--------------------------------------------------------------------------------
ya kızlar bn ANKARADAYIM ve 2,5senedir bebek için uğraşıorum.3senelik ewliyim.en az 5-6dr gittim.hiçbişey yok ne bu acelen yaşın kaç daha diyip yolladılar.eşimim spermiyogramıda gayet iyi çıktı.adetlerim düzenli yumurtalarım gelişio.buaradada denemediğim bişey kalmadı.bal+tarçın+çörekotu,incir kürü,soğan kürü,detoks,bel çektirme,eşime keçiboynuzu pekmezi vsvs..artık okadar bıktımki drdan bile nefret ettim en son ekim ayında özel dra gitmeye karar verdim eşimle.EMİNE SERNUR YORULMAZ belki duyanınız vardır.çok tatlı, anlayışlı insanı soğutmayan,kibar bi dr başta davranışlarından çok memnun kaldım.1sene öncesinden yaptırdığım hormon sonuçlarımıda götürdüm.herşey normal dedi tabi ona gittiğimde sigortamız yoktu oda dediki biz en basitinden başlayalım sizi zorlamayalım maddi olarak biz tamm dedikönce muayene etti rahim,yumurtalık hepsi iyi dedi.4ay boyunca günde 3kez klomen ve adetin 21.günü içinde duphaston verdi.kullandım 2.nci ay kontrole çağırdı bi ay kendi haline bıraktı.baktı adetin 13.günüydü 23mmlik bi yumurtam oluşmuş çok iyi bugün yarın çatlar dedi.2ay daha kullan ondan sonra diğer aşamaya geçicez dedi.yani rahim filmi ve tekrar eşimim sperm testi geçenkini 1sene önce çektirmişti.2ay daha kullandım işte bu ay sondu ve 18şubatta hastalandım.buaradada sigortamızı başlattık.bn hastalanınca tel açtm hocam bn rahim filmini çektirip size sonucuyla gelsem eşiminde testini yaptırıp sonucunu getirsek olurmu dedim.ii olur dedi.şimdi bn sigortalıyım ve yana yana hastane arıyorum ücret ödemeden çektirmek için etlik zübeyde hanımı buldum şuan adetim ama bana gün verirlerse diepazartesi gidicem ordan bi drla görüşüp ona durumumu anlatıp rahim filmi çektircem dicem ama orayla ilgili hiç bi bilgim yok.şimdi bn gitsem önce kayıt yaptırıp muayeneye girip durumumu söyleyip rahim filminemi yönlerdirmesini söylücem yoksa ultrasonografiye gidip direk gün alabiliyormuyuz?bide kaç gün atarlar ozaman 5.günüm yani son günüm en fazla çarşambaya atmaları lazım yani adet bittikten 2gün sonra çünkü eşim şehir dışında ve bu hafta gelicek geç çekilirsem kanamam olur zaten 2gün ilişki yok adam bide geri gidebilir şehirdışına ozamanda birlikte olamazsak buayda boşuna geçmiş olucak oda zaten garibim 1aya yakın görmedi bni özlemişteenapıcam bilmiyorumm neolur bi akıl verin özellikle ETLİKTE çektiren varsa neolur yardım etsin kaçıncı gün çekiolar?kaç gün gün veriolar?önce nereye gitmek gerek poliklinik drumu yönlendirio oraya?bişey söyleyin neolurpazartesi gidicem yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlarher namaz kılışımda tüm müslüman kardeşlerime dua ediorum bu kadar üstüne düşmek ii değil.Rabbim hakkımızda evlat sahibi olmak hayırlıysa tez zamanda nasip et.değilsede hakkımızda hayırlısını nasip et.hiç kiseyide evlat hasretiyle yakma Ya Rabbim!cümlemize hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah RAHMAN VE RAHİM OLAN ALLAHIM!!!!..AMİN.... yardımlarınızı bekliyorum