- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #1.741
bu işlem adetlyken mi oluyo bana adet olunca gel dedi doktor :26::26::26:
normalde 7.-10. günler arasında yapılıyor. 10 günü geçmemesi gerek dr un söylediyse vardır bi bildiği. sen adet olunca ara sor o söyler sana gününü.
teşekkürler öle yaparım artık bende biraz korkuyorum allah kolaylığını verir heralde
korkma canım ben de çok sakin gittim
odaya girince inanılmaz panik,dizlerim titresi ama 10 dakikada bitti gitti
Allah kolaylık versin
slm kızlar ben geçen perş çekildim ama hala ağrım var adet sancısı gibi olan ağrıyı ilk gün hafif yaşadım ama sonraki günler dış dudaklar denilen kısımda sanki biryere çarpmışım gibi ağrılarım oldu böyle bir şey yaşayan varmı aranızda???
Yok vallahi ilk defa duydum senin ağrını da
ya zaten bende nette baktım göremedim böyle bi şikayet gerçi benim o kısımlarda özellikle sol tarafta önceden ağrı ve sızlama bazen oluyordu ama filmden beridir ağrı var neyse en iyisi ben bi doktora sorayım
ya zaten bende nette baktım göremedim böyle bi şikayet gerçi benim o kısımlarda özellikle sol tarafta önceden ağrı ve sızlama bazen oluyordu ama filmden beridir ağrı var neyse en iyisi ben bi doktora sorayım
merhaba doktora sorabildiniz mi o ağrı neden kaynaklanmış?
ben de yakın zamanda rahim filmi çektireceğim de tedirgin oldum siz ağrı deyince....
meraba bende filmi çekilcem siz nerde çekildiniz öğrenebilirmiyim bide şunu soracam mihrimah sultan tıp merkezinde çekinmeyi düşünüyorum bilgisi olan varmı 7 sene öncede orda çekilmiştim memnun kalmıştım üsküdarda bu hastane pazartesi çekinmem lazım anadolu yakasında başka önereceğiniz başka hastane varsa beni bilgilendirirmisiniz :44:
meraba bende filmi çekilcem siz nerde çekildiniz öğrenebilirmiyim bide şunu soracam mihrimah sultan tıp merkezinde çekinmeyi düşünüyorum bilgisi olan varmı 7 sene öncede orda çekilmiştim memnun kalmıştım üsküdarda bu hastane pazartesi çekinmem lazım anadolu yakasında başka önereceğiniz başka hastane varsa beni bilgilendirirmisiniz :44:
Arkadaşlar, bende rahim filmi çektirmeden önce çok araştırdım ve çok tedirgin gittim çekime. Ama dün filmi çektirdim ve şunu söyleyebilirim, çok korkulacak birşey yokmuş. doktorum iki, üç saniyede bitecek dedi ve gerçekten o kadar sürdü. Film çekilirken saniyelik bir acı yaşadım ki ilaç enjekte edilirken onu hiç hissetmedim bile. sonrasında kalktım, giyindim ve beş dakika kadar sonra belimde ve kasığımda ağrı başladı. Buda adet ağrısından fazla değildi. Yani korkmayın ve iki saniyelik birşey için narkoz almayın bence. Ben Ankara Ufuk Üniversitesi Hastahanesinde çektirdim ve çok memnun kaldım. Cihazlarıda süper. Ve rahim filmini hep aynı doktor çekiyormuş. doktoruna da bağlı diyor bazı arkadaşlar, onun için bunuda belirteyim dedim. Hepimize bol bol sağlık diliyorumSonrasında, zamanı gelince bebeklerimiz de gelecek inşallah.
slm kızlar bende kısmet olursa pazartesi hsg çektircem allahım bu nasıl bir psikoloik baskıdır böyle artık uykularım kaçtı hatta dün ce uyuyamadım bir uyandım ki su içinde kalmışım terden!....yakın arkadaşım var çektiren abartıyosun çok fazla okumuş araştırmışsın dedi.doktorum da aklın başın da kesinlikle vucuduna narkoz alma dedi...170 tl ye çektircem normalde 275 tlymiş indrm falan 170 tl oldu amaa çokkorkuyrum elimde deil düşünmemeye çalışıyorum kafamı meşgul etmeye aşka şeylerle ama dayanamıyorum bian önce bitse diyorum!..en çok beni korkutan şey şu spekulum denilen aletin rahme takılıp çengelli birşeyin rami öne doğru çekmesi olayıı kafam allak bullakk korku da başladı bir yandan nasıl dayanacağım korkusu bir yandan tüpler de kapalı çıkarsa korkusu ne diyeyimm hakkımız da herşeyin hayırlısı olsun diyorummm.....
slm kızlar bende kısmet olursa pazartesi hsg çektircem allahım bu nasıl bir psikoloik baskıdır böyle artık uykularım kaçtı hatta dün ce uyuyamadım bir uyandım ki su içinde kalmışım terden!....yakın arkadaşım var çektiren abartıyosun çok fazla okumuş araştırmışsın dedi.doktorum da aklın başın da kesinlikle vucuduna narkoz alma dedi...170 tl ye çektircem normalde 275 tlymiş indrm falan 170 tl oldu amaa çokkorkuyrum elimde deil düşünmemeye çalışıyorum kafamı meşgul etmeye aşka şeylerle ama dayanamıyorum bian önce bitse diyorum!..en çok beni korkutan şey şu spekulum denilen aletin rahme takılıp çengelli birşeyin rami öne doğru çekmesi olayıı kafam allak bullakk korku da başladı bir yandan nasıl dayanacağım korkusu bir yandan tüpler de kapalı çıkarsa korkusu ne diyeyimm hakkımız da herşeyin hayırlısı olsun diyorummm.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?