- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #1.761
slm kızlar bende kısmet olursa pazartesi hsg çektircem allahım bu nasıl bir psikoloik baskıdır böyle artık uykularım kaçtı hatta dün ce uyuyamadım bir uyandım ki su içinde kalmışım terden!....yakın arkadaşım var çektiren abartıyosun çok fazla okumuş araştırmışsın dedi.doktorum da aklın başın da kesinlikle vucuduna narkoz alma dedi...170 tl ye çektircem normalde 275 tlymiş indrm falan 170 tl oldu amaa çokkorkuyrum elimde deil düşünmemeye çalışıyorum kafamı meşgul etmeye aşka şeylerle ama dayanamıyorum bian önce bitse diyorum!..en çok beni korkutan şey şu spekulum denilen aletin rahme takılıp çengelli birşeyin rami öne doğru çekmesi olayıı kafam allak bullakk korku da başladı bir yandan nasıl dayanacağım korkusu bir yandan tüpler de kapalı çıkarsa korkusu ne diyeyimm hakkımız da herşeyin hayırlısı olsun diyorummm.....
ha bu arada unuttum sölemeyi evden çıkmadan önce bir tane apranax alırsan ve oraya gittiğinde bir adette minoset içersennn daha çok rahat olacaksın.çünkü ağrıkesici iğnenin etkisi gelmeden film çekebilirler.ped al yanına ama genelde hastanelerde veriyorlar.olsun sen yinede al.
kesinlikle korkma cnm ben gerçi narkoz alarak çektirdim ama bu ay çekildi ve korunmadım şu an adetim 2 gün geçti eğer yarın da olmazsam test yaptırıcam. her türlü acı her türlü eziyet bebek için önemsiz. bakalım belki ben de hamişimdir ve sende çok beklemeden hamiş kalırsın ... ALLAH BÜYÜK ...
canım benim korkularında haklıısn ama sakın abartma.
ben de geçen cuma çektirdim .Acı yok demek yalan olur ama inan ki abartılaak bir şey değil ve en fazla 10 dakikalık bir işlem.
Bence de narkoz alma,ben de almadım.
Spekulumua gelince ,bende takılırken hiç acımadı ,ilaç verilirken acıdı,inan rahmin öne çekildiğini bile senden öğrendim.
ilaç verilirken yapışıklık ya da tıkanıklık varsa basın. (ağrı )oluyor.
Bende yapışıklık varmış ve ağrı hissettim ama çok kısa.
SAkın korkma,anestez, alma,yanına ped alabilirsin.1 saat önceden kuvvatli bir ağrı kesici al.
Ve kendini doktoruna birakıp rahatla.
ayrıca 170 tl bedava ,ben izmir'de 350 tl ye çektirdim.
Umarım kolay kurtulursun.Kendini çok kasma bu bile yanlış değerlendirme neden oluyor diyorlar yani ilaç geçemeyebiliyormuş tüpler.
Allah kolaylık versin,iyi haberlerle gel
okudukça şaşırdım doğrusu ben de geçen ay hsg çektirdim öncesinde biraz araştırmıştım ağrılı bişey diye ben de çatı darlığı da var filim için gittiğimde anestesi istedim ama aç gelmek gerekmiş ben toktum ve çok acısız 5 dk sürer dedi hemşiremiz doktor anestesili önermiyo dedi neyse filim çekilirken inanılmız bir acı duydum daha ön işlem yapılıyoken sanki canım çekiliyo sandım ilacı veriyorum dediğini en son hatırlıyorum bayılmışım kendime zor geldim acıdan çok terlemişim ayağa zor kalktım neyse iki üç adım atıp üstümü giyindim demeden fenalaştım çok afedersiniz istifra istifra içim dışıma çıktı nasıl bir acı hissediyodum anlatamam neyse acile kaldırdılar ağrıyla uyumuşum kalktığımda ağrım geçmişti biraz ama bulantı 2 gün devam etti bu arada tek tüpüm tıkalıydı laparoskopi ile açıldı doktora sorduğumuzda bazı kadınlarda olabiliyo genişlettiğimizde vücud tepki verebiliyomuş ama çok korktum inşallah bir daha tıkanmaz ve ben hsg çektirmek zorunda kalmam
çok geçmiş olsun. kişiden kişiye değişebiliyor demek ki. inşallah bir daha yaşamak zorunda kalmazsınız bu acıyı. bende h.sonu çektimeyi düşünüyorum. sadece nerede yaptıracağıma henüz karar veremedim.
