How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

Ayrıcaaa gerçekten anesteziye gerek yok doktorun saçmalamışş bence :((
Bende çok korktum anestzi istedim illla yoksa yapamam dedim sonra baktım 400 gerçekten çok para bi cesaret gittim çektirdim iyiki anestezi olmamışım dedim ki benim sol tüpüm tıkla ve canım inanılmaz tatlıdırrr

İyi valla rahatladım bnları okuyunca. Bana doktorum bu ay da klomen deneyelim olmazsa rahim filmi dedi ama ben bir ay daha boşa beklemek istemiyorum hemen bu ay çektiricem. İyice gaza geldim :sm_cool:

İyi valla rahatladım bnları okuyunca. Bana doktorum bu ay da klomen deneyelim olmazsa rahim filmi dedi ama ben bir ay daha boşa beklemek istemiyorum hemen bu ay çektiricem. İyice gaza geldim :sm_cool:

git git sakın erteleme ben 1.5 yıl korkudan gidemedim burda okudum ayılanlar bayılanlar yok basınçlı sularr sakın tatlım valla bak canım inanılmaz tatlıdır muaneden farkı yok bence ertelemee

git git sakın erteleme ben 1.5 yıl korkudan gidemedim burda okudum ayılanlar bayılanlar yok basınçlı sularr sakın tatlım valla bak canım inanılmaz tatlıdır muaneden farkı yok bence ertelemee

evet haklısın valla kaybedecek vaktim, sabrım kalmadı artık benim. hiç de korkmuyorum artık. Hemen yarın doktorla konuşucam bu ay halledicem. Hele de hemen ardından hamile kalanları okudukça iyice hevesleniyorum.

evet haklısın valla kaybedecek vaktim, sabrım kalmadı artık benim. hiç de korkmuyorum artık. Hemen yarın doktorla konuşucam bu ay halledicem. Hele de hemen ardından hamile kalanları okudukça iyice hevesleniyorum.

ama onun günleri var adet başladıgın günden 13 güne kadar çektirmen lazım sen biter bitmez çalışmada ne olur ne olmazzz

Ben de hsg çektirdim..Hiç ağrımadı, hiç de korkmadım...Sonuç temizdi..
Hsg çektirdiğim ay hamile kaldım; ama 7 haftalıkken düştü maalesef:(
3 ay sonra tekrar hamile kaldım..Allahıma şükürler olsun şimdi 7 haftalık hamileyim:)

Kızlar doktordan geliyorum. Bu ay klomeni bırakıp rahim filmi çekelim dedim. Doktor bir ay daha bekleyelim dedi. Daha önce düşük yaptığın için tüplerinin tıkalı olduğunu sanmıyorum hem maliyeti yüksek dedi. Benim kafam karıştı bunu devlet karşılamıyo mu? bir de devlet hastanesinde rahim filmi çekilmiyor dedi. Ama ben sanki daha önce devlet hastanesinde çekiliyo diye duymuştum. fisfisfis Yanlış mı biliyorum?

devlet hastaneliride çekiyor ama sanırsam her yerde bu alet yok ben izmirdeyim bir kaç yerde var ama özellerdede çekiyorlar bence iyice araştır allah yardımcın olsun...

ben devlet hastanesinde çektirdim 5 kuruş da vermedim...Özelde çektirsen herhalde en az 200 den başlar

evet canım ben özel bir polikliniğe gidiyorum orda 150 liraymış devlet de ödemiyor dedi doktor

merhaba nurunayn ben de izmirdeyim sen çektirin mi çektirdiysen nerde kaça çektirdin acaba?

canım benim ben çektirdim evet devlet hastanesinde değil özelde çektirdim isim vermek yasak galiba ama tarif edeyim anlarsın...
hani bucada hipodrumun orada bi hastane var özel bilmem anlatabildimmi???
işte orada feray hanıma çektirdim ücreti 350 lira ilacıda kendin alıyon dedi dr oda 50 lira..
ben ilacı aldım heyecandan evde unuttum eniştemi aradık getir diye bu arada doktor beklemeyelim ilacı buradan kullanlkım dedi beni odaya aldılar ilaç geldi ama işlem bitmişti..
eczacı tanıdıktı geri verdik ilacı...
eğer maddi gücünüz yoksa ege üniversitesi ve dokuz eylül hastanesi sigortanız varsa karşılıyor...
ben ilk oraya gittim çok ilgililer, hatta gün bile verdiler ama eşim erkek doktorlar girer diye çektirmedi bende özele gittim 350 lirayı bayıldık şükür temiz çıktı ...
soracak bişey olursa bana sorabilirsin..

Son düzenleme:
canım benim ben çektirdim evet devlet hastanesinde değil özelde çektirdim isim vermek yasak galiba ama tarif edeyim anlarsın...
hani bucada hipodrumun orada bi hastane var özel bilmem anlatabildimmi???
işte orada feray hanıma çektirdim ücreti 350 lira ilacıda kendin alıyon dedi dr oda 50 lira..
ben ilacı aldım heyecandan evde unuttum eniştemi aradık getir diye bu arada doktor beklemeyelim ilacı buradan kullanlkım dedi beni odaya aldılar ilaç geldi ama işlem bitmişti..
eczacı tanıdıktı geri verdik ilacı...
eğer maddi gücünüz yoksa ege üniversitesi ve dokuz eylül hastanesi sigortanız varsa karşılıyor...
ben ilk oraya gittim çok ilgililer, hatta gün bile verdiler ama eşim erkek doktorlar girer diye çektirmedi bende özele gittim 350 lirayı bayıldık şükür temiz çıktı ...
soracak bişey olursa bana sorabilirsin..

çok teşekkür ederim nurunayn anladım tarif ettiğin yeri. ben de yarın doktoruma gidicem nereyi önericek bakalım SSKdan yararlanmak istiyom aslında. Ama ege üniversitesinde muayene olmuştum pek haşin davranıyolar birde saatlerce sıra bekliyosun. dokuz eylülü araştırıyım. randevuyu hemen veriyolur mı yoksa 1 ay sonrasına falan mı atıyolar. Bu arada benim eşimin de aynı sendromu var ama artık kavga öpücük hallettmeye çalışıyoz onu :))

Back