Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

arkadasım ben c.tesi gün film cektirdim ertesi gün eşimin dogum günüydü ona hediye olarak günübirlik ılgaz kayak turu almıstım, yani ılgaza kayağa gittik gece döndük ama senin soruna gelince hic acıyacagını sanmıyorum öyle hasta falan olmuyosun cünkü... RAhat ol korkma

Kızlar rahim filminden sonra ilişkiden korkuyorum acırsa diye....

Yardım edin kaç gün sonra ilişkiye giriliyor?Acıyor mu???

slm bende subatin 3 de rahim filmi cekilicem.. oncesinde benden baya kan aldilar hormon falan galiba ingilizce konusuyolar pek anlamiyorum iste esim anlatiyo subatin 1 de vajinadan galiba bakcaklarmis ama ney icin bakcaklar bilmiyorum birde adetimden 21 gun sonra cagirdilar ondada ne yapcaklar bilmiyom vallahi sadece soylenenleri yapiyorum hic bisey soramiyorum bu tedavilerden bilgisi olan arkadaslar varmi bana cvp yazabilirmisiniz ama rahim filminden cok korkuyorum herkes agrili oluyo diyo nasil makinada yapilacaginida bilmiyorum sadece yapilmadan 1 saat once 2 tane agri kesici icsin demis doktor esime ins sonuclarim temiz cikar ilk defa bakiliyorum 1,5 yildir bebisimiz olmuyodu ins bunlar bi vesile olur......

vajina spekulumu yerleştirip ilaç veriyorlar tüplerin açıkmı değilmi anında belli oluyor zor bir işlem değil 1-2 dk sürüyor acısı falan olmuyor ilaçı verince için cız ediyor korkma yaptır

Arkadaşlar ben de pazartesi günü 13.30 da tomoçekten randevu aldım ücreti 200 lira anestezi falan istemedim,ağrısız çekiyoruz filmi dediler işallah kolay geçer ama bakalım ne yasayacağız ne göreceğiz ALLAH büyük,korkmuyorum korkunun ecele faydası yok RABBİM yardım etsin hepimize

korkma arkadaşım git çektir güzel sonuçlarını yaz bize

herkese iyi akşamlar ben de geçen hafta rahim filmi çektirdim. radyomarda hiç hissetmedim o kadar çok olumsuz yazı okumuştum ki korkarak gittim ama çok kolay geçti. çektirecek arkadaşlar mutlaka sorsun dijital mi eski yöntem mi diye eski yöntemde acı oluyomuş çünkü.radyomarı tavsiye ediyorum herkese 330 tl. bu arada kanallar açık ama polip çıktı poliple ilgili bilgisi olan var mı histeroskopi olmam gerekiyo yardımcı olabilecek birileri var mı?

annemde ve bi arkadasımda vardı polip. Doktorun kontrol etmesi gibi bisey sanırım biseyle vakum gibi cekiyomus ama hic acı hissetmiyomussun? Annemde cok korkuyodu cok iyi bi dr um vardı ona gittik bi bakıyım dedi hemen cıktılar hallettik dedi anneme sordum hic hissetmedim dedi. Arkadasımda aynı sekilde hissetmemis, sonrada hamile kaldı.

teşekkür ederim cevabın için söylediğin histeroskopi mi acaba başka bi yöntem mi?

bende dün çektirdim kızlar.. şuan bel ağrım ve kasık ağrım hala devaö ediyo ama dha çok bel ağrım..
benim çok sancılı geçti ; çünkü enson yaşadığım kimyasal gebeliktn dolayı sağ kanal ve tüpüm tamamen kapanmış , ilacı baya basınçlı verdiler ve çok zorlandım, bayılmadılarda (
ama açıldı çok şükür boşyere kaç aydır gebelik için uğraşıyodum.. inşallah artık olur, Rabbim tüm evlat isteyenlere nasip etsin..

