Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

selam kızlar
bende burdaki yorumları okuyup rahim filmi çektirmeye korkanlardandım. dr um geçen ay çektirmem gerektiğini söylediğinde burdaki yazılanları okuyup anestezili istediğimi söyledim. herkeste farklılık gösterir ağrı dedi dayanılmayacak bi ağrı değil anestezili tawsiye etmiyorum dedi. bende dr umu dinleyip anestezisiz yaptırdım. sadece ilaç werirken bi ağrı oldu ewet adet sancısından şiddetliydi ama dayanılmayacak kadar değildi. nitekim 2 gün önce test yaptım we hamileyim:))) Allah isteyen herkese nasip etsin. lütfen ihmal etmeyin dr istiyorsa bi nedeni wardır her iştede bir hayır wardır. ben özel hastanede çektirdim filmi 300 tl ödedim.

Bide yalnız gitcem demişsin kimseye ihtiyacın olmaz yani benim yoktu ama insandan insana değişebilir o yüzden yalnız gitmekten çekinme kötü hissedersen hastanede biraz dinlenirsin yanına ped almayı unutma ve çok rahat ol bebeğine kavuşacağını düşün çünkü kendini kasarsan tüplerin açık olsa dahi kapalı görülebiliyomuş tahminim şiddetli bi regl ağrısı gibi olcak ama bittiği an hiçbişeyin kalmıcak hepsi 5 dk sürcek zaten öncesinde sana ağrı kesici vurcaklar daha kolay atlatcaksın. Bide bi arkadaş daha sana cevap yazmış ya bende çektirdim ama bebek hala yok sorunumuzda yok diye herşeyin vakti zamanı var arkadaşlar ben 2,5 yıl bekledim hsgye defalarca niyetlendim ama gitmedim şimdi pişmanım ama olsun çekilcek çilem varmış hayırlısı olsun rabbim ömür versin şimdi çocuğuma. Ama o aylar çok rahattım hatta aşılamaya odaklanmıştım ikiz olur daha iyi diyodum sanırım kafamdan çıkarmamında etkisi oldu. Hepimiz için hayırlısı...

bende 10 gün önce çektirdim çok hassasımdır normalde hiçbişeye dayanamam ama narkoz istemedim gitmeden bişeyler atıştırıp ağrı kesici ve kas gevişetici aldım gittim..
aleti yerleştirince ağrı olmadı ama sonra hemşire sabret şimdi ilaç vericez ağrın olacak ama dayan bacağını kapatma,kendini kasma dedi
gerçekten ağrım oldu o an bide miğdem bulandı gözüm karardı ama hiç kımıldamadım bidaha çekilmesin diye
1dakka sürdü ve bitti çok şükür temiz de çıktı...:)

Ben ne yalnız gitmekten ne de acıdan korkuyorum. Hepsi vız geliyor şu anda. Doktor ne dediyse hiç beklemiyorum. İstersen 1 ay daha yumurta takibi yapalım dedi. Hayır filmi çekelim beklemek istemiyorum dedim ama bunun ardından hemen 1 ay korunacaksın dedi. İnşallah çarşamba korunmana gerek yok der. Önemli bir hafta bizim için. Allahım bize de güzel haberler versin diye diliyorum. Beklemekten korkuyorum sadece...Ya sorun yoksa ve gene hamile kalamazsam...

Yalnız gidebilirsin bişicik olmaz Bende tek basıma gittim geldim mis gibi bişicik olmadı Hatta dönüşte sallana sallana geldim bide gezdim dolandım

Bende hsg yi maltepe tip merkezinde cektirdim. ssk 180 di sanirim. Anesteziyi doktor onermedi bende istemiyordum zate
Sadece oda soguktu çok usudum ve ilac verirken cok kasildigim icin kasiklarim cok agridi. Benim tansiyonun hemen düşer
O yuzden ben kotu oldum bayilmadim ama kendime de zor geldim. Sağolsun cok ilgilendiler dinlendm s erum taktılar tansiyonum için. Sonrasinda hic agrim olmadi. 1 dk fslsn suruyor cekim. Ama anestezi yemeye degmez bence. Benim sorunum tandiyondu. Ama yinefe yanliz gitmeyin bence baxen vucudun ne tepki verecegi bilinmiyor

Rahim filminden sonraki aylar hamile kalma olasılığı artıyor mu? Doktorunuz size 1 ay korunun dedi mi? Benim doktorum 1 ay bekleyeceksin dedi. Ama burada okuduğum yorumlara göre doktorları bekleyin dememis. Aklım karıştı benimde. Tabi doktorum bekleyin derse bekleyeceğim ama neden beklememi istiyor. Benim için şu anda her ay çok önemli. Beklemek zor geliyor

