How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

çok teşekkür ederim nurunayn anladım tarif ettiğin yeri. ben de yarın doktoruma gidicem nereyi önericek bakalım SSKdan yararlanmak istiyom aslında. Ama ege üniversitesinde muayene olmuştum pek haşin davranıyolar birde saatlerce sıra bekliyosun. dokuz eylülü araştırıyım. randevuyu hemen veriyolur mı yoksa 1 ay sonrasına falan mı atıyolar. Bu arada benim eşimin de aynı sendromu var ama artık kavga öpücük hallettmeye çalışıyoz onu :))

yardımcı olduysam ne mutlu bayanssulusmile
ben dokuz eylüle gittim ilgilendiler ama eşim erkek doktor istemiyor kabul etmiyor ikna edemedim :oklava:
bende gittim özelde yaptırdım yoksa her gece rüyalarıma giriyordu tüplerim kapalı diye :tomato: ama yaptırdım rahatladım..
sizin ssk varsa neden yarlanmayasınız umarım eşin sorun çıkarmaz ve temiz çıkar hadi hayırlı haberlerle gel...

Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU > Kadın & Çocuk Sağlığı > Tüp Bebek Özel Bölüm
Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz

kızlar acil destek bekliyoruzz

Slm kızlar bende bıdahakı ay rahım fılmı Çektırcem bana bılgı verırmısınız doktorum geÇen yıl kımyasal gebelık yaŞamıŞsın dedı belkı ondan bı tıkanıklık yapmıŞ olabılır dedı ama bÜyÜk ıhtımal fılmden sonra hamıle kalabılırmıŞım

Bıde kıstım varmıŞ 4cm bÜyÜklÜĞÜnde bu ay doĞ.kont.hapı kullanıyorum atılması ıÇın kıstın

Arkadaşlar bende bugün çektirdim hsg ama benim merak ettiğim bişey var. Genelde herkes o ay hamile kaldım falan diyor. Acaba ne kadar geçti bebek istemeye başladıklarından hsg çektirene kadar. Benim yaklaşık iki sene oldu. Çok şükür tüpler açık çıktı.

--------------------------------------------------------------------------------

ya kızlar bn ANKARADAYIM ve 2,5senedir bebek için uğraşıorum.3senelik ewliyim.en az 5-6dr gittim.hiçbişey yok ne bu acelen yaşın kaç daha diyip yolladılar.eşimim spermiyogramıda gayet iyi çıktı.adetlerim düzenli yumurtalarım gelişio.buaradada denemediğim bişey kalmadı.bal+tarçın+çörekotu,incir kürü,soğan kürü,detoks,bel çektirme,eşime keçiboynuzu pekmezi vsvs..artık okadar bıktımki drdan bile nefret ettim en son ekim ayında özel dra gitmeye karar verdim eşimle.EMİNE SERNUR YORULMAZ belki duyanınız vardır.çok tatlı, anlayışlı insanı soğutmayan,kibar bi dr başta davranışlarından çok memnun kaldım.1sene öncesinden yaptırdığım hormon sonuçlarımıda götürdüm.herşey normal dedi tabi ona gittiğimde sigortamız yoktu oda dediki biz en basitinden başlayalım sizi zorlamayalım maddi olarak biz tamm dedikönce muayene etti rahim,yumurtalık hepsi iyi dedi.4ay boyunca günde 3kez klomen ve adetin 21.günü içinde duphaston verdi.kullandım 2.nci ay kontrole çağırdı bi ay kendi haline bıraktı.baktı adetin 13.günüydü 23mmlik bi yumurtam oluşmuş çok iyi bugün yarın çatlar dedi.2ay daha kullan ondan sonra diğer aşamaya geçicez dedi.yani rahim filmi ve tekrar eşimim sperm testi geçenkini 1sene önce çektirmişti.2ay daha kullandım işte bu ay sondu ve 18şubatta hastalandım.buaradada sigortamızı başlattık.bn hastalanınca tel açtm hocam bn rahim filmini çektirip size sonucuyla gelsem eşiminde testini yaptırıp sonucunu getirsek olurmu dedim.ii olur dedi.şimdi bn sigortalıyım ve yana yana hastane arıyorum ücret ödemeden çektirmek için etlik zübeyde hanımı buldum şuan adetim ama bana gün verirlerse diepazartesi gidicem ordan bi drla görüşüp ona durumumu anlatıp rahim filmi çektircem dicem ama orayla ilgili hiç bi bilgim yok.şimdi bn gitsem önce kayıt yaptırıp muayeneye girip durumumu söyleyip rahim filminemi yönlerdirmesini söylücem yoksa ultrasonografiye gidip direk gün alabiliyormuyuz?bide kaç gün atarlar ozaman 5.günüm yani son günüm en fazla çarşambaya atmaları lazım yani adet bittikten 2gün sonra çünkü eşim şehir dışında ve bu hafta gelicek geç çekilirsem kanamam olur zaten 2gün ilişki yok adam bide geri gidebilir şehirdışına ozamanda birlikte olamazsak buayda boşuna geçmiş olucak oda zaten garibim 1aya yakın görmedi bni özlemişteenapıcam bilmiyorumm neolur bi akıl verin özellikle ETLİKTE çektiren varsa neolur yardım etsin kaçıncı gün çekiolar?kaç gün gün veriolar?önce nereye gitmek gerek poliklinik drumu yönlendirio oraya?bişey söyleyin neolurpazartesi gidicem yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlarher namaz kılışımda tüm müslüman kardeşlerime dua ediorum bu kadar üstüne düşmek ii değil.Rabbim hakkımızda evlat sahibi olmak hayırlıysa tez zamanda nasip et.değilsede hakkımızda hayırlısını nasip et.hiç kiseyide evlat hasretiyle yakma Ya Rabbim!cümlemize hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah RAHMAN VE RAHİM OLAN ALLAHIM!!!!..AMİN.... yardımlarınızı bekliyorum

