- 6 Ağustos 2011
- 1.723
- 112
- 88
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
- #1.841
Üzülme bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için, ya da gerçekten olmaması gerektiği için olmuyordur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar merhaba
Bugün rahim filmini çektirdim. Allaha şükür birşey çıkmadı. Eşimin ve benim bebek sahibi olmamız açısından hiç bir problemimiz yokmuş. Kafaya takmaktan hamile kalamıyorum sanırım. Ama bunu da aşacağım. İş bana kaldı.
İçim o kadar rahatladı ki. Bebek sahibi olmak isteyen herkesin ilk yapması gereken bir şey aslında ama doktorlar neden aylarca beklettikten sonra bu filmi çektiriyorlar anlamıyorum. Boşa geçen aylar sırasında insanın içi içini yiyor neden olmuyor diye. Hemen çektirip bir sorun varsa sorunu çözmek yoksa da rahatlayıp tam gaz çalışmak gerekiyor.
Film çektirirken çok az acı çektim. Ama sonrasında hiç bir ağrım sızım olmadı. Sadece acı çekeceğim endişesiyle çok gerildim ama sonrasında rahatladım. Tabi doktorum bana çok yardımcı oldu.
Doktorum bu ay korunmam gerektiğini söyledi. Antibiyotik verdi. İltihap olabilir bu ay dedi. 10 günde ilişki yasağı koydu. Öbür ay hamile kalma olasılığın çok yüksek dedi.İnşallah bu ay beklediğime değer.
Bu konu ile ilgili sorunuz olursa ben cevap vermeye hazırım.
İnşallah en yakın zamanda bebeğime kavuşurum. Tabi ki hepimiz kavuşuruz
Arkadaşım çok sevindim senin adına işallah ama bana doktorum korunun demedi korunmuyoruz 4. gün denemeye başladık işallah bır sakıncası yoktur.Ama iltihap olayı doğru bende oldu suanda karnım agrıyor sürekli sarı akıntılar geliyor.Hadi hayırlısı....
Dua edenin, 'RABBİM' demesi, ALLAH'in 'efendim' demesinin ta kendisidir..
Birisi her gece kalkip ALLAH'i aniyor, O'na dua ediyordu.. Seytan ona dedi:
- Ey ALLAH'i cok anan kisi, butun gece 'ALLAH' deyip cagirmana karsilik seni buyur eden var mi? Sana bir tek cevap bile gelmiyor, daha ne zamana kadar dua edeceksin? ..
Adamin gonlu kirildi, basini yere koydu ve uyudu. Ruyasinda ona söyle dendi:
- Kendine gel uyan! Niye duayi, zikri biraktin? .. Neden usandin? ..
Adam:
- 'Buyur' diye bir cevap gelmiyor ki, kapidan kovulmaktan korkuyorum dedi. Bunun üzerine dendi ki ona:
- Senin ALLAH demen, O'nun buyur demesi sayesindedir..
Senin yalvarisin, ALLAH'in senin ruhuna haber ucurmasindandir..
Senin cabalarin, careler araman, ALLAH'in seni kendine yaklastirmasi, ayaklarindaki baglari cozmesindendir..
Senin korkun, sevgin, umidin ALLAH'in lutfunun kemendidir..
Senin her 'Yarabbi' demenin altinda, ALLAH'in buyur demesi vardir..
Gafilin, cahilin cani, bu duadan uzaktir..
Cunku 'Yarabbi' demeye izin yok ona..
Agzinda da kilit var, dilinde de..
Zarara ugradigi zaman, aglayip, sizlamasin diye ALLAH ona dert, agri, sIzI, gam, keder vermedi..
Bununla anla ki, ALLAH'a dua etmeni, O'nu cagirmani saglayan dert, dunya saltanatindan daha iyidir..
Dertsiz dua soguktur. Dertliyken yapilan dua gonulden kopar..
Arkadaşlar merhaba
Bugün rahim filmini çektirdim. Allaha şükür birşey çıkmadı. Eşimin ve benim bebek sahibi olmamız açısından hiç bir problemimiz yokmuş. Kafaya takmaktan hamile kalamıyorum sanırım. Ama bunu da aşacağım. İş bana kaldı.