Merhaba Arkadaşlar ;
Evliliğimde neredeyse 4. seneye giriyorum ilk 3 sene istemedik.Ama özel bir korunmada uygulamadık eşim geri çekilme yöntemini uyguladı ki biz bu yöntemi sağlıklı bir yontem olarak bilirdik.Yaklaşık 7 aydır cocugumuz olsun artık dedik ve hızla çalışmalara başladık.7 ay boyunca olmayınca ben inatla HSG testi yaptırmak istedim.BU forum sayesınde okadar cok bilgi edinmişimki en once bu testin yapılması kanaatindeydim.Ve cumartesi günü testi yaptırdım .Doktorum cok iyiydi.Inanılmaz acı cektım cok zor geçti ama değdi...Meğer benim rahmim bu zamana kadar spermle tanışmamış rahim agzı kapalıymış,doktor sonda deniliyor galiba onu takmaya çalışırken farketti, yapışkanlar birikmiş velhasıl bu test esnasında doktor rahım agzını açtı.Sonra radyolog film çekti çekerken tüplere o sıvının nasıl gittiğini izledik herşey yolundaydı tupler acık cıktı.Tek sorunum rahim agzının kapalı olmasıymış.Ve düşünün bu testi çektirmesem bunu hiç bilemeyecek ve cocugum oolmuyor diye yanıp tutuşacaktım.Hepinize tavs,ye ederim.Doktor sonuç olarak korunma ilişkiye gir bu ay hamile kalma şansın cok yuksek dedi.
İçimiz cok rahatladı eşimle artık sıfırdan başlıyoruz bu sürece en önemlisi kafamızın rahtalamasıymış.İşyerinde bugun herkes sana bi guzellik gelmiş bile dedi bana:)

Arkadaşlar sormak istediğiniz ne varsa hazırım...Allah en kısa zamanda bizede tattırsın diyorum......

Senin adına çok sevindim. Ne güzel herşey yoluna girmiş ve umut etmeye başlamışsınız. Umut etmek bile insanı mutlu ediyor. Bende hayırlısıyla çarşamba çektireceğim. Bir sorun yoktur diye düşünüyorum. Çünkü ben bir kere kimyasal gebelik geçirdim. Ondan sonraki ilk ayımızda olmayınca içimiz rahat olsun diye beklemeden filmi çektireceğiz. Eşiminde bugün sperm testi yapıldı. Daha sonucunu öğrenmedik. İkimizde bir sorunumuz yoktur diye düşünüyoruz. Çünkü bir kere hamile kaldım. İnşallah bu testlerin sonucunda büyük bir hayal kırıklığı yaşamayız.
Ben gene anlamadım. Benim doktorum neden bana bekleyin 1 ay dedi. Kafayı yiyeceğim gerçekten. Buradaki herkesin doktoru bu ay şansınız yüksek derken benimki neden bekleyin dedi.Çarşamba günü bunu da soracağım. İnşallah herşey yolunda gider ve 1 ay boşu boşuna beklemek zorunda kalmayız.

Tugbamaya inşallah en güzel zamanda güzel haberini alırız.

İşallah arkadaşım sagol güzel dileklerin için.....Bence korunmayın ama doktorun sende ozel bir durum görmüş olabilir mesela idrar yolu enfeksiyonun filan var ise iltihap gecene kadar korunmak lazım diye biliyorum.

bende bu ay hamile kalmazsam önümüzdeki ay çektireceğğim.bugün doktoruma sordum korunmam gerekiyor mu diye?o ay korun dedi..vücuda radyasyon veriyoruz ne olur ne olmaz diye..ben anestezili olduğu için korunmamız gerekiyor diye düşünmştüm..öyle olsa anestezi istemeyecektim.

