Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

canım bozma moralini hiç.bende çektirdim rahim filmi aylar önce benimde sol tüpüm kapalı çıktı.2 ay sonrada hiç proplemsiz hamile kaldım.şuan 26 haftalık hamileyim.gebe kalmak için tek tüpte yeterli.

canım bozma moralini hiç.bende çektirdim rahim filmi aylar önce benimde sol tüpüm kapalı çıktı.2 ay sonrada hiç proplemsiz hamile kaldım.şuan 26 haftalık hamileyim.gebe kalmak için tek tüpte yeterli.

canım yaaa çok şanslısın bende 10 ocakta çektirdim tek tüpüm kapalı çıktı . ama ben pko hastasıyım çoook zor benim hamile kalmam . umarım sağsağlim bebeğini alırsın kucağına hayırlı olsun

canım herşey boş.rabbim istedikten sonra inş sende kucağına alırsın bebeğini.rabbim kimsenin kollarını boş koymasın canım.senin için dua edicem

benim de hsg çektirmem gerek. içim daralıyo şimdiden. radyomar ın sitesinde çok basit gibi anlatılmış ama inşallah öyledir. kızlar size şunu soracağım, çikolata kistim var ve adetim 2.gününde özellikle çok ağrılı geçiyor. bu şekilde olanların film çekilirken daha mı çok ağrı ve acısı oluyor?

canım korkma
bildiğim kadarıyla tüplerin tıkalı ya da yapışıklıkolması durumunda ağrı oluyor
benım de yapışıklık varmış ağrı hissettım
ama inan kısa bir işlem en fazla 15 dk.
umarım iyi haberler alırısın

benım hidrosalpenks var sol tupte.. buhalde bıle h,ç agrı duymadım.. 5 dk surdu işlem yaptıracak arkadaslar hıc korkmayın valla bak canı cok tatlı olan bırı soyluyo bunu :)

Son düzenleme:
kızlar ben de çektirdim rahim filmini korkulacak hiçbir şey yok üstelil anestezi almadım yalnız ilaç verilirken hafif bir yanma hissi oldu o kadar Bursada özel bi hastanede çektirdim devlet hastanesindeki doktor diğer devlet hastanelerinde de çekilmediğini söyledi.

Canım geçmiş olsun bursada nerde cektirdin

bende yaptırdım hsg medicalpark göztepe hastanesinde yaptırdım abartıldıgı kadr sancı olmuyor ama benım kanamam hala dewam edıyor 10 gun olmasına ragmen yarın tekrar gıdecez doktora bakalım ne dıycek bu arada aaranıza yenı katıldım :)

ben geçen ay 20 aralıkta medical park bursada çektrdim benimm canım çoook yandı bağırdım çığlık attım hatta kişiden kişiye değişiyor demekki

İlk üç ay hamile kalma olasılıgı artıyormuş ilk ay adet oldum hayırlısı inşAllah hepimiz sağlıcakla hayrlı saglıklı evlatlar kucağımıza alırız

sen de radyomar da mı çektirdin? yorumlar çok değişiyor canım ya kimisi çok basit diyor kimisi çığlık atıyomuş baksana tırss tırssss

Bence de korkulacak bir şey yok bende 2 defa çektirdim her ikisinde de çok az acı duydum. Ama şunuda söylemeden geçemiycem bir yerde denedim yapamadılar hatta rahmim ters olduğunu da söylediler. Sadece iyi bir yerde çektirmenizi tavsiye ederim.

merhaba bayanlar. ben de dün radyomarda çektirdim.
hiç bir şey hissetmedim. ne acı ne yanma ne de adet sancısı gibi bir ağrı.
çok şükür bir problemde çıkmadı. filmi çektirmeyi düşünenlere şimdiden geçmiş olsun.

Kızlar Neden ikileme düşüyorsunuz Allah aşkına
Kimisi acıyor diyor kimisi kolay diyor demişsiniz. Bi saysanıza 10 kişi acımıyor çok kolay diyor ama 1 kişi acıyor diyor. Yani her 10 kişiden 1 si acı hissediyor.
Korkmayın kızlar bebek istiyoruz hepimiz daha o bebekleri doğurcaz bundan korkarsak doğumu nasıl yapacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…