- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #1.801
merhaba arkadaşlar bende aralık ayında rahim filmi çektirdim.çok acı olmuyor çektirken. yani katlanılmıyacak bir acı değil. 2 senedir pkos lu olduğum için tedavi görüyordum ve hamile kalamadım. şuanda 5 haftalık hamileyim inşallah herşey iyi gider.ve isteyen herkese nasip etsin.
gözün aydın cnm:)))) bende önümüzdeki ay rahim filmi için gün aldım bizdede hiç bir sorun yok bi tane düşüğüm oldu şimdi 1 yıldır istiyoruz reglimede 1 hafta var inş olmam
inşallah hamile olursun. benim süpriz oldu hiç beklemiyordum . bebişinde sana süpriz yapsın inşallah.
kızlar bende bugun cektırdım
radyotomda hiç canım acımadı ama korkudan ayaklarım tıtrıyodu korktuguna deymıyor ınsanın hakkaten ama benım sol tupum kapalı cıktı dış gebelık gecırmıstım ondan sonra orda sıvı bırıkmıs .. morlaım bozuk ..
tatlım moralini bozacak bişey yok bence tedavin devameder zaten inş. Herşey istediğin gibi olur sevgiler
Kızlarrr merabalarrr.bend nasip olursa perşembe günü çektiricem hsg randevu aldım.bu rahim filmi aç karnınamı çekiliyoo doktorum öle demiştide sied bi sorayım dedimmmm??????????
Anestezili çekilecekse aç olman lazım diye biliyorum.Ben aneztezisiz çektirtdim aç yada tok bişey demediler ben tok gitmiştim.Şimdiden geçmiş olsun.Hiç gözünü korkutma 5 dk lık bişey
Arkadaslar merhaba,
Ben carsamba gunu rahim filmi cektıreceğım. Çevremdeki bircok insana gore bu filmi çektirmekte acele ediyorum. Ben çektirme konusunda kararlıyım ama sizlere de danışmak istedim.
Ben ekim ayında kimyasal gebelik geçirdim. Ekimden sonra kanamamın bitmesi, vücudumun toparlaması derken aralığın sonuna kadar bekledim. Bu ayda yumurta takibim yapıldı. Yumurtam gayet iyiydi, çatladı. Hiç bir sorun yokken ben hamile kalamadım. Doktorum bunun gayet normal olduğunu, zaten bir ayda hamile kalma ihtimalimizin %15 olduğunu söyledi ve bu ay yani çarşamba günü rahim filmi çekelim istersen dedi. Tabi önce eşim test yaptıracak ve sonrasında onda bir problem yoksa benim rahim filmim çekilecek. Biz bir sorun olmadığını düşünüyoruz çünkü bir kere hamile kaldım. Sadece aklımızda soru işareti olmasın istiyorum. Size birkaç sorum var.
1. sini eşiniz sperm testi yaptırdıysa kaç günde belli oldu?
2. sini rahim filminde sonuç hemen belli oluyor mu?
3. sü kaçıncı ayınızda film çektirdiniz?
4. sü benim doktorum bu ay korunman gerekiyor dedi. Tabi bu benim moralimi çok bozdu çünkü 1 ay daha beklemiş olacağız. Siz film çektirdikten sonra beklediniz mi 1 ay?
5. si doktorum ve burada da birkaç kişi yazmış. Rahim filmi çektirdikten sonra hamile kalma olasılığımız artıyor mu? Önümüzdeki ay klomende kullanacağım.
Allahım inşallah bir sorun yoktur ama sorun yoksa ve ben hamile kalamazsam daha çok üzülürüm diye korkuyorum. Çok korkuyorum aylarca daha beklerim diye. Kaç aydır hep aklımda bu durum var ama kimyasal gebelik nedeniyle 6 ayda 3 ay denedik aslında. ve 2. ayda kimyasal gebelik olmuştu. Aylarca da denemedik ama kimyasal gebelikten dolayı beklemek zorunda kaldım. Bu da beni çok yıprattı.
Arkadaslar merhaba,
Ben carsamba gunu rahim filmi cektıreceğım. Çevremdeki bircok insana gore bu filmi çektirmekte acele ediyorum. Ben çektirme konusunda kararlıyım ama sizlere de danışmak istedim.
Ben ekim ayında kimyasal gebelik geçirdim. Ekimden sonra kanamamın bitmesi, vücudumun toparlaması derken aralığın sonuna kadar bekledim. Bu ayda yumurta takibim yapıldı. Yumurtam gayet iyiydi, çatladı. Hiç bir sorun yokken ben hamile kalamadım. Doktorum bunun gayet normal olduğunu, zaten bir ayda hamile kalma ihtimalimizin olduğunu söyledi ve bu ay yani çarşamba günü rahim filmi çekelim istersen dedi. Tabi önce eşim test yaptıracak ve sonrasında onda bir problem yoksa benim rahim filmim çekilecek. Biz bir sorun olmadığını düşünüyoruz çünkü bir kere hamile kaldım. Sadece aklımızda soru işareti olmasın istiyorum. Size birkaç sorum var.