İyice aklım karıştı. Ben neden korunmam gerektiğini doktora sormadım ama çarşamba soracağım artık. Ben de idrar yolu enfeksiyonu yok.Film çekilirken anestezi yapılmayacak. Doktoruma çok güveniyorum. O ne derse onu yapacağım. İnşallah filmde bir sorun çıkmaz ve Allah en kısa zamanda bana bir bebek verir. Tabi isteyen herkese....Ben 1 ay beklemeye razıyım ama sonrasında da çok eklersem diye çok korkuyorum. Hayırlısı olsun demekten başka çaremiz yok artık

Kzılar doktorların korunun demesinin sebebi vucüda verilen ilaç radyasyon Ama benim doktorum ve filmi cektirdiğim merkez deki diğer doktorda 3-5 gün ilişkiye girme Rahim açık mikrop kapmasın girersende korun sonra korunmayı bırak Vucut ilacı 3-5 günde atar dedi.
Bende bekledim 3-5 gün sonra denedim Keza kalamadımda hamile falan bu ayda beklemiyorum Ne olacam bilmiyorum :26:

Hayırlısı olsun hakkımızda arkadaşlar.Sanırım ben sistite yakalndım kahverengi akıntılar geliyor agrım devam ediyor HSG den mi oluyor anlamadım ama yanma var kasıklarımda agrıyor.
Ama bu HSG ye güveniyorum.Acıldı dedi doktor işallah bundan sonraki denemelerimiz boşa gitmeyecek.

Hepimiz elimizden geleni yapıyoruz. Gerisi Allaha kaldı. O biliyor bize nezaman çocuk vereceğini. İnşallah aylarca beklemek zorunda kalmayız. Elimizden başka birşey gelmiyor maalesef. En azından içimiz rahat. Yapılması gereken herşeyi yaptık. Bazen içim çok acıyor ama kendimi iyi hissetmeye çalışıyorum. Yarın için heyecanlıyım bende. HAyırlısı artık. Hepimiz için

herkese merhabalar kızlar ,,ben 4,5 snelik evliyim ve 2,5 yıldırda uğraşıyorus çocuk için geçen ay dr a başvurduk neden olmuyor dıye oda kan tahlilleri ile birlikte hsg filmi de istedi,,kanımda prolaktin 35 çıktı ve lsh hormonumda yüksek çıktı ,,neyse ,,daha sonra hsg filmi için araltırma yaptım radyotomdan fiyat aldım 370 tl dedıler gerçekten azımsanack bi para değil araştırdım ssk okmeydanı hastanesınde cekıyolar bana daha az ağrı çekmek istiyorsan hsg keteteri diye bi alet var onuda al eczaneden fiyatı 80 tl idi bizim eczacı tandıktı 65 tl aldım ve 19/01/2012 de çektirdim filmimi allah razı olsun onlardan evet ağrım oldu biraz ama inanın abartılacak bir ağrı değil 15 dk içinde sadece 2-3 dakika bi sizlama oluyor arkadaşlar bışuna özel hastanelere para dökmeyin azıcık sıkın dişinizi.. 46:

Dua edenin, 'RABBİM' demesi, ALLAH'in 'efendim' demesinin ta kendisidir..

Birisi her gece kalkip ALLAH'i aniyor, O'na dua ediyordu.. Seytan ona dedi:

- Ey ALLAH'i cok anan kisi, butun gece 'ALLAH' deyip cagirmana karsilik seni buyur eden var mi? Sana bir tek cevap bile gelmiyor, daha ne zamana kadar dua edeceksin? ..

Adamin gonlu kirildi, basini yere koydu ve uyudu. Ruyasinda ona söyle dendi:

- Kendine gel uyan! Niye duayi, zikri biraktin? .. Neden usandin? ..

Adam:

- 'Buyur' diye bir cevap gelmiyor ki, kapidan kovulmaktan korkuyorum dedi. Bunun üzerine dendi ki ona:

- Senin ALLAH demen, O'nun buyur demesi sayesindedir..
Senin yalvarisin, ALLAH'in senin ruhuna haber ucurmasindandir..
Senin cabalarin, careler araman, ALLAH'in seni kendine yaklastirmasi, ayaklarindaki baglari cozmesindendir..
Senin korkun, sevgin, umidin ALLAH'in lutfunun kemendidir..
Senin her 'Yarabbi' demenin altinda, ALLAH'in buyur demesi vardir..
Gafilin, cahilin cani, bu duadan uzaktir..
Cunku 'Yarabbi' demeye izin yok ona..
Agzinda da kilit var, dilinde de..
Zarara ugradigi zaman, aglayip, sizlamasin diye ALLAH ona dert, agri, sIzI, gam, keder vermedi..
Bununla anla ki, ALLAH'a dua etmeni, O'nu cagirmani saglayan dert, dunya saltanatindan daha iyidir..
Dertsiz dua soguktur. Dertliyken yapilan dua gonulden kopar..

Bunları bende duymuştum. Allah'a güveniyoruz ve mecburen onun bize bebeğimizi vereceği zamanı bekleyeceğiz. Ondan başka sığınacak kimsemiz yok. Yakarışlarımızı duyuyordur herhalde ve bizi artık çok bekletmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…