Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

arkadaşlar geçen hafta istanbul fındıkzade radyotomda rahim filmi çektirdim.bende bu forumdan okuuyup gitmiştim fakat genede içimde hep korku vardı.gece doğru dürüst uyuyamadım korkudan ama boşunaymış çünkü hafif bir acı bile olmadı.jinekolojik muayeneden bile daha rahattı hiç bir şey anlamadım.ve 5 dak içinde işlem bitti ve hemen sonuçlarımı aldım.herkese tavsiye ediyorum radyotomu.

arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun, anladığım kadarıyla işlem tamamlanamamış. inşallah bir sıkıntın yoktur tüplerle ilgili. nereye çektirdin acaba? her yer farklıdır sonuçta...

arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun, anladığım kadarıyla işlem tamamlanamamış. inşallah bir sıkıntın yoktur tüplerle ilgili. nereye çektirdin acaba? her yer farklıdır sonuçta...

Benimde inanılmaz agrılı gectii rahim agzım kapalıymış ama tüpler acıkmış bu nedir cok anlamadım...Bilenler varsa paylaşssın lütfennn

derya arkadasım cok şükür işlem tamamlandı tüplerim acık cıktı ama adetimin 5.günü cekildiği için gece kanamam ve agrılarım oldu.eşimin kursu nedenıyle balıkesıre gelmıstım balıkesır özel sevgi hastanesınde cektırdım nurettın serınkan doktorum.normalde agrıdayım agrıda adam gıbı doktor yok dıye ıkı aydır rahım fılmını sallıyordum sımdı cektırdıgıme pişmanım cok sogudum gebelıkten.hormon ılacları, rahım fılmı psikolojımı alt üst etti.uzun bı sure tedaviyi bırakacagım kafamı toparlayana kadar.ıkı aydır kullandıgım klomen de 3 cm lık kist yaptı onun ıcın de dogum kontrol hapı verdı doktor anlayacagınız ümitsizlik diz boyu olunca bende bebek ıstegı falan kalmadı...

mutlaka zamanını bekliyodur bebişin, sen kasılma artık. Allah biliyor ya bebek istiyorum evet, içim gidiyor onları sevimli sevimli görünce. ama sadece bebek değil artık bu mevzu bitsin istiyorum. çikolata kistiymiş büyükmüş rahim filmiymiş falan kendiliğinden bitmesinin en güzel yolu hamilelik. ben ilk doktora gittiğimde kistlerin var hamile kalırsan gider, dedi. şaka gibi :) doktora gitme sebebi ve ilacı aynı şey :) velhasıl o kadar karartma içini. yapacaklarını yap gerisini Allah a bırak. çocuk isteğini söylesen doğum kontrol hapı vermezdi aslında doktor tahminimce.

arkadaşlar merhaba ben ilk bebğimi kaybettim kürtajla alındı üstünden 7 ay geçti hamile kalmadım. bu ay yumurtlama takibim yapıldı bi sorun yok çok şükür ama bu ayda hamile kalamazsam rahim filminide çektirmek istiyorum .size sorum gitmk için özel bir gün var mı mesela adet bittikten sonra hemen mi gitmek gerkiyor gibi.

bu ay ıstesemde olmaz zaten prolaktınım 700 lerde cıktı..tevvekkul bızden takdir Allahtan...prolaktın ıcın dostinex verdı artı dogum kontrol hapı dun kullandım bugun salak gıbı mıgdem agzımda gezıyorum.kulllanmayacagım sanırım moral ıcın tesekkur ederım derya ınsanın bu donemde en cok bırılerınden guzel seyler duymaya ıhtıyacı oluyor.umarım senın ıcın bu süreç daha kolay gecıyordur...

arkadasım normalde adetin bittigi günun ertısı 1-2 gün içinde cekılmesı gerekıyor ama benım doktor bekleyemedı nedense sen genede cektırecegın doktorla gorus

dostinex eşim kullanıyor. onun yüksek biraz. ilk zamanlar feci ağrı yapıyodu şimdi biraz daha rahat. erkekte fazla olmazmış ama oldu işte... Acil şifa diliyorum sana, hepimiz destek olalım ki kolay geçsin bu süreç değil mi :)

