How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

valla benide acaip korkutmuslardı ama hıcde korkulacak bısey yokmus ama bence kullanılan ıla ve doktorun becerısı cok onemlı ...ıyı bıryerde yaptırın derım ben ıstandbul fındıkzade de radyomara gıttım hem ucuz hem temız hemde cok ılgılıler

arkadaşlar bugün 2. hsg filmimi çekildim bugün kü anestezili oldu ve süper geçti..neydi o gecen sene çektirdiğim...kızlar en güzeli anesteziliymiş, benden demesi...

slm arkadaşlar bede aranıza yeni geldim herkeze merhabaaa..
ya bende rahim agzı yarası var.daha bebek sahibi diilim, oyuzden herhangi bişey yapılmıyor.. ilaç tedavisi önerdi doktorum.23 yaşındayım16 aydır evliyim, ilk 7 ay korundum ve bıraktım hapı bebek sahibi olmak istiyorum.ama olmuyo sebeplerini merak ediyorum doktorum bu ay 21,gün testi ve bu ilaçlı film cektirelim dedi ama biraz arastırdım vee cook korkuyorumm.nekadar sürüyoo vee bu acısı ne derecee bana yardımcı olurmusunuzz:a015::a015:

slm arkadaşlar bede aranıza yeni geldim herkeze merhabaaa..
ya bende rahim agzı yarası var.daha bebek sahibi diilim, oyuzden herhangi bişey yapılmıyor.. ilaç tedavisi önerdi doktorum.23 yaşındayım16 aydır evliyim, ilk 7 ay korundum ve bıraktım hapı bebek sahibi olmak istiyorum.ama olmuyo sebeplerini merak ediyorum doktorum bu ay 21,gün testi ve bu ilaçlı film cektirelim dedi ama biraz arastırdım vee cook korkuyorumm.nekadar sürüyoo vee bu acısı ne derecee bana yardımcı olurmusunuzz:a015::a015:

bence ööncelikle rahim agzı yaranı tedsvi etiir canım...ya dondurulur yada yakılır galiba....rahim filmindede sonuç çıkar tüüplerin açıkmı...

:sinifsinif:melis arkadasım haklısın onun tedavisi buymuş ama ben daha cocuk sahibi olmadıgım için 3 dk gittim hepside önce dogum diyorlarr.suanda zaten kullanıyorum ilaçlarımı adetime 4 gün var ve ilaçlarım bitcekrahim agzı yaram için olanlar.ve doktor adetin 8-11
arası cektirelim dedi.paylasımları okudum daha kötü cok korktum napcamı bilmiyor..

:sinifsinif:melis arkadasım haklısın onun tedavisi buymuş ama ben daha cocuk sahibi olmadıgım için 3 dk gittim hepside önce dogum diyorlarr.suanda zaten kullanıyorum ilaçlarımı adetime 4 gün var ve ilaçlarım bitcekrahim agzı yaram için olanlar.ve doktor adetin 8-11
arası cektirelim dedi.paylasımları okudum daha kötü cok korktum napcamı bilmiyor..

yorumlara hiç kafanı takma..benide cok korkutmuslardı ama hıc de oyle olmadı. alttan muayene oldugunda ne kadar acı hıssedıyorsan o kadar ıcıne ılacı gonderdıklerınde bıraz sısı oluyor o kadar ama doktor ve hastane sartları cok onemlı... umarım gerek kalmaz ama olursa da bır cırpıda kurtulursun ınsaalh

rahim filmini çeektir canım..bişe olmazzz...bazı arkadaşlar rahatça giriyoooCADIARZU
ilaçlarını bitir..tedavine devam et........koorkma ya herkezin agrı eşşiği farkklı...muutlaka çeektirrr:CüvCüv:

arkasdasım tşk ya inan biras rahatladım ama doktorum bilee biras agrı olcak dedi inş bi cırpıda kurtulurum çünküü oo muayne masasına cıkmak bilee kasıyo insanıııı bilirsinnn ben daha kapıdan girmedennn karnıma agrılar giriyoo Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

arkadaslar ben cektırdım kusura bakmayın ama korkun ıgrenc bıseee canım cok yandı fılmde cıkmadı 10 dklık ıslem 1.5 saat surdu 10 dk da surse felaket canım yandı
mutlaka anestezı alın ben almadııma cok pısmanım ayrıca rahım fılmıı cektırdıkten sonra leke falanda gelmıyor ac karnna cektırmeyın sakın zaten dr.sızı bılgılendırcektır bol sanslar

arkadaslar ben cektırdım kusura bakmayın ama korkun ıgrenc bıseee canım cok yandı fılmde cıkmadı 10 dklık ıslem 1.5 saat surdu 10 dk da surse felaket canım yandı
mutlaka anestezı alın ben almadııma cok pısmanım ayrıca rahım fılmıı cektırdıkten sonra leke falanda gelmıyor ac karnna cektırmeyın sakın zaten dr.sızı bılgılendırcektır bol sanslar

sanırım bişeyler ters gitmiş.çünkü bende çektirdim ve toplamda 10 dk bile sürmedi masaya çıkp inmem giyinmem dahil....sadece hafif bir sancı hissettim oda dk bile sürmedi...banada dr demişti ağrın olur hafif diye dediği gibi oldu.filmden sonra 1 gün pembe leke ve o verdikleri sıvı geldi az bişey.
arkadaşlar sanırım bu çekilen makinayla alakalıymış...

canım çok tşk ler harika bi açıklama olmuş ama ben de tırstım her doktor genel anestezi verir mi acaba özellikle devlette yapılıyo mu ??

devlette anestezi yok. ben devlette yaptırdım. çok da abartılacak bişey değil. Evet canınız acıyor ama bebek için ne önemi var? Bunun daha doğurması var yahu. Sezaryan da olsa normal de orada da acı var. Yani korkmamalıyız. İmkan varsa özelde lokal anestezi yaptırın derim. Genel yaptırmayın, sonuçta genelin çok zararları var. Çamaşırınızda pedle gidin bir tane de yedek alın. Benim 1 hafta boyunca adetimin son günü gibi akıntım oldu. Gitmeden bir minoset içmiştim, ondan ağrım çok olmadı. Üstelik benimki iki kere yapıldı. İlkinde asistan kız vardı, rahim girişini bulamadı. Canım yandı bi de moralim bozuldu. Sonra hadi kalk dediler, başka kadınlara yapıldı, benim için uzman çağrıldı. Uzman yaptı. Yani iki kez çektim aynı acıyı. Ama ertesi gün rahim filmimi görmek herşeye değerdi. Yaptıracaklar hiç beklemesin. Herkesin acı eşiği farklı, bebeklerimiz için cesur olmalıyız.

dmlsvs canım sende de yara olduğunu okudum.o yara bende de vardı ve bende daha hiç doğum yapmamıştım. ama doktorum donduralım dedi.ilerde çocuk sahibi olmanı engellemez dondurma işlemi dedi.ve dondurdum.Zaten yara varken çocuk olmuyormş.Olsa bile düşük yapma ihtimali çok yüksekmiş.Şimdide rahim filmi çektireceğim.Ama açıkcası korkuyorum biraz

Herkese merhabalar,
Ben cesurum... korkmuyorum.. kaydirigubbakcemile3
yarın gidip bir güzel rahim filmimi çektireceğim.. anestezisiz...
inşallah artık hamile kalabilirim...
birşey sormak istiyorum.. hsg çekildiği ay korunmak gerekiyor mu? düşük tehlikesi var o nedenle korunulmalı diye okudum bir kaç yerde??

ya fikri olan varsa bu konuda yardım etsin kızlar ben pzt günü çekilicem ve doktorum bana çok basınçlı vermiceğini sıvıyı yırtılma olacağını söyledi çektiren kızlar bunun basınçlı verilmesi gerekmiyormu?

Ben anestezili oldum fakat ilk başta iğne vurdular uyuşturmak için o çok canımı yaktı:(( Ha şimdi canım acıyacak ha şimdi bişey yaptılar derken kasıklarımda bir ağrı hissettim adet sancısı gibi o sancıyı hissetmek tüplerin açık olduğunu gösterirmiş..Ve 10 dakikalık birşey ama korkusu yetti yani panik yapmayın ve kesinlikle doktorunuza söyleyin sakinleştirici iğne vursun:)) Ben bayağı titremiştim korkudan..1 hafta kadar kanama oluyor ağrı kesici içebilirsiniz..Kanama olmasa bile 3 gün ilişki yasak..Allah yardımcınız olsun..

dün yaptırdım arkadaşlar, burayı okuduktan sonra korkmuştum ama çok az bir acı hissederek atlattım. öğlen çekildi ben sabahtan ağrı kesici ve antibiyotik almıştım ondan mı bilmiyorum ama acılı falan geçmedi çok şükür.
korkmayın arkadaşlar..

Back