• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

selam canım, maalesef bu ay da karavana bu sabah itibariyle... çok geçmiş olsun sana da, gerçekten yan etkileri fena bu ilacın ama 3-4 kullanım sonrası vücut alışıyor sanki. uyumaya çalış imkanın varsa, daha kolay atlatırsın yan etkisini. zor ama haklısın yani seni anlıyorum...
:(((bır kac gundur gıremedım ınternete yenı okudum yazdıgını:((umarım omuuzdekı aylarda cift çizgiyi görmeyı Allah sana da bana da herkese de nasıp eder...bugun baska bır doktora gıttım 18mm lık solda yumurta gordu dostınexi bırakmıstım devam etmem ıcın ıkna ettı oncekı doktor dozajı yanlıs yazdıgı ıcın hastanelık olmusum bu doktor dozajı ayarladı. bakalım ay sonunda kac tane hamılelık testı alıp olmayınca kendıme kızacagım...

ay canım cok üzüldüm sen nerde çektirdin?
geçmiş olsun inşallah hayatın boyunca tekrar cektirmek zorunda kalmazsın

sagol ya tesekkur ederım balıkesır sevgı hastanesınde cektırdım.Allah kımseye bu acıyı yasatmasın....:)bır daha cektırmek zorunda kalırsam zaten anestezili olur o iş bı daha hayatta yemezler:)

kızlar ben geçen hafta çektirdim...
ağrısız çekiyolar bi merkezde...
oraya gittim 5 dk bile sürmedi...
toplam 20 dk da (üzerimi değiştirme raporumun yazılması kayıt alınması film çekimi) bitti...
en ufak bi acı bile hissetmedim.
anestezi fln yok zaten işlem ağrısız...
cihazları farklıymış....
çok rahattı...
istanbulda düşünen varsa tavsiye ederim

toplam 20 dk da (üzerimi değiştirme raporumun yazılması kayıt alınması film çekimi) bitti...
cihazları farklıymış....
çok rahattı...

istenbuldayım ben dr bana fındıkzadeki yeri önerdi oradakilerle gorustum acısız diyorlar ama sen nerde cektırdın ?:18:

:(((bır kac gundur gıremedım ınternete yenı okudum yazdıgını:((umarım omuuzdekı aylarda cift çizgiyi görmeyı Allah sana da bana da herkese de nasıp eder...bugun baska bır doktora gıttım 18mm lık solda yumurta gordu dostınexi bırakmıstım devam etmem ıcın ıkna ettı oncekı doktor dozajı yanlıs yazdıgı ıcın hastanelık olmusum bu doktor dozajı ayarladı. bakalım ay sonunda kac tane hamılelık testı alıp olmayınca kendıme kızacagım...

bu ilaçlarda dozaj ayarı çok mühim gerçekten. bu arada benim de prolaktin 34,91 çıktı ben de parlodel e başlıcam. çeyrek içerek başlayıp yarıma çıkarıcaz, öyle ayarladı. benim çok yüksek değil ama çikolata kistim var, tsh sınırda çıktı doktor ilerde hashimoto hastası olabilirsin takip edelim dedi. yani her türlü ayrıntıyı halletmeye çalışıyor doktor. değerler düzelince yine olmazsa tüp bebek yaparız, dedi. bakalım... herşeyin hayırlısı hakkımızda.

cihazları farklıymış....
çok rahattı...

msj aldım :) özelden msj atamıyorum ilgine teşekkür ederim umarım dediğin gibidir :) bugün hormon testim yapıldı herşey normalmiş dr öyle dedi fındıkzadedeki yere yönlendirdi bakalım randevu alıcam..

istenbuldayım ben dr bana fındıkzadeki yeri önerdi oradakilerle gorustum acısız diyorlar ama sen nerde cektırdın ?:18:

Canım sen Radyomarda çektir acı macı hiçbir şey yok inan bana o kadar basit bir işlem ki anlatamam Rahat ol kendini sıkma :21:
Çekildigini bile anlamıyorsun. Korkma ne olursun bak çocuk istiyoruz onu nasıl doğuracağız?

bu ilaçlarda dozaj ayarı çok mühim gerçekten. bu arada benim de prolaktin 34,91 çıktı ben de parlodel e başlıcam. çeyrek içerek başlayıp yarıma çıkarıcaz, öyle ayarladı. benim çok yüksek değil ama çikolata kistim var, tsh sınırda çıktı doktor ilerde hashimoto hastası olabilirsin takip edelim dedi. yani her türlü ayrıntıyı halletmeye çalışıyor doktor. değerler düzelince yine olmazsa tüp bebek yaparız, dedi. bakalım... herşeyin hayırlısı hakkımızda.