Som arkadaslar ben tüp bebek topignden dolaşırken gördüm ve yazmak istedim 2010mayis ayında rahim film çektirdim hayatimn hatasını yaptım imkanlarınız var ise anestezi ile yaptırın hiç cnm yanmadı diyenin çekilen rahim filmden şüpheliyim iğrenç ve ciddi psikolojim bozuldu günlerce sıktım kendimi uykumda esim sarılıyor ve beni uyandırıyordu çok acılı ki benim hiç bir sorunum yok şükür hiç birşey çıkmadı ve ayrıca Dr önce beni araştırdı eşimden hiç birşey istemedi fakat asteno oligosperm çıktı 3ay bekledik Dr lar dıyordu rahim film sonrası gebelik olur fakat olmadı sonrası uzun hikaye aşılama ve 2tup deneme şimdi şükür hamileryim darısı hepinizin basına inslhh demek istediğim esinizede yapılması gerekenleri yaptırın bosuna vakit kaybettik ve çok cnm yandı sizede yazmak istedim lütfen iyice araştırın ve çok vakit kaybetmeyin herkesin yolu açık bebeği bol olsun inslhh

karasu ben de acaba buralarda rahim filminden pişman olan tek kişi ben mıyım ?dıyordum:) eşimin sper sayısı 40 ml cıktı hızıda %16 doktor hızı dusuk ama engel teskıl etmez dedı.rahım fılmını cektırmemın sebebıde o oldu zaten.ama dedıgım gıbı cok cok pişmanım. ben rahım fılmının acısını kaldıramıyorum cocugu nasıl doguracagım derdıne dustum.gebe kalmaktan korkmaya basladım cok ıstedıgım hamılelıkten sogudum.bu rahım fılmı yuzunden. bıraz zaman gecmesı gerekıyor sanırım senın yazdıklarından da anladıgım kadarıyla bu tranvayı uzerımden atmk ıcın tek care zaman...

:) evet sonunda acillikte oldum:) dostinex agır geldı dun gece apar topar acıle gıttım bi şişe serumu ,agrı kesıcı ve mıgde koruyucu ıgneyı yedıkten sonra bugun bıraz daha rahatım mıgde bulantısı bas donmesı kalmadı:)bundan sonra butun tedavıyı eşler ceksın yeter ya valla:)deryacım ben sANA acil bebekler diliyorum:)iyi ki burası var

evet cnm aynen öyle zaman lazım ben uzun süre jinekolojk muayne olamadım hele aşılama yaptırmk kabus oldu inan halen o kokru var ben de ben de hep diyrmki hiç doğum yapmamış bir kadına bu yapılmamalı kimse beni uyamadı işleme gitmeden bir sakınleştirici ve ağrı kesici içilebilir ve sonra 3 ay sonra benm eşim varikosel amelyt oldu hiç sorun klamadı spermiyogrm süper duzeldi ama 1 yıl kadar yine olmadı sebesiz infrtilite denildi sonç tup bebe oldu 2.de yaşın kaç bilmiyrm ama çok vakit kaybetmemek lzım bu konuda ideal olan bekle 10 ay o bile çokta sonrası tedavi olmak yanlız değilsin bu konuda ben cok zor atlattm bu travmayı

selam arkadaşlar ben de geçtiğimiz ay çektirdim ve doktorun tavsiyesi ile fındıkzadede bir merkeze gittim ve sıfır acı! hatta bittiğini anlamıyorsunuz bile, daha önce bir kez de anestezi ile çektirmiştim ama şu anda ona verdiğim paraya üzülüyorum

selam canım, maalesef bu ay da karavana bu sabah itibariyle... çok geçmiş olsun sana da, gerçekten yan etkileri fena bu ilacın ama 3-4 kullanım sonrası vücut alışıyor sanki. uyumaya çalış imkanın varsa, daha kolay atlatırsın yan etkisini. zor ama haklısın yani seni anlıyorum...

ay canım cok üzüldüm sen nerde çektirdin?
geçmiş olsun inşallah hayatın boyunca tekrar cektirmek zorunda kalmazsın

ben ilk önce devlet hastanesinde rahim filmi çektirdim.evet canım acıdı ama dayanılmayacak kadar da acımadı.ikinci kez radyomarda çektirdim.hiç ağrı ve acı çekmedim inanın.tavsiye ederim çok iyiler

merhaba bende hsg filmi çektirecem dr bendende istiyor rahmim kalp şeklindeymiş ve çift rahim dedi dr oyüzden bu filmi istedi benden ve fındıkzadedeki yere yönlendirdi beni bende çok korkuyorum acı olucak diye :18::18::18: umarım senin dediğin gibidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…