- 17 Ocak 2011
- 1.723
- 799
- 248
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #1.641
rica ederim canım ben de bu ay çektirdim ve sonuç tüplerim açık çıktı.15 aydır bebek istiyorum.kendine güvenmiyorsan tabi ki anestezi ile çektirmen doğru.ben de çok tereddütte kalmıştım ve doktor 2 dklık bir işlem için gerek yok anesteziye dedi.ben de gözümü kararttım tamam dedim.dediği gibiymişte gerek yokmuş.aslında benimde canım çok tatlıdır ama spekulum haricinde gerçekten hiç hissedilmiyor bişey.
cnm bişey sorabilirmiyim sana,,,sende daha yeni çektirmişsin doktorun ilişki ve banyo yasağı verdimi sana verdiyse kaç gün?benimki 10 gün ilişki ve 3gün duş yok dedide?
canım bana hiçbirşey demedi korun korunma diye gün aşırı ilişkiye devam dedi.ama ben 2gün banyo yapmadım 2gün ilişkide olmadı.3.gün ilişki oldu.10gün çok uzun süre bence gerek yok.yani kanaman vs. olmuyorsa boşuna verimli günleri kaçırma.
cnm çok saol bende öyle yapcam sanırım zaten kanamam hiç yok allah şükür.yarın başlarız artık çalışmalara:)
rica ederim canım ben de bu ay çektirdim ve sonuç tüplerim açık çıktı.15 aydır bebek istiyorum.kendine güvenmiyorsan tabi ki anestezi ile çektirmen doğru.ben de çok tereddütte kalmıştım ve doktor 2 dklık bir işlem için gerek yok anesteziye dedi.ben de gözümü kararttım tamam dedim.dediği gibiymişte gerek yokmuş.aslında benimde canım çok tatlıdır ama spekulum haricinde gerçekten hiç hissedilmiyor bişey.
merhaba cnm nasılsın?cnm ben adetimin 7.günü çektirdim.anestezili çektirdim buarada cnm ben sen nasıl düşünüyorsun?bende bi türlü denk getirememiştim ama allahtan bu ay çektirdim ve bitti .
iyiyim canım sen nasılsın? sanırım bu ay kalacak benim bir kaç gün var çektirmem için ama şu günlerde hiç vaktim yok babamın rahatsızlığı ile uğraşıyoruz ona koşturuyorum bi taraftan okul vs. hiç ilgilenemedim. artık önümüzdeki aya inşallah.ben anestezi ile çektiricem. artık tüplerin durumuna göre bi yol izlicez. kapalı ise zaten bende çikolata kisti olduğu için ameliyat olacak. açıksa aşılamaya geçicez sanırım.
gozun aydın seyhancımm darısı basıma benımd e bu hafta ıcı bıtıcek bu fılm ısı ama hala karar veremedım yaaa(((
su sıtede hıcmı ankaralı olmaz ya rahım fılmı cekınen var gıden oda gecmıs zamanalrda ve 2 tane yorum baskada yokkkk
huuu ankaralı kızlarrrr yardımm edınnn sızden haber ebklıyroummmm
nerelerde cektırdınız rahım fılmınızıı
bende ankarada oturuyom. bu hafta içi kesin çektirmem lazım. doktorum egerad diye bir yerle anlaşmalıymış. oda 590 tlmiş. ama ben gitmeyecem ona. atatürk hastaneside iyiymiş.
zekai tahir hastaneside geçen ay gitmiştim cihaz arızalıymış. ama daha oraya gitmeyi düşünmüyom. bide bu sitede bir arkadaş lokman lekimi önerdi. eğer bir bilgi alırsam sizinle paylaşırım.
mrblar cevre_en ben lina kadın saglıgı dıye bı yer okudum orda sukran cakmak dıye bı doktor varmış...
cok guzel cekıyromsu anestesısız yaparım acıda olmaz demıs butun gıdenler memnunnn bakalım yarın arıycam bugun pazar acan yok ona gore bende sana ahber verırım 590 bence cok pahalı ne bu ya bole ...
canım ya yarın ararsan neticeyi burada paylaşır mısın çünkü mutlaka bu hafta çektirmem gerekli doktor adetin 6-7-8 günü olur dedi.
mrblar aradım ve 450 oldugunu soledı ama dısarda cekılıyormuşş...
ben bugun randevu aldım yenıvıdı hastanesınden carsamba 10.00da burda ol dedı doktor ...
anestezı konusundada hıc agrı olmaz desem yalan olur dedı bıde agrı esıgın yuksekse daha cok acı cekersın sonra bana kızma dedı ama 10 dklık bı ıslemm dedii ama ben yınede anestezı olsun dedım sabah ac karnına gel dedi...
fıyat anestesısız 250 anestezılı 350 tl imişşş
bılmıyorum valla ne olcak ınsallah ı bı doktordurrr...
inşallah iyi haberlerle gelirsin. benim bu ayda kalcak gibi 15 günlük bir eğitime gitcem. bu yüzden bu ay çalışmalrda olmaycakmoralim çok bozuk. bir ay daha bekliyecem.
mrb cevre_en bugun cekıldım sabah 10:30da gırdım..
15 dkkda bıttı.cok basıtttt hıc korkmaaaaaaaaa...ınan kac gundur stres uyamadım sınır ama suan cok rahatım canım eger durumun varsa anestezılı yaptır derım.agrı esıgın nasıl benımkı ck dusuktur kendımı bıldımden anestezılı yaptırdım ıykıde ole oldu hıssetmedım halde yınede oturup kalkarkkennn acıyooo..ama olsunn bıttı...
ben tavsıye ediyorummmm.yenıvıdıde yaptırdım.ılk onluk gıydırdıler odaya aldıla benı hastane odasına orda kızlar geldı damar yolu actılar tekerleklı sandelye ıle dogruu asa-gıya asansorle ındırdılerr tabı ben bıraz tuhaf oldum ne oluyoz yanı bu kadar ıhtımama gerek yok amelıyata gırıyorum gıbı neyse ındık anestezıcı geldı tatlım hıc korkma 5 dk uyuycaksın dedı doktor geldı bende o sırada ona bakarken uyumsuum ve hersey bıtmışşş...
ben cok sıkıntı cektım nerde yaptırcam dıye sende yaptır tavsıye ederımm
genel anestesı 350 lokal 250 tl sakın korkmaaa...
bı ay daha bekleme yap kurtul ben kac kere erteeldım...
sonuc ıyı canım bısı cıkmadı belkı bu ıkı ay ıcınde hamıleolabılırsın dedı bekle bakalım dedıı esımın sımegrofısıde olsun sonra artık ne olcak bı tedavı yolu ızlıycezz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?