1. sini eşiniz sperm testi yaptırdıysa kaç günde belli oldu?
2. sini rahim filminde sonuç hemen belli oluyor mu?
3. sü kaçıncı ayınızda film çektirdiniz?
4. sü benim doktorum bu ay korunman gerekiyor dedi. Tabi bu benim moralimi çok bozdu çünkü 1 ay daha beklemiş olacağız. Siz film çektirdikten sonra beklediniz mi 1 ay?
5. si doktorum ve burada da birkaç kişi yazmış. Rahim filmi çektirdikten sonra hamile kalma olasılığımız artıyor mu? Önümüzdeki ay klomende kullanacağım.
Allahım inşallah bir sorun yoktur ama sorun yoksa ve ben hamile kalamazsam daha çok üzülürüm diye korkuyorum. Çok korkuyorum aylarca daha beklerim diye. Kaç aydır hep aklımda bu durum var ama kimyasal gebelik nedeniyle 6 ayda 3 ay denedik aslında. ve 2. ayda kimyasal gebelik olmuştu. Aylarca da denemedik ama kimyasal gebelikten dolayı beklemek zorunda kaldım. Bu da beni çok yıprattı.
Canım cevaplayim hemen
1) Eşimin spermini sabah 10 da verdik öğlen 15:00 de aldık
2)Rahim filmi 1 dakika içinde veriyorlar Doktor benimle konusurken hemşire sonucu getirdi
3) Rahim filmini bana doktorum 5. ayda verdi korkudan çektirmedim erteledim hep ekim ayında cektirdim
4) Benim doktorumda tam tersi korunma 3-5 günde atar vucud ilacı dedi bişi olmaz sen ilişkiye devam et dedi (Ettimde ne oldu kalamadım)
5) Canım ben 2 ay klomen kullandım 5 şer yumurtam oldu kendileri çatladığı için çatlatma iğnesi olmadım ama gebe kalamadım, İncir kürü dediler denedim olmadı, adaçayı dediler denedim olmadı, Rahim filmi dediler çektirdim yine olmadı. Eşimde sorun çıkmadı hatta mükemmel çıktı 75 milyon çıktı sperm sayısı, benim adetlerim o kadar düzenli ki Doktorum yumurtalarımın çok kaliteli oldugunu söylüyor ama yok yok yok yok :26:
Merhaba arkadaşım ben 1 ekimde rahim filmi çekildim ve 27 ekimde gebe olduğumu öğrendim rabbime şükürler olsun 4 aylık olduk bile. Burayada çekilcek arkadaşlara moral vermek için girmiştim seninde sorularını yanıtlayayım arkadaşım...
Biz küçük bi ilçede olduğumuz için şehire gittik öğlene kadar herşeyi halledip döndük. Anestezi alarak çektirdim canım çok tatlı malesef ama içeri o kadar çok insan girdiki narkoz vermeseler korku ve utançtan bayılırdım gülerek uyandım eşime daha tam ayılmamışken iyiyim git sende test yaptır dedim hiç ağrım sızım yoktu hatta acaba tıkalılarmı diye telaşlandım acım olmayınca. Bir avuç kadar ilaçla beraber kan gelmişti bayılacağım için serum vermişlerdi o da tuvaletimi getirmişti kalktım tuvaletimi yaptım giyindim ben ayılıp hazır olana kadar filmim çıkmıştı hemşire dr.un çağırdığını söyledi tüplerim açıktı sorun yoktu eşimin sonuçlarıda öğlenden sonra çıkacaktı geri döneceğimiz için dr ben sizi arayıp söylerim dedi. Eşiminde akşamüstü sonuçlarını öğrendik iyiydi (aylardır ilçe hastanesinde sperm hızı düşük diye tedavi görüyordu yanlışmış meğer!) Biz aslında şehire aşılama için gitmiştik eşim problemli diye ama sonuçlar ikimizinde normal çıktı dr.um bikaç ay deneyin dedi ve biz geçtiğimiz aralık için aşılama yapılcak diye sözleşip klomenlerimide yazdırıp döndük dr.um korunun demedi aksine çalışın şansınız bu bikaç ay daha yüksek dedi. Bide dahada kolaylaşsın diye preseed kullandım kayganlaştırıcı jel ve sonunda hamileyim 2,5 senem boşuna geçti şimdi keşke daha önce çektirseydim diyorum.
kısacası;
Eşininde seninde sonuçlarınız eğer sabahtan yaptırırsanız aynı gün en geç ertesi gün çıkar (eşin 3 gün cinsel ilişkide bulunmayıp 4.gün tahlil yaptırsın-sende reglinin 8.-9. günü gibi çektir)
Rahim filmi için erken değil bence dr.lar önce bunu çekmeli benim açık çıktığı halde o ay hamile kaldım belki hafif yapışıktı veya iltihap vardı bilmiyorum.
