- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #1.401
Kızlar burdaki arkadaşın tavsiyesi üzerine gittim radyomarda çektirdim (istanbul-fındıkzade) istanbuldakilere tavsiye ediyorum kesinlikle gidin. benim gibi ödlek birinin bile canı yanmadıysa ne diyim kiçok güzel ilgileniyolar fiyatı biraz tuzlu ama değdi.
canım ya ben o zamandan beri giremediğim için mesajını şimdi gördüm cevap yazdım ama sen zaten çektirmişsin inş. ciddi bir ey çıkmamştır kaça çektirdin sen merak ettim
kendi doktoruma p.tesi gidip göstercem ordan aldığım sonucun içindeki zarfta patalojik bulguya rastlanmamıştır diye yazmışlar detaylı yazısınıda okudum anladığım kadarıyla temiz çıkmış.330 tlye çektirdim cnm.
ufff çokmuş ben kayseride 120 tl çektirdim :44:
selam kızlar rahim filmi ve sperm testi için hastanede nerelere basvuruluyor.işlemleri yazarmısınız
kafam pek basmıyorum resmi işlemlere cevaplarınızı bekliyorum
selam kızlar rahim filmi ve sperm testi için hastanede nerelere basvuruluyor.işlemleri yazarmısınız
kafam pek basmıyorum resmi işlemlere cevaplarınızı bekliyorum
2yıllık evliyim canım 1.5yıldır uğraşıyorum 1defa aşılama yaptırdım olmadı şimdi ilaç kullanmyaya devam ediyorum eşimde sorun yok ben de polikistik over var erzurumdaoturuyorum sen?24yaşındayım:))
bende yarın çektiricem radyomar da.aklıma geldikçe tüylerim ürperiyor.umarım korktuğum gibi değildir.inş. bi an öncede seviniriz.
Kızlar burdaki arkadaşın tavsiyesi üzerine gittim radyomarda çektirdim (istanbul-fındıkzade) istanbuldakilere tavsiye ediyorum kesinlikle gidin. benim gibi ödlek birinin bile canı yanmadıysa ne diyim kiçok güzel ilgileniyolar fiyatı biraz tuzlu ama değdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?