- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #1.701
ben de bu ayki adetimi beklıyorum İzmir'deyim ben de çektireceğim.
Doktorum anesteziye gerek olmadığını söyledi
canım cimcimexxxe sormuşsun ama ben de cevaplıyım. hsg çekildiğimiz ay korunuyoruz. sen bebek tedavisi için gidiceksen dr a filmden sonra en azından 1 ay doğal yollama denemeniz için zaman vermek istemiş olabilir. hsg den sonra hamile kalmak biraz daha kolaylaştığı için.
merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza..21 yasında 3 yıllık evli bi bayanım ama benim kızlık zarım esnek olduğundan dolayı yırtılmadı ve rahim filmi çektiricem..bunda bi sorun olurmu acaba lütfen bilgili olan varsa cevaplayabilirmi??
cimcimexxx bende şimdi eldim hsg den. anestezili çekildi ama korktum diğerinden. bundan sonraki 2. adetinde gel dedi doktor neden bilmiyorum sence niye bu kadar uzağa atmış olabilir?
Cancağızlarım benim doktorum korunma dedi haberiniz olsun
Adetin 8. günü çektirdim vücut 3-4 günde atar ilacı Korunma ilişkiye devam dedi
Merhaba arkadaşlar son sayfaları okudum kafam karıştı
dr benden rahim filmi istedi adetten 4-5 gün sonra çektir dedi ve filmden sonra korunacaksınız dedi... ben şaşırdım hatta korunma konusu tuhaf hgeldi tekrar sordum korunacak mıyız diye..
o da dedi ki yumurtalar radyasyon almış oluyor ve rahme verilen sıvı oranın kayganlığını arttırıyor dış gebelik yahut düşük olmaması için filmden sonraki günleri korunmak daha sağlıklı dedi
şimdi sizlerde okuyunca ikilemde kaldım kimi korunmuş kimi korunmamış ben ne yapsam bilmiyorum
şu an adetimin 5. günü bitiyor . ve yumurtalar oluşmaya başladı bile.. filme girince hakkaten bu yumurtalar radyasyon alacak kaliteleri bozulacak .. dr u dinleyip adetten 4-5 gün sonra mı gitsem filme ..
napayım korunayım mı sizin fikriniz nedir kızlar :26:
HErkese hayirli cumalar ,
ben konya dan emineee ben doktorumm gebe kalamiyorum diye rahim filmi istedi adettimin 2.gunu dedi ama adetliyken mi cekiliyorr? ne oluyor?nasil oluyor hic fikrim yok beni bilgilendiriseniz sevinirimm
HErkese hayirli cumalar ,
ben konya dan emineee ben doktorumm gebe kalamiyorum diye rahim filmi istedi adettimin 2.gunu dedi ama adetliyken mi cekiliyorr? ne oluyor?nasil oluyor hic fikrim yok beni bilgilendiriseniz sevinirimm
arkadaşım merhabalar.. rahim filmi adetin 8-9-10 günlerinde çekilir( adetin başlangıç tarihi 1. gün sayılacak)
yani adet bittikten 2-3 gün sonra çektirmen gerek. doktor sana bittikten sonraki 2. gün gel demiştir. sen yanlış anlamışsındır. bu filmin çekilmesi için adetli olmaman gerekiyor ve kesinlikle korunmalısın 2-3 günde.
Korkma sakın Eminecim ben de çok korktum inan ki Ağustos ayından beri çektircem kaça kaça bugüne geldim. En sonunda sıktım dişimi napim acırsa acır çarem yok dedim gittim çektirdim vee hiç acımadııııııı Çok şükür kurtuldum Keşke beklemeseymişim de zamanında cektirseymişim. Belki de şimdi hamile kalmış olurdum Neyse canım kısmet. Ben adeti 1. gün sayarak 8. günü çektirdim doktorum öyle istedi. Ama senin doktorun 2. gün dediyse o gün çektir, evet adetliykende çekiyorlar Merak etme canım Sıkma kendini Rabbim yardımcın olsun inşallah.
sagol cimcimexxx acisinda degilde hanii azici urperiyor ıcımmm bebegım olmasnı cok ıstıyorum olmaynca da kafayı cok taktımm ıns hayırlı bısey cıkarr walla sımdıden tukendım nezormus beklemekk sabretmekk........... simdi ben gittgim hasteney cok yogun kafam cok karstı ultrason cekecek doktorumun ısmını unutumm walla bana adettın 1.gunu randevu alalım dedı ama benım arkadaslar adetlıyken cekılmez dıyor kafam karısıtı anlıyacagın benımm:)
Canım bilmiyorum, bi arkadaş bu işlem adetliyken yapılmaz yazmış ama ben bu form sayfasında Doktorun adetliyken çektir dediği bi kaç kişiye rastladım ama.
Doktoruna sor emin ol kendi durumunu :26:
canım bende izmirde dr arıyorum kendime sen kime gidiyorsun. bencede anesteziye gerek yok. daha önce çektirmiştim önümüzdeki ay tekrar çektiricem.
merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza..21 yasında 3 yıllık evli bi bayanım ama benim kızlık zarım esnek olduğundan dolayı yırtılmadı ve rahim filmi çektiricem..bunda bi sorun olurmu acaba lütfen bilgili olan varsa cevaplayabilirmi??
slm bayanlar.ben ocakta rahim filmi çekilicem ama adetimin 10. günü uygun oluo.en erken o zaman gidebilirim.siz kaçıncı gün çektirdiniz.10. gün çok mu geç olur ki ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?