korkmayın arkadaşlar anestiziye gerek yok bugün çektirdim bende çok korkmuştum aletti takarken acıdı sadece oda dayanılmıyacak bişey degil çok şükür bitti korkmayın gerçekten ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN ıNŞ. TÜM BEBEK ıSTEYENLERıN

bncede korkulacak biş idegil cnm bu arada hamile kalınıyo hemn ama hangi durumda senin tüplerin zaten acıksa bişi degişmiyo ama ufak defek tıkanıklık varsa bu ilacı verirken acılıyo ondan hemen hamile kalıyorlar

bu sabah hsg çektirmeye gittim stres yaptım çok spekulum fobim var zaten onu takarken yine çok canım acıdı dayanamadım doktorum yarım bıraktı önümüzdeki hafta anestezi altında yapacak tansiyonum düştü baya kötü oldum :(

Korkulacak biirşey yok aslında. Mutlaka ağrı olur benimde oldu. Hatta çekilirken ağladım bile ağrıdan. Ama sonrasında geçiyor. 8 yıllık evliyim çocuğum yok. iki ay önce çektim. hiç bi sorun yoktu dedi doktor. Tıkanıklık falan yoktu yani. Üzerinden bir ay geçti ve HAMıLEYYıııMMMM:))) üSTELK HıÇ BıR ıLAÇ KULANMADAN VE YUMURTLAMA TAKıBı YAPMADAN

Korkulacak biirşey yok aslında. Mutlaka ağrı olur benimde oldu. Hatta çekilirken ağladım bile ağrıdan. Ama sonrasında geçiyor. 8 yıllık evliyim çocuğum yok. iki ay önce çektim. hiç bi sorun yoktu dedi doktor. Tıkanıklık falan yoktu yani. Üzerinden bir ay geçti ve HAMİLEYYİİİMMMM:))) üSTELK HİÇ BİR İLAÇ KULANMADAN VE YUMURTLAMA TAKİBİ YAPMADAN

paylaştığın için teşekkürler cnm. bunları duydukça çektirmeye daha sıcak bakıyorum. dile kolay 8 sene belkide çok basit bir yapışıklık vardı bu filmde vesile oldu. sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini :nazar:

arkadaşlar bende çektirdim bu filmi. ağrı eşiği düşük olanlar bence kesinlikle anestezi altında yaptırmalı. eğer doktorunuz ilacı verirken filmi çeken kişi ile arasında zamanlama olarak uyum olursa çok kısa süren bir işlem. ama zamanlamayı tutturamazlarsa uzayabiliyormuş. benimki çok kısa sürmesine rağmen acıdan ağladım. moralinizi bozmak istemem ama anesteziyi düşünün derim.

