Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

adetin 5-6-7. günleri en uygun olanı en azından bnim çalıştığım hastanenin doktorları bu görüşteydi. bende çektirdim o kadar olumsuz şeyler okumama rağmen inanılmaz rahat girmişken o odaya inanılmaz çok ağrı hissettim ama kalkınca bitiyor ogün hafif adet ağrısı gibi ağrı kalıyor ki bende yarım saat sürmüştü

Kızlar bende geçen ay çektirdim doktorum korun falan demedi ilişkiye devam dedi. Bizde büyük bir azimle çalıştık ama maalesef olmadı. Kırmızılar geldi yine bu ay da gitti. Allah yardımcımız olsun. Durmak yok bu ayda çalışmaya devam

slm kızlar ben geçen perş çekildim ama hala ağrım var adet sancısı gibi olan ağrıyı ilk gün hafif yaşadım ama sonraki günler dış dudaklar denilen kısımda sanki biryere çarpmışım gibi ağrılarım oldu böyle bir şey yaşayan varmı aranızda???

Yok vallahi ilk defa duydum senin ağrını da

Bence de sor canım geçmiş olsun

merhaba doktora sorabildiniz mi o ağrı neden kaynaklanmış?
ben de yakın zamanda rahim filmi çektireceğim de tedirgin oldum siz ağrı deyince....

merhaba doktora sorabildiniz mi o ağrı neden kaynaklanmış?
ben de yakın zamanda rahim filmi çektireceğim de tedirgin oldum siz ağrı deyince....

meraba bende filmi çekilcem siz nerde çekildiniz öğrenebilirmiyim bide şunu soracam mihrimah sultan tıp merkezinde çekinmeyi düşünüyorum bilgisi olan varmı 7 sene öncede orda çekilmiştim memnun kalmıştım üsküdarda bu hastane pazartesi çekinmem lazım anadolu yakasında başka önereceğiniz başka hastane varsa beni bilgilendirirmisiniz :44:

ben henüz filmimi çektirmedin yukarıda da yazdığım gibi yakında çektireceğim...
çekilen arkadaşlar cevap yazarlar... İstanbulda neresi iyidir bilmiyorum....
inşallah sorunsuz geçer rahim filmi süreçlerimiz...

Mihrimah sultan da kaça çekiyorlar Benden sana tavsiye şu Fındıkzade deki Radyomar da çektir Arabayla alıp götürüp getiriyorlar Avrupa yakası diye düşünme sakın.
Ben orda cektirdim hiç bir şey hissetmedim süperdi

Devlet hastanesimi orası emin değilim ama devlette çektirmemeni tavsiye ederim devlette film çektiren kimi duysam kötü geçtiğini söyledi.Ben özel hastanede çektirdim sadece film çekilirken çok az adet sancısı gibi sancım oldu masadan kalktığımda ve sonrasında hiç ağrım olmadı.İyi araştır ve mutlaka yeni sistem cihazlarla film çeken bir hastanede çektir filmini.Fındıkzadede ki radyomar ın adını çok duydum ağrısız çekiyorlar orada çektirmeni tavsiye ederim.Benim çektirdiğim hastane sana uzak kalıyor.

Arkadaşlar, bende rahim filmi çektirmeden önce çok araştırdım ve çok tedirgin gittim çekime. Ama dün filmi çektirdim ve şunu söyleyebilirim, çok korkulacak birşey yokmuş. doktorum iki, üç saniyede bitecek dedi ve gerçekten o kadar sürdü. Film çekilirken saniyelik bir acı yaşadım ki ilaç enjekte edilirken onu hiç hissetmedim bile. sonrasında kalktım, giyindim ve beş dakika kadar sonra belimde ve kasığımda ağrı başladı. Buda adet ağrısından fazla değildi. Yani korkmayın ve iki saniyelik birşey için narkoz almayın bence. Ben Ankara Ufuk Üniversitesi Hastahanesinde çektirdim ve çok memnun kaldım. Cihazlarıda süper. Ve rahim filmini hep aynı doktor çekiyormuş. doktoruna da bağlı diyor bazı arkadaşlar, onun için bunuda belirteyim dedim. Hepimize bol bol sağlık diliyorum Sonrasında, zamanı gelince bebeklerimiz de gelecek inşallah.

