- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #1.661
mrblar aradım ve 450 oldugunu soledı ama dısarda cekılıyormuşş...
ben bugun randevu aldım yenıvıdı hastanesınden carsamba 10.00da burda ol dedı doktor ...
anestezı konusundada hıc agrı olmaz desem yalan olur dedı bıde agrı esıgın yuksekse daha cok acı cekersın sonra bana kızma dedı ama 10 dklık bı ıslemm dedii ama ben yınede anestezı olsun dedım sabah ac karnına gel dedi...
fıyat anestesısız 250 anestezılı 350 tl imişşş
bılmıyorum valla ne olcak ınsallah ı bı doktordurrr...
kızlar rahim filimini sakın anastazi almadan yaptırmayın ben o hatayı yaptım.siz yapmayın.başkalarını bilemem ama benim canım çok yandı.
kızlar benim doktorum rahim filmi yerine laparoskopi yapalım dedi sizce o mu ii bu mu?
Ya bu Radyomar pahalıymış
bunun fiyatı heryerde ortalama 250 tl
Radyomar fındıkzade 330 tl normal anestezi ile 200 tl fark istiyor.
slm arkadaşlar hsgden sonra adeti geciken varmı..
Kızlar bende ilk çektireceğimden ve çok yakın akrabalarımın anlattıklarından terredütlü gittim. Korktum açıkcası çünkü benim ağrı eşiğim çok düşük. Ben ağrıya dayanamıyorum. Size yemin ederim ki böyle memnun gittiğim hiçbir yerden kalmadım. Gittim beni soyunma odasına yönlendirdilr alt kısım için önlük verdiler. Sonra kendileri benimle 5 dk konuştu. Rahatlatıyorlar. Güzelce sohbet ettiler ve işi anlattılar. Bizim en uzun geçirdiğimiz süre buradaki muhabbetimizdir dediler. Işlem 2,3 dk. Sürüyor. Sonra odaya gidiyorsun he bu arada bay bayan doktor seçimi yapmak elinde ben bayan yaptım ve çok memnun kaldım. Masaya yatırılıyorsunuz ve bir göbeğinize doğru silindir şeklinde bir makina iniyor. Sonrasa çatala oturuyorsunuz gibi ayaklarınızı kırıyorsunuz. Rahim ağızına mandal takıyorlar. Hiç acımıyor. Birazda sprey sıkıp içerisini temizliyorlar zaten ekran karşınızda hiççç panik olmayın detaylı anlattım paranızla da acı çekmeyin diye. Ilaçta hafif batma hissi oluyor ama çokkk hafif sonrası ilacı veriyorlar o da ne hiçbir tık yok. Ekrana bakıyorsunuz rahim çıkıyor sonrası kanallar ve yumurtalıklar. Sonrada işlem bitiyorum 360 derece olduğunuz yerde dönüyorsunuz bu kadar giyin ped ve ıslak mendilini veriyorlar sonrası giyindikten sonra kasaya paranı ödüyorsun ve filmin elinde şip şak 330 tl yemin ederim nelere veriyoruz. Hiç acı çekmeyin eski miladi makinalara girmeyin doktorum bana burada olacaksın dedi niye paramla rezil olayım hayır dedim ben ağrısız çekilen bir yer var fındıkzadede oraya gidicem resti çektim benden istedikleri 450 tl acılı ve ağrılı yöntem siz siz olun ben gülerek ayrıldım umarım gidersiniz banada dua edersiniz.
cımen mrbb canım cokmu canın yandı yaa((
gecmışlerr olsunn...
Tabıkı acısız hsg cekınen arkadaslar var ama sunada dıkkat cekmek lazım acı cekmedını soyleyen arkadasların ya agrı esıgı dusuk ,ya cekılen rontgen fılmı c kollu son teknolojı ve en onemlısıde doktor evet kızlar bu fılmı ceken doktorun elı yumusak ıse bu faktorler bırleşecekte ole acı olmuycak ben bıle anestezılı cektırdım halde agrı oldu ama oturup kalkarken yoksa agrım falam olmadı ...
Bunalrı bılınde ona gore karar verın dıye yazıyroum ben cok arastırdım bu bılgı edınene kadar ooo baya zamanımı aldı sız ugrasmadan burayı okuyup kararınızı verın dıye yazdımmm
kızlar ne bu özel hastanede film çektirme merakı tıb fakültelerinde bedava çekliyor rahiminize spekulum takılıyor ilaç veriliyor hayır bunun farklısı ne habire bir özel hastane ismi karışmıyım dedim ama dayanamadım kızanlar olacaktır elbet ama ne gerek var para vermeye ben 5 kuruş ödemeden tıp fakültesinde çektirdim 1 dk sürdü işlem ondada cız cız etti o kadar yani
kızlar rahim filmi sonrası ilk ay korunun yazıyor çoğu yerde. özürlü olma ihtimali yüksekmiş... size bu konuyla ilgili bişiler dediler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?