arkadaşlar bende çektirdim bu filmi. ağrı eşiği düşük olanlar bence kesinlikle anestezi altında yaptırmalı. eğer doktorunuz ilacı verirken filmi çeken kişi ile arasında zamanlama olarak uyum olursa çok kısa süren bir işlem. ama zamanlamayı tutturamazlarsa uzayabiliyormuş. benimki çok kısa sürmesine rağmen acıdan ağladım. moralinizi bozmak istemem ama anesteziyi düşünün derim.

arkadaşlar ben salı günü çektirdim plazma arkadasımın dediği gibi ağrı eşiği düşük olanlar anestezi ile çektirmesi daha doğru ilk 24 şubatta doktorum anestezisiz denemeye kalktı olmadı salı günü anestezi altında çekildim 3 günde ancak işe gelebildim ilk kez anstezi aldıgım için bana dokundu bide çok kasık ağrım oldu rahmim çok dar oldugu için spekulum takmakta bile zorlanmış doktorum kanamam çok olmuş o yüzden aşılama bile yapılsa anestezisiz olmaz dedi tüplerim açık çıktı çok şükür temiz 2 ay doğal yoldan deneyelim olmazsa aşılama olacak hayırlısı inşallah bunlara gerek kalmaz allahım tüm isteyenlere nasip etsinn

Kızlar ben bugün rahim filmi çektirdim hemde ağrıya gelemeyen bir insanım.Doktorumun bana ağrısı ve acıması çok az demesine rağmen ben yinede araştırmaya başladım ve burada yazılanlar **bayılma,çok ağrılı,acıtıyor,ağrıdan dayanamayıp ağladım,anestezi ile kesin çektirin vb.** yazılar beni çok germişti vede çok korkmuştum.Bugün gittim ve doktor ilk işlemi yaparken hiç acımadı sadece içimize bir ilaç salıyor o ilaçta tüplere giden kanalların açılıp ilacın daha rahat geçip filimde görünmesini sağlaması için ama ağrısı sadece adet sancısı gibi biryandanda benzetme yaparsak sanki gazınız varmışta çıkaramıyormuşunuz gibi bir ağrı yapıyor sonrada filmi çekerken ilaç saldılar onu zaten hissetmiyorsun bile 1 dk bile sürmedi yani korkulacak hiçbirşey yok canlarım benim filmim topu topu 5 dk sürmüştür hepsi. Sonuç olarakta temiz çıktım tüplerimde açık bir sorun yok Allah'ıma şükürler olsun...

kızlar hsg çektirdiğiniz ay korunun hamile kalmamaya bakın, yoksa bebek düşebilir ya da sakat olabilirmiş, hatta Almanya'da hsg yasaklanmış sebebi de aşırı radyasyon yaydığı için..Ben o hatayı yaptım hsg den sonra hamile kaldım 7 haftalıkken düştü, 3 ay korunduk sonra yine hamile kaldım Allahıma çok şükür şimdi 14 haftalık..Hsg den sonra 6 aya kadar hamile kalınabiliyor demişti benim dr.

Korkulacak biirşey yok aslında. Mutlaka ağrı olur benimde oldu. Hatta çekilirken ağladım bile ağrıdan. Ama sonrasında geçiyor. 8 yıllık evliyim çocuğum yok. iki ay önce çektim. hiç bi sorun yoktu dedi doktor. Tıkanıklık falan yoktu yani. Üzerinden bir ay geçti ve HAMİLEYYİİİMMMM:))) üSTELK HİÇ BİR İLAÇ KULANMADAN VE YUMURTLAMA TAKİBİ YAPMADAN

merhaba meryaz, ben de geçen ay hsg çekildim.Dr. tek tüpümün açık olduğunu söyledi, veee şimdi HAMİLEYİMMMMM hihoyyyt

merhaba meryaz, ben de geçen ay hsg çekildim.Dr. tek tüpümün açık olduğunu söyledi, veee şimdi HAMİLEYİMMMMM hihoyyyt

Ayy canım ne güzel bir haber bu... Bende bu ay yani martın 8inde çektirdim ve çalışmalara başladık... Tahmini yumurtlama günlerim 17-22 arası ama ben gün aşırı yapmaya çalışıyorum... İnşallah bende senin gibi ilk ayda kalırım canım yaa böyle duydukça rahim filmi çektirenlerin hamile kaldığını dahada seviniyorum canım...

Back