çok sevindim oh içim rahatladı gerçekten ben de yakın zamanda çektireceğim de biraz tedirgindim ama ayrıntılı açıklamanız çok iyi olmuş....
inşallah yolunda gidecek sonrasında gelir paylaşırım...

slm kızlar bende kısmet olursa pazartesi hsg çektircem allahım bu nasıl bir psikoloik baskıdır böyle artık uykularım kaçtı hatta dün ce uyuyamadım bir uyandım ki su içinde kalmışım terden!....yakın arkadaşım var çektiren abartıyosun çok fazla okumuş araştırmışsın dedi.doktorum da aklın başın da kesinlikle vucuduna narkoz alma dedi...170 tl ye çektircem normalde 275 tlymiş indrm falan 170 tl oldu amaa çokkorkuyrum elimde deil düşünmemeye çalışıyorum kafamı meşgul etmeye aşka şeylerle ama dayanamıyorum bian önce bitse diyorum!..en çok beni korkutan şey şu spekulum denilen aletin rahme takılıp çengelli birşeyin rami öne doğru çekmesi olayıı kafam allak bullakk korku da başladı bir yandan nasıl dayanacağım korkusu bir yandan tüpler de kapalı çıkarsa korkusu ne diyeyimm hakkımız da herşeyin hayırlısı olsun diyorummm.....

canım benim korkularında haklıısn ama sakın abartma.
ben de geçen cuma çektirdim .Acı yok demek yalan olur ama inan ki abartılaak bir şey değil ve en fazla 10 dakikalık bir işlem.
Bence de narkoz alma,ben de almadım.
Spekulumua gelince ,bende takılırken hiç acımadı ,ilaç verilirken acıdı,inan rahmin öne çekildiğini bile senden öğrendim.
ilaç verilirken yapışıklık ya da tıkanıklık varsa basın. (ağrı )oluyor.
Bende yapışıklık varmış ve ağrı hissettim ama çok kısa.
SAkın korkma,anestez, alma,yanına ped alabilirsin.1 saat önceden kuvvatli bir ağrı kesici al.
Ve kendini doktoruna birakıp rahatla.
ayrıca 170 tl bedava ,ben izmir'de 350 tl ye çektirdim.
Umarım kolay kurtulursun.Kendini çok kasma bu bile yanlış değerlendirme neden oluyor diyorlar yani ilaç geçemeyebiliyormuş tüpler.
Allah kolaylık versin,iyi haberlerle gel

canım sakın kendini kasma ve korkma inan bana çokkk ama çok kolay bir işlem.oraya gidiyorsun zaten ağrı kesici yapıyorlar sana.daha sonra odaya geçip soyunuyorsun sadece altını çıkartıyorsun.daha sonra doktorun sana anlatacak.şunları yapıcam diye ve spekulumu takacak önce.ama eğer kendini kasarsan çok canın yanabilir.ben kendimi önce çok kastım ve spekulum canımı yaktı ama sonra saldım kendimi ne olacaksa olsun dedim ve acı hissetmedim.rahimi çekmek diye bir şey yok aslında.sadece rahim ucunu tutuyor bi aletle ama doktorum bana sinek ısırığı kadar bi acı hissedeceksin dedi ben onu bile hissetmedim.zaten iç organlar acımaz acı hissetmezsin.eğer öyle olsa iç organlardan ameliyat olanlar acıdan ölür heralde.sonra doktorun ilacı verecek eğer tüplerin açıksa hiç hissetmeyeceksin kayıp gidecek.ama yapışıklık yada tıkanıklık varsa belki basınç olur ama dayanılmayacak bir acı olmaz.benm şükür açıkmış hiç acı çekmedim.ama ben de ilk başta kastığım için ilaç tüplerden geçmedi sonra derin nefes aldım ve bitecek şimdi kalkıp gideceğim dedim ve rahat bıraktım anında ilaç kaydı gitti ve bu işte burda bitti.daha sonra yürüyerek evime geldim hiç ağrm sızım olmadı çok az kan geldi oda normal artık.biraz uzun yazdım rahatla diye.hadi inşallah kurtulursun sende kolaylıkla.ve kurtulunca kendine inanamayacaksın ben bu filmi çektirdimmi diyeceksin.hakkında hayırlısı olsunn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…