- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #1.781
kızlar bende bugun cektırdım
radyotomda hiç canım acımadı ama korkudan ayaklarım tıtrıyodu korktuguna deymıyor ınsanın hakkaten ama benım sol tupum kapalı cıktı dış gebelık gecırmıstım ondan sonra orda sıvı bırıkmıs .. morlaım bozuk ..
canım bozma moralini hiç.bende çektirdim rahim filmi aylar önce benimde sol tüpüm kapalı çıktı.2 ay sonrada hiç proplemsiz hamile kaldım.şuan 26 haftalık hamileyim.gebe kalmak için tek tüpte yeterli.
canım yaaa çok şanslısın bende 10 ocakta çektirdim tek tüpüm kapalı çıktı . ama ben pko hastasıyım çoook zor benim hamile kalmam . umarım sağsağlim bebeğini alırsın kucağına hayırlı olsun
benim de hsg çektirmem gerek. içim daralıyo şimdiden. radyomar ın sitesinde çok basit gibi anlatılmış ama inşallah öyledir. kızlar size şunu soracağım, çikolata kistim var ve adetim 2.gününde özellikle çok ağrılı geçiyor. bu şekilde olanların film çekilirken daha mı çok ağrı ve acısı oluyor?
canım korkma
bildiğim kadarıyla tüplerin tıkalı ya da yapışıklıkolması durumunda ağrı oluyor
benım de yapışıklık varmış ağrı hissettım
ama inan kısa bir işlem en fazla 15 dk.
umarım iyi haberler alırısın
benım hidrosalpenks var sol tupte.. buhalde bıle h,ç agrı duymadım.. 5 dk surdu işlem yaptıracak arkadaslar hıc korkmayın valla bak canı cok tatlı olan bırı soyluyo bunu :)
kızlar ben de çektirdim rahim filmini korkulacak hiçbir şey yok üstelil anestezi almadım yalnız ilaç verilirken hafif bir yanma hissi oldu o kadar Bursada özel bi hastanede çektirdim devlet hastanesindeki doktor diğer devlet hastanelerinde de çekilmediğini söyledi.
bende yaptırdım hsg medicalpark göztepe hastanesinde yaptırdım abartıldıgı kadr sancı olmuyor ama benım kanamam hala dewam edıyor 10 gun olmasına ragmen yarın tekrar gıdecez doktora bakalım ne dıycek bu arada aaranıza yenı katıldım :)
hidrosalpenks nedir canım?
canım korkma
bildiğim kadarıyla tüplerin tıkalı ya da yapışıklıkolması durumunda ağrı oluyor
benım de yapışıklık varmış ağrı hissettım
ama inan kısa bir işlem en fazla 15 dk.
umarım iyi haberler alırısın
sen de radyomar da mı çektirdin? yorumlar çok değişiyor canım ya kimisi çok basit diyor kimisi çığlık atıyomuş baksanatırss tırssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?