• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

Kızlar bende çektireceğim rahim filmi inş. bayramdan sonra. Ben daha önce yara dondurmuştum acaba onun gibi birşeymi.bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varmı.

Ben 2 yıl önce çektirmiştim.Ağrı kesici filanda içmedim.Dayanılmayacak ağrısı yoktu.10-15 dakika kadar ancak sürdü.1-2 gün hafif lekelenmem oldu.Gelgelelim benim HSG filmim tam filme döndü.Kaç dr a gösterdiysem hepsi farklı yorum yaptı.Kimisi iyi çekilmemiş dedi,kimi birşey yok dedi.Aşılamalar yapıldı olmadı.En son dün dr a giitiğimde götürdüm hiç boşuna uğraşma 2 tüpün kapalı.direk tüp bebeğe başla dedi.Ordan çıkıp tüp bebek merkezine gittik eşimle konuştuk.Ordaki prof film iyi çekilmemiş tekrar çektir dedi.Artık bayramdan sonra tekrar çektireceğim ama bu kez ağrı kesici Apranax Fort içip giderim

Kızlar bende çektireceğim rahim filmi inş. bayramdan sonra. Ben daha önce yara dondurmuştum acaba onun gibi birşeymi.bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varmı.

almina banada dün doktor küçük bi yaran var dedi.geçmezse dondururuz dedi.ama ben 2 ay sonra rahim filmi çektiricem.bu yarayı geçmezse filmden sonra donduracak sanırım.acaba filme olumsuz bi etkisi olurmu bu yaranın.bide bu yara dondurma acı veren bişeymi nasıl yapıyolar.

almina banada dün doktor küçük bi yaran var dedi.geçmezse dondururuz dedi.ama ben 2 ay sonra rahim filmi çektiricem.bu yarayı geçmezse filmden sonra donduracak sanırım.acaba filme olumsuz bi etkisi olurmu bu yaranın.bide bu yara dondurma acı veren bişeymi nasıl yapıyolar.[/QUOTE]
Canım ben dondurma işlemini özel hastanede yaptırdım. Çok da korkarak gittim.Ama korkulacak birşey yokmuş.Çok kısa ve basit bi işlemmiş.Hem yalnız gittim.İşlemden sonrada biraz dinlendim ve çıktım.Sonrasında birkaç gün akıntı oluyor.Başka problem yok.Çok geçmiş