slm kızlar bende çektirmiştim gecen sene ağrı oluyor olması normal zaten doktorum öyle demişti
ama çok korkulacak gibi deil toplasan 5-10 dakika sürüyor sürmyor önemli olan sonucun temiz çıkması
film çektikten sonra gebe kalanlar olabiliyor ama malesef bende olmadı

merhabalar,
bende gecen hafta rahim filmi cektirdim. doktor bize 15 gun iliski yasagı koydu. rahim filmi cektiren arkadaslar sizede boyle bir yasak koydu mu doktorunuz merak ettim cevaplarsanız sevinirim.

mikrop kapmaması icin sanırım hatta birde antibiyotik verdi bana 7 gunluk.. bu ayki verimli gunleri kacırıyoruz bu yuzden cok sinir oluyorum bir ay bosuna geciyor..

3-4 gün rahatsız hissettim kendimi bu arad antibiyotiğe kullandım dr sordum yok dedi korunma dedi

benim dr adetin 2.gunu ultasonda, 11.gun yine ultrasonda baktı ve yumurtalamaya hazır dedi. bir de 21.gun bakalım dedi. simdi 21.gunu bekliyorum. cok sukur rahim filminde tupler acık cıktı, rahmim geriye donukmus retrovert denilen durum.. daha yeni kontrollere basladık sayılır, sırada ne var bilmiyorum.. sende de bu donemlere bakıldı mı? beklemesi de cok zor..
Allah tum dileyenlere tez vakit bebek nasip etsin insaallah.. evlat sahibi olmayı hakkımızda hayırlı eylesin..

yok canım bende öyel birşeyelere bakılmadı zaten ben dr gitmek için şehir dışına çıkıyorum kaç saat yol gidyorum gel dese gelemezdim öyle birşey demedi her dr farklı işte ben herşeyimi memleketimdeki dr aktarıyor o beöyle yap diyor ben dr gidp dr böyle istedi yapın diyorum öyle dr böyle deyince sinir oluyor :) ama napayım prof herzaman doğru bilir görüşünü savunuyorum ben

öncelikle herkese merhaba.. yeni konu açmayıp derdimi burda anlatmak istedim. başımdan geçen olay umarım yol gösterici olur... ben bir senelik evliyim ve kısırlık tedavisi görüyorum.muayene ve bazı testlerden sonra doktorum en son rahim filmi istedi ve bende yaklaşık 3 4 ay önce medıcıne hospıtal de anestezili olarak rahim filmini çektirdim. sonuçlarda iki tüpümde kapalı çıktı.. tabiki çok üzüldük falan hemen ne yapıcamızı düşünmeye başladık ya laparoskopi yada tüp bebek yapıcaktık.. ama doktorum laparoskopi önermedi ve tüp bebeğe yönlerdirdi. buarada ben bakırköy araştırma hastanesinede gidiyodum ve orası çektirdiğim filmi kabul etmedi tekrar çekin dediler.. önce kararsız kaldım çekinmeyip direk tüp bebek mi yapsak falan diye.. tabi bu zaman içinde yaşadığım üzüntü ve stresi anlatamam... sonra rahim filmini tekrar çekinmeye karar verdim ve burdaki forumlarda okuyup radyomar fındıkzade de bugün rahim filmimi çekindim. sonuç TÜPLERİM AÇIKTI!!! yaşadığım şoktan doğru dürüst sevinemedim bile.. böyle bişey nasılolabilir bilmiyorum.. yorumu sizlere bırakıyorum... ben boş yere ameliyat olabilir yada tüp bebek yaptırabilirim... gerçekten hala şoktayım. bunu burda paylaaşmak istedim sizlere bilgi olsun diye. bu arada ben normal muayenede bile çok zorlanan biriyim onun için ilk filmimi anestezili çekinmiştim ama bu sefer normal çekindim tabiki korkarak gittim oraya hatta ağlayarak yattım sedyeye.. ama gerçekten çok kolaymış ve çok ilgilendiler benimle burdan teşekkür ediyorum RADYOMAR A onların sayesinde sevinçli bir haber aldım... umarım bundan sonraki tedavimde iyi sonuçlar alırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…