How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

selam kızlar bizde 1,5 senedir uğraşıyoruz.eşimin sperm değerlerinde sadec morfoloji bozuk ama iki dr a gitti ikiside normal yolla bu değerlerle çocuğunuz olur dedi ama olmadı.bende en sonunda kaçtım kaçtım ve rahim filmi mevzuna geldim.şimdi istanbulda bu filmi çektiren arkadaşlar hangi hastaneyi ve dr u önerirler acaba ben avrupa yakasında oturuyorum.bahçeli evler medical parkı düşünüyorum fikri olan varmı oradan bir dr önerecek.lütfen yardımcı olun çünkü adetimin bitmesine az kaldı bir an önce bulmam lazıma.s.

13 mart cumartesi çektirdim sonunda. sadece spekulumun takıldığını hissettim ki muaynede bile en az bu kadar zorlanan biriyim. o kadar dikkat ettim ilaç verilirken değil yanma acı, basınç bile hissetmedim. sonrada bütün gün gezdim. kanamam falan da olmadı sanki hiç birşey yaptırmamış gibiydim. tek farkla tabii sonuç temiz çıktığı için bütün endişelerimden kurtulmuştum.
Çekim sırasında kullanılan alet çok önemli bence. çektiricek olanlar ya çapada yada radyotomda çektirsin. ben araştırdım sadece bu ikisinde c kollu röntgen cihazı var. Bu aletde rahim sabitlenmesine gerek kalmıyor. radyotomun da fındıkzade şubesinde var sadece o aletten. fiyatıda uygun geldi bana. Ben radyotomda çektirdim. personelleri çok ilgili çekim öncesi sizi rahatlatıyorlar. Raporu anında alabiiyorsunuz. Hazırlık çekim rapor hepsi en fazla yarım saat. boşuna kasmışım kendimi girdiğim sitrese kesinlikle değmezmiş. araştırın doğru yeri bulun ve kasmayın kendinizi. herkese geçmiş olsun.

merhaba ben de yenı katıldım aranıza..doktor bendende rahım fılmı ıstedı ama ben kac aydır ertelıyorumm korkudan.ama narkozla olcam rn sonunda sanırım..narkozla olna varmı aranızda..

merhaba ben de yenı katıldım aranıza..doktor bendende rahım fılmı ıstedı ama ben kac aydır ertelıyorumm korkudan.ama narkozla olcam rn sonunda sanırım..narkozla olna varmı aranızda..

korkunu anlıyorum bende çok korkmuştum. ama inan anestezi gerektirecek bir işlem değil. mutlaka muayne olmuşsundur. bunda da sadece spekulum denen aletin takıldığını hissediyorsun. ben muaynede bile çok zorlanan biriyim. eski yöntemi kullanan yerlerde rahmi çekiştirmek için tenekulum diye bir alet takılıyomuş. çektireceğin yeri gitmeden araştır telefonda bilgi al.

merhabalar aranıza yeni katıldım. hsg yi adetin kçıncı günü çektirmek lazım ben 22 sine randevu almıştım adetim 5 gün sürüyo 22 si 7. günü oluyor 1-2 gün gecikse bişey olurmu

merhabalar aranıza yeni katıldım. hsg yi adetin kçıncı günü çektirmek lazım ben 22 sine randevu almıştım adetim 5 gün sürüyo 22 si 7. günü oluyor 1-2 gün gecikse bişey olurmu

hamileliğin olmadığından emin olduktan sonra hergün çekilebiliyor. ama en ideali ilk 9 gün içinde çekilmesi. erken olunca o ay oluşabilecek gebeliği olumsuz etkilemiyor.

Canım ben martın 1inde adet oldum bana doktorum engeç martın 11ine kadar oda öğleye kadar çekilmesi gerek dedi burdan hesapla canım bende martın 8inde çektirdim.

slm bende hsg fılmı cektırdım.ben kendımı cok kastım netden cok ınceledım ve fılm cekılcem gun ıyıce kastım kendımı o sıvı tuplere ve kanallara gıttıgı zaman sancı yapıyor.benımkını cok zor cektıler sıze tavsıyem stres yapmayın

gokce01 senın gıtme gunun normal.bende regl bıttıkten 2 sonra gıttım.hemsıre 3 gun sonrada olabılır demıstı .ama sakın stres yapma kendını kasma olurmu.ınşlh bı sorun cıkmaz