ya her gün yenı bırsey ogrenıyorum işin içine girdikce yenı bır terim....hashimoto da neymıs of yaa ne cok sebep var gebelıge engel teskıl edecek mıllet gerdek gecesınde hamıle kalıyor bızım sansımızda neyse...simdi senın prolaktıne baktım da normal degerler ıcınde .hatta senınkısı benımkının yanında devede kulak:)benım 74 lerde cıktı.adet olmadan once hayıt tohumu ıcıyordum muhtemelen ondan oldu bundan sonra zaten çer çöp içmeyecem yok kardesım olmayınca olmuyor yok Rabbİmin planına proragıma nizamına bızım aklımız yeTMEZ VARDIR BI HİKMETİ...

ya her gün yenı bırsey ogrenıyorum işin içine girdikce yenı bır terim....hashimoto da neymıs of yaa ne cok sebep var gebelıge engel teskıl edecek mıllet gerdek gecesınde hamıle kalıyor bızım sansımızda neyse...simdi senın prolaktıne baktım da normal degerler ıcınde .hatta senınkısı benımkının yanında devede kulak:)benım 74 lerde cıktı.adet olmadan once hayıt tohumu ıcıyordum muhtemelen ondan oldu bundan sonra zaten çer çöp içmeyecem yok kardesım olmayınca olmuyor yok Rabbİmin planına proragıma nizamına bızım aklımız yeTMEZ VARDIR BI HİKMETİ...

zaten gizli kapaklı bi durum olsa kesin kalırdık ben sana söyliyim :)) benim herşey sınırda işte. en sıkıntılı olan çikolata kistim. bitki olayına da gelince, gerçekten çok dikkatli olmak lazım. herşeyin ayrıntısı var. incir kürü güzel tamam ama kuru incir prolaktin yükseltiyormuş mesela. soğan kürü aklıma yattı onu yapcam ben de, adetimin bitmesini bekliyorum. bu arada madem senin de prolaktin sorunun var, aklıma gelmişken yazıyım. kuru incir, soda, dere otu, rezene bunlar yasak bilgin olsun.

kesinlikle fındıkzadeyi bende tavsiye ediyorum güle oynaya rahim filmi çekindimm iyiki oraya gitmişimmm asasas brn 4 yıl film korkusuna tedavi olamadım fazla ama ordaki cihazlar yeniymiş ne ağrı oldu nede sızıı tavsiyem orasıdır.Başka yerlere gidip psikoloıjinizi bozmayın derim benn...:38::38:

zaten gizli kapaklı bi durum olsa kesin kalırdık ben sana söyliyim :)) benim herşey sınırda işte. en sıkıntılı olan çikolata kistim. bitki olayına da gelince, gerçekten çok dikkatli olmak lazım. herşeyin ayrıntısı var. incir kürü güzel tamam ama kuru incir prolaktin yükseltiyormuş mesela. soğan kürü aklıma yattı onu yapcam ben de, adetimin bitmesini bekliyorum. bu arada madem senin de prolaktin sorunun var, aklıma gelmişken yazıyım. kuru incir, soda, dere otu, rezene bunlar yasak bilgin olsun.
aaaaaaaaaaaa derya ıyı kı soyledın bunları prolaktını ne yukseltır ınternetten bakım dıye hıc aklıma da gelmıyor.bak soda özellıkle ıyı oldu ogrendıgım ben her gun normalde ıcerım..kuru ıncırıde gecen ay eşimle bırlıkte faydalı dıye tuketmıstık aman yaaa valla tavsıye ettıler iyi dedıler zeytınyagının ıcıne atıyosun falan ohhh yedık içtik afıyet olsun ne bıleyım prolaktın tavan tabi....sogan kürünü herkes cok övüyo dene bı bakalım...

aaaaaaaaaaaa derya ıyı kı soyledın bunları prolaktını ne yukseltır ınternetten bakım dıye hıc aklıma da gelmıyor.bak soda özellıkle ıyı oldu ogrendıgım ben her gun normalde ıcerım..kuru ıncırıde gecen ay eşimle bırlıkte faydalı dıye tuketmıstık aman yaaa valla tavsıye ettıler iyi dedıler zeytınyagının ıcıne atıyosun falan ohhh yedık içtik afıyet olsun ne bıleyım prolaktın tavan tabi....sogan kürünü herkes cok övüyo dene bı bakalım...