Bize dr korunun demedi aksine korunmayın dedi en çok ilk ay şansın var zaten ve o ay hamile kalmandada bi sakınca yok benim ve biçok kişinin bebeği gayet sağlıklı. Rhim filminin gerçekten yararı var.
Hiç erken değil benim yıllarım mafoldu meğer 5 dklık bi işlemmiş çaresi hiç bekleme derim.
Özel bi hastanede yaptırmanı tavsiye ederim çok ilgili ve hijyenikler özel oda açtılar hemen falan çok rahattım benim gibi canın tatlıysa 100 tl fazla ver narkoz iste drlar pek istemiyolar ama psikolojinde önemli hiçbişe anlamadım ağrısız sızısız uyandım hastaneden çıkıp yemeğe gittik 1 saatlikte yolculuk yapıp evimize geldik hiç yatmadım bikaçgün pembe kanamam oldu sonrasındada bol bol çalışıp bebeğimize kavuştuk darısı başınıza inşallah...
Merhaba arkadaşım ben 1 ekimde rahim filmi çekildim ve 27 ekimde gebe olduğumu öğrendim rabbime şükürler olsun 4 aylık olduk bile. Burayada çekilcek arkadaşlara moral vermek için girmiştim seninde sorularını yanıtlayayım arkadaşım...
Biz küçük bi ilçede olduğumuz için şehire gittik öğlene kadar herşeyi halledip döndük. Anestezi alarak çektirdim canım çok tatlı malesef ama içeri o kadar çok insan girdiki narkoz vermeseler korku ve utançtan bayılırdım gülerek uyandım eşime daha tam ayılmamışken iyiyim git sende test yaptır dedim hiç ağrım sızım yoktu hatta acaba tıkalılarmı diye telaşlandım acım olmayınca. Bir avuç kadar ilaçla beraber kan gelmişti bayılacağım için serum vermişlerdi o da tuvaletimi getirmişti kalktım tuvaletimi yaptım giyindim ben ayılıp hazır olana kadar filmim çıkmıştı hemşire dr.un çağırdığını söyledi tüplerim açıktı sorun yoktu eşimin sonuçlarıda öğlenden sonra çıkacaktı geri döneceğimiz için dr ben sizi arayıp söylerim dedi. Eşiminde akşamüstü sonuçlarını öğrendik iyiydi (aylardır ilçe hastanesinde sperm hızı düşük diye tedavi görüyordu yanlışmış meğer!) Biz aslında şehire aşılama için gitmiştik eşim problemli diye ama sonuçlar ikimizinde normal çıktı dr.um bikaç ay deneyin dedi ve biz geçtiğimiz aralık için aşılama yapılcak diye sözleşip klomenlerimide yazdırıp döndük dr.um korunun demedi aksine çalışın şansınız bu bikaç ay daha yüksek dedi. Bide dahada kolaylaşsın diye preseed kullandım kayganlaştırıcı jel ve sonunda hamileyim 2,5 senem boşuna geçti şimdi keşke daha önce çektirseydim diyorum.
kısacası;
Eşininde seninde sonuçlarınız eğer sabahtan yaptırırsanız aynı gün en geç ertesi gün çıkar (eşin 3 gün cinsel ilişkide bulunmayıp 4.gün tahlil yaptırsın-sende reglinin 8.-9. günü gibi çektir)
Rahim filmi için erken değil bence dr.lar önce bunu çekmeli benim açık çıktığı halde o ay hamile kaldım belki hafif yapışıktı veya iltihap vardı bilmiyorum.
Bize dr korunun demedi aksine korunmayın dedi en çok ilk ay şansın var zaten ve o ay hamile kalmandada bi sakınca yok benim ve biçok kişinin bebeği gayet sağlıklı. Rhim filminin gerçekten yararı var.
Hiç erken değil benim yıllarım mafoldu meğer 5 dklık bi işlemmiş çaresi hiç bekleme derim.
Özel bi hastanede yaptırmanı tavsiye ederim çok ilgili ve hijyenikler özel oda açtılar hemen falan çok rahattım benim gibi canın tatlıysa 100 tl fazla ver narkoz iste drlar pek istemiyolar ama psikolojinde önemli hiçbişe anlamadım ağrısız sızısız uyandım hastaneden çıkıp yemeğe gittik 1 saatlikte yolculuk yapıp evimize geldik hiç yatmadım bikaçgün pembe kanamam oldu sonrasındada bol bol çalışıp bebeğimize kavuştuk darısı başınıza inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?