Son düzenleme:
gokce01 senın gıtme gunun normal.bende regl bıttıkten 2 sonra gıttım.hemsıre 3 gun sonrada olabılır demıstı .ama sakın stres yapma kendını kasma olurmu.ınşlh bı sorun cıkmaz

valla hemde nasıl strese girdim. ama mecbur katlanacaz bakalım hayırlısı teşekkür ederim

merhaba kizlar
bende çektirdim çarsamba günü tüplerim açik olup olmadigini görebilmek için
ben çok aci çektim resmen öldüm bagirdim siviyi atikça yandi adet sancisindan daha kötü bilmiyorum niye bu kadar agridi gözlerim yasardi o kadar agridi ki bagirdim kendimi tutamadim
benimki 10gün çekildi yer olmadigi için daha erken yaptiramadim en son gün 10gündü zaten reçetede öyle yaziyordu 4cü günle 10gün arasi çektirilmesi gerkeiyormus.
Ayni gün aksami ultrason yapildi

kızlar Allah yardımcınız olsun
benımde rahim filmi çetirmem gerekiyordu
buda benım için zaman kaybıydı 6 ay korunmam gerekiyordu
ama şansımı denemek istedim
ve film çektirmedim
Rabbim yüzüme baktı tüplerim açıkmış ve hamile kaldım
inş. hepiniz en kısa zamanda hamişler listesinde olursunuz

Ben 2 kere çektirdim arkadaşlar. Kendinizi sıkmazsanız çok hafif bi ağrıyla atlatırsınız ama sıkarsanız acır. Benim 2 sindede hiç acımadı. Sıvı enjekte edilirken sanki adet sancısı yada smear test için örnek alınırkenki ağrı gibi bi ağrı oluyo o kadar. Smear testi yaptıranlar nasıl olduğunu tahmin edebilir. Anesteziye falan hiç gerek yok unutmayın siz doğum yapacaksınız arkadaşlar.

Bir şey daha arkadaşlar adetinizin ilk gününden hesaplayarak 11 gün hesaplayın o süre içinde rahim filmini çektirmeniz lazım, ama öncesinde gebelik testi yapın ve hamile olmadığınızı kesinleştirin. Eğer döllenme olduysa o günlerde ve siz çektirmiş bulunduysanız o bebeği aldırmanız gerekir. Çektirdikten sonraki ay da hamile kalmamanız gerekiyo çünkü çok yüksek dozda radyasyona maruz kalıyosunuz. Benden sölemesi. Kolay gelsin arkadaşlar...

bende bu gün çektirdim. ankara tıp fakültesinde sıvı enjekte edilirken çok kötüydü hatırlamak bile istemiyorum. ama sonrasında hiçbir şey yok çok hafif adet sancısı gibi ağrılar var onun dışında çok şükür iyiyim.

bende bu gün çektirdim. ankara tıp fakültesinde sıvı enjekte edilirken çok kötüydü hatırlamak bile istemiyorum. ama sonrasında hiçbir şey yok çok hafif adet sancısı gibi ağrılar var onun dışında çok şükür iyiyim.

Canım sıvı enjeekte derken sunta takıldıktan sonra yumurtalıklara giden kanalların açılması için yapılan iğnedenmi bahsediyorsun ondan bahsediyorsan biraz acı veriyor ama acıda gaz sancısı gibi bir ağrı ama film çekilirken verilen sıvıdan bahsediyorsan o acıtmıyorki canım ben derinden derinden nefes aldım hissetmedim bile sadece içime bir serinliği geldiğini hissettim okadar canım...

slm kızlar bende bugün çektirdim rahim filmini netten çok araştırıp kafamı biraz karıştırmıştım ama son akşam acıdan çok sonucun ne olacağını düşündüm ve kendimi ona şartladım benimde acıdı ama dayanamayacak kadar değildi sonuç iyi çıkınca o acıyıda unutuyorsunuz zaten bence hiç stres yapmayın gelecek olan bebeklerimiz için bu acıyı çekmeye değer bide dok ve hastane çok önemli biraz uzun oldu ama dok yaz dedi bende yazdım buradaki herkesin allah yardımcısı olsun

Back