işte diyorum ya herşeyin bir ayrıntısı var, kaş yapalım derken göz çıkarmayalım. aslında işte doktorların çok fazla bitkiye yönlendirmek istememesi de bundan kaynaklanıyor. soğanın bir zararına rastlamadım şu ana kadar. adetten 1 hafta sonra başlanması gerekliymiş, onun için bekliyorum ben de. ama şimdi de boş durmuyorum, doktorum ıhlamur, adaçayı, kuşburnu, elma kaynat içine de keçiboynuzu at, dedi. k.boynuzunun üzerine bıçakla yarıklar aç ki kolay çıksın aroması, dedi. ben de şimdi ıhlamur içiyorum o şekilde yaptım:) ceviz, fındık, üzüm, kayısı, erik tüketiyorum bir yandan.

meliha şöyle düşün, prolaktin biliyorsun, süt hormunu. dolayısıyla süt arttıran herşeyden uzak durmak gerek. bak mesela rezene de aynı şekilde. ben hep içerdim, öğrenince bıraktım.

meliha şöyle düşün, prolaktin biliyorsun, süt hormunu. dolayısıyla süt arttıran herşeyden uzak durmak gerek. bak mesela rezene de aynı şekilde. ben hep içerdim, öğrenince bıraktım.

dur dur bak bı de ne okudum ha ha ha ha:) gögüsleri cok oynatmamak lazımmıs uyarılınca da prolaktin yukselıyormus.....

ben de yeni çektirdim çok sancılandım 3 gün felan el ense yaptım ama simdi iyiyim bebek olsun diye herşeyşmş verecek ve yapacak hale geldim bi anda psikolijimde bozuldu bi anda sinirleniyorum sizde öylemi oluyosunuz??

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr az önce anestezili rahim filmi çektrdm çok korkmustum ama hiç bişey hissetmedm sadece uyudum ve uyandım kesınlkle anestezili tavsiye ediyorummm çok rahat yaaa ama sonuçları daha öğrenemedim yarın aryp öğrenicem ama en ufak bir agrı sızı yok sadece hafif kahverngi leke war okadarcık yaa sizce sonuc açıkmıdır yaaa çok merak ediyorum çatlıycammm

GÜNAYDIN KIZLAR , KISACA SORUNUMDAN BAHSEDEYİM SİZE 29 YAŞINDAYIM VE EŞİMLE ÇOCUK İSTİYORUZ 2 AYLIK BİR ÇALIŞMA YAPTIK BAKTIK BİŞİ YOK DR GİTMEYE KARAR VERDIM VE ÇİFT RAHİMLİ OLDUĞUMU ÖĞRENDİM DR HSG FİLMİ İSTEDİ BENDEN BENDE FINDIKZADEDEKİ RADYOTOM SANIRIM İSMİ ORDAN CMTS İÇİN RANDEVU ALDIM :18: BENDE ÇOK KORKUYORUM ALLAH HEPSİMİZİN YARDIMCISI OLSUN... SAĞLIKLI SIHATLİ EVLATLAR NASİP ETSİN:emir_bebek:

GÜNAYDIN KIZLAR , KISACA SORUNUMDAN BAHSEDEYİM SİZE 29 YAŞINDAYIM VE EŞİMLE ÇOCUK İSTİYORUZ 2 AYLIK BİR ÇALIŞMA YAPTIK BAKTIK BİŞİ YOK DR GİTMEYE KARAR VERDIM VE ÇİFT RAHİMLİ OLDUĞUMU ÖĞRENDİM DR HSG FİLMİ İSTEDİ BENDEN BENDE FINDIKZADEDEKİ RADYOTOM SANIRIM İSMİ ORDAN CMTS İÇİN RANDEVU ALDIM :18: BENDE ÇOK KORKUYORUM ALLAH HEPSİMİZİN YARDIMCISI OLSUN... SAĞLIKLI SIHATLİ EVLATLAR NASİP ETSİN:emir_bebek:

Asasas korkma canımm korkulacak birşey yok özellikle fındıkzadede çekineceksen hiçmi hiç korkmaya gerek yok bende orada çektirdimm her defasında buraya yazıyorum çünkü ben korkunun kralını yaşamıştım:1::1:Ama sızı bile hissetmedimm sende memnun kalacaksın demişti dersin...:38::38:

asasas korkma canımm korkulacak birşey yok özellikle fındıkzadede çekineceksen hiçmi hiç korkmaya gerek yok bende orada çektirdimm her defasında buraya yazıyorum çünkü ben korkunun kralını yaşamıştım:1::1:ama sızı bile hissetmedimm sende memnun kalacaksın demişti dersin...:38::38:

inş canım yaaa bakalım gidicez görcez :1: Inş sonuçlarda iyi olur sonracıma çalışmalara full tame devam :46: Umarım bu filmden sonra dr başaka bişi çıkarmaz

Back