İçim o kadar rahatladı ki. Bebek sahibi olmak isteyen herkesin ilk yapması gereken bir şey aslında ama doktorlar neden aylarca beklettikten sonra bu filmi çektiriyorlar anlamıyorum. Boşa geçen aylar sırasında insanın içi içini yiyor neden olmuyor diye. Hemen çektirip bir sorun varsa sorunu çözmek yoksa da rahatlayıp tam gaz çalışmak gerekiyor.
Film çektirirken çok az acı çektim. Ama sonrasında hiç bir ağrım sızım olmadı. Sadece acı çekeceğim endişesiyle çok gerildim ama sonrasında rahatladım. Tabi doktorum bana çok yardımcı oldu.
Doktorum bu ay korunmam gerektiğini söyledi. Antibiyotik verdi. İltihap olabilir bu ay dedi. 10 günde ilişki yasağı koydu. Öbür ay hamile kalma olasılığın çok yüksek dedi.İnşallah bu ay beklediğime değer.
Bu konu ile ilgili sorunuz olursa ben cevap vermeye hazırım.
İnşallah en yakın zamanda bebeğime kavuşurum. Tabi ki hepimiz kavuşuruz
Arkadaşım çok sevindim senin adına işallah ama bana doktorum korunun demedi korunmuyoruz 4. gün denemeye başladık işallah bır sakıncası yoktur.Ama iltihap olayı doğru bende oldu suanda karnım agrıyor sürekli sarı akıntılar geliyor.Hadi hayırlısı....
arkadaşım önecelikle geçmiş olsun bende bugün ççektirdim çok şükür sorun çıkmadı.antibiyotik erid demişsin banada doktorum verdi sadece 3 gün içilecek bir hap verdi azeltin diye bi hap. sana ne verdi ???
Bana monodoks diye bir antibiyotik verdi. 7 gün kullanacağım. Antibiyotik bitince zaten yumurtlama dönemiminde sonu olacak. Bu ay korunmasam bile zamanı geçirmiş oluyorum. Böylesi benim için daha iyi olacak sanırım. Psikolojik anlamda kendimi daha rahat hissediyorum. Bu ay düşünmüyorum nasıl olsa. İnşallah gelecek ayda böyle rahat olurum. Rahim filmi ve spermiyografinin sonucunda anladık ki sorun benim stresimden kaynaklanıyor. Kendimi bu anlamda rahatlatmaya çalışıyorum ki en kısa zamanda o müthiş haberi alabileyim
merhaba arkadaşlar bende 25 ocakta çektirdim rahim filmi acı abartılacak yada dayanılmayacak kadar değildi..zaten kısa bi işlem siz acıyı duyasıya kadar bitiyor sonrada bir rahatlama oluyor..benimde tüpler açık rahim normal çıktı çok şükür..herşeyin hayırlısı bizde bu aydan itibaren daha umutluyuz ama herşeyden önce nasip meselesi..umarım Rabbim evlat isteyen her anne adayını evlatsızlıkla imtihan etmez her evladı olan anneyide evladıyla imtihan etmez. ben bu ay daha rahatım inş. herşey oluruna bırakmak lazım çünkü bizi bizden daha iyi bilen var..ben yazılan rahim filmi ücretlerini anlayamadım ama biz 20 tl ye çektirdik bide özel olduğu için 35 tl muayene ücreti verdik bazı arkadaşlar 180 270 hatta 400 diyen bile var..
kızlar rahim filminin çekildiği ay mutlaka korunmak mı gerekiyor yani aşılama da yapılmıyor anladığım kadarıyla öyle mi?
kızlar rahim filminin çekildiği ay mutlaka korunmak mı gerekiyor yani aşılama da yapılmıyor anladığım kadarıyla öyle mi?
sadece 2 gün korunman yeterli sana bağlı ben çektirdiğimde 5 gün boyunca koyu renkli akıntım devam ettiği için cesaret edemedim..
ben çarşamba günü rahim filmi çektirdim ve bu ay korunuyorum. doktorum iltihap kapmamam için bu ay beklememi söyledi. ama doktorların büyük bir çoğunluğu korunmayın diyor. doktoruna danış bence...