gözün aydın canımevet arkadaşlar sonun da bugün çektirdim hiçççççççççç abartıldığı gibi değilmişşşşşşşşş...bittiğinde inanamadım bileeeeeeeeeeeeee :))))))))))) çok dua ettim böle olması için ama bukadar rahat gececeğini tahmin edememiştim....allaha şükür bitti ve tüplerde de sorun çıkmadı....
canım öncelikle çok geçmiş olsunokudukça şaşırdım doğrusu ben de geçen ay hsg çektirdim öncesinde biraz araştırmıştım ağrılı bişey diye ben de çatı darlığı da var filim için gittiğimde anestesi istedim ama aç gelmek gerekmiş ben toktum ve çok acısız 5 dk sürer dedi hemşiremiz doktor anestesili önermiyo dedi neyse filim çekilirken inanılmız bir acı duydum daha ön işlem yapılıyoken sanki canım çekiliyo sandım ilacı veriyorum dediğini en son hatırlıyorum bayılmışım kendime zor geldim acıdan çok terlemişim ayağa zor kalktım neyse iki üç adım atıp üstümü giyindim demeden fenalaştım çok afedersiniz istifra istifra içim dışıma çıktı nasıl bir acı hissediyodum anlatamam neyse acile kaldırdılar ağrıyla uyumuşum kalktığımda ağrım geçmişti biraz ama bulantı 2 gün devam etti bu arada tek tüpüm tıkalıydı laparoskopi ile açıldı doktora sorduğumuzda bazı kadınlarda olabiliyo genişlettiğimizde vücud tepki verebiliyomuş ama çok korktum inşallah bir daha tıkanmaz ve ben hsg çektirmek zorunda kalmam
gözün aydın canım
çok sevindim
umarım hemen arkasından bebeğin gelir
canım öncelikle çok geçmiş olsun
evet ağrısız bir işlen değil kesinlikle ama sen epey zor geçirmişsin
benım doktorum da eşime mide bulantısı ve baş dönmesi yapabilir demiş ilaç için
ama çok şükür olmadı bende.
umarım bir daha çektirmezsin
bu arada laporoskopi nedir?
gözün aydın canım
çok sevindim
umarım hemen arkasından bebeğin gelir
canım öncelikle çok geçmiş olsun
evet ağrısız bir işlen değil kesinlikle ama sen epey zor geçirmişsin
benım doktorum da eşime mide bulantısı ve baş dönmesi yapabilir demiş ilaç için
ama çok şükür olmadı bende.
umarım bir daha çektirmezsin
bu arada laporoskopi nedir?
arkadaşlar merhaba.
bende bu hafta çektirmeyi düşünüyorum.
sizlerden gelen cevaplar doğrultusunda korkumu yenmeye başladım.
istanbul için tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? bir de fiyat nedir. ben burda okuduklarıma göre radyomarı araştırdım, 370 tl dediler.
sizin filmi çektirip memnun kaldığınız nereler var? teşekkürler cevaplar için.
Canım bende gecen ay cektirdim Radyomar da 330 TL idi 370 mi yapmışlar Çok yapmışlar zammı yaaa zaten piyasanın üstünde yapıyorlardı iyice açmışlar demek ki arayı diğer klinik ve hastanelerle. Radyomar'ı tavsiye ederim birde servisleri var Seni alıp götürüp getiriyorlar
evet arkadaşlar sonun da bugün çektirdim hiçççççççççç abartıldığı gibi değilmişşşşşşşşş...bittiğinde inanamadım bileeeeeeeeeeeeee :))))))))))) çok dua ettim böle olması için ama bukadar rahat gececeğini tahmin edememiştim....allaha şükür bitti ve tüplerde de sorun çıkmadı....
arkadaşlar dün çektirdim abartılı bişey yok 2 dk şiddetli bi adet sancısı gibi bişey yaşıyosun o kadar.
Sonrasında hiç bişey olmadı zaten korkmayın.Tüplerim açık çıktı hepinize geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?