

merhaba arkadaşlar bende 25 ocakta çektirdim rahim filmi acı abartılacak yada dayanılmayacak kadar değildi..zaten kısa bi işlem siz acıyı duyasıya kadar bitiyor sonrada bir rahatlama oluyor..benimde tüpler açık rahim normal çıktı çok şükür..herşeyin hayırlısı bizde bu aydan itibaren daha umutluyuz ama herşeyden önce nasip meselesi..umarım Rabbim evlat isteyen her anne adayını evlatsızlıkla imtihan etmez her evladı olan anneyide evladıyla imtihan etmez. ben bu ay daha rahatım inş. herşey oluruna bırakmak lazım çünkü bizi bizden daha iyi bilen var..ben yazılan rahim filmi ücretlerini anlayamadım ama biz 20 tl ye çektirdik bide özel olduğu için 35 tl muayene ücreti verdik bazı arkadaşlar 180 270 hatta 400 diyen bile var..

öncelikle geçmiş olsunn...fiyatını duyunca çok şaşırdım nerde çektirdiğini merak ettim doğrusu.bende özelde çekildim ama fiyat 250 tl di.

kızlar rahim filminin çekildiği ay mutlaka korunmak mı gerekiyor yani aşılama da yapılmıyor anladığım kadarıyla öyle mi?

kızlar rahim filminin çekildiği ay mutlaka korunmak mı gerekiyor yani aşılama da yapılmıyor anladığım kadarıyla öyle mi?

sadece 2 gün korunman yeterli sana bağlı ben çektirdiğimde 5 gün boyunca koyu renkli akıntım devam ettiği için cesaret edemedim..

ben çarşamba günü rahim filmi çektirdim ve bu ay korunuyorum. doktorum iltihap kapmamam için bu ay beklememi söyledi. ama doktorların büyük bir çoğunluğu korunmayın diyor. doktoruna danış bence...

sadece 2 gün korunman yeterli sana bağlı ben çektirdiğimde 5 gün boyunca koyu renkli akıntım devam ettiği için cesaret edemedim..

ben çarşamba günü rahim filmi çektirdim ve bu ay korunuyorum. doktorum iltihap kapmamam için bu ay beklememi söyledi. ama doktorların büyük bir çoğunluğu korunmayın diyor. doktoruna danış bence...

teşekkür ederim kızlar, yarın doktora gidicem, belki de rahim filmi ister diye merak ettim, aslında çok da heyecanlıyım, şans dileyin bana :)

tşekkürler mlk07..ben eskişehirde özel sakarya hastanesinde çektirdim..dediğim gibi bende danışmadaki arkadaşa sordum internette fiyatlar böyle dedim. sgk ile anlaşması olmayabilirmiş rahimfilmi çeken hastanelerin dedi...

hayırlı geceler..ben bir buçuk yıl önce çektirdim rahim filmi..rahim kalp şeklinde çıktı ameliyat oldum...ama sonrasında hiç hamilelik geçirmedim.öncesinde hamileliğim vardı.5 kez bebek kaybı yaşadım( iki aydır çatlatma iğnesi kullanıoruz..doktora yeniden başladık.bakalım nasip kısmet..eğer yine sonuç alamazsak tkrar rahim filmi çekilecek..ameliyatta yanlışlıkmı var acaba die şüphelenioruz.inş ona kalmadan hayırlısıyla hamile kalırım ve kucağıma alırımm bu seferr

bu forumları okuyan yuzlerce rajim filmi çektirecek arkadaslar var bılıyorum cunku onlardan bırı de bendım.maksat kımsenın gözünü korkutmak degıl gerceklerı söylemek dun rahım fılmı cekıldım.burda okuduguma göre kımısı acılı kımısı acısız deyınce dayanırım ne olacak herkes nasıl dayanmıs adet sancısı gıbı bırsey canım cok yanmaz dedım ve anestesisiz cektırdım. 30 yasındayım ben boyle bırsey sey yasamadım dırayetlı kızımdır canım hıc tatlı degıldır ama bu nasıl bır seyse benı mahfettı doktorda ben de cok zorlandık en son yeter bırak artık dıye bagırıyordum doktora.biraz daha devam etseydı zaten acıdan bayılacaktım zor tuttum. kendımı kaybedıyor gıbı oldum sonra topladım cunku aptal gıbı soylenenlere ınanıp tek basıma gıtmıstım hastaneye bayılır kalırım bır basıma deyıp derın derın nefes aldım topladım kendımı.bir taraftan aglıyor bır taraftan masadan kalkmaya calısıyordum sagolsun hemşire cok ılgılendı.neyse cektıreceklere tavsıyem genel anestezılı olun belkı agrı esıgınız yuksektır ama boyle bırseyi asla rıske almayın .abartılı yazıyorlar dıyenlere kulak asmayın benım gıbı...psıkolojım alt üst oldu hala kendımı o masada rahimim içimde patlayacakmıs gıbı hıssedıyorum dun aksam eşimin sarılmasını bıle ıstemedım baska yerde yattım.cok zordu asla tek basınıza gıtmeyın agrı kesıcı alın cok zor gececegını bılerek gıdın benım gıbı kendınızı kandırarak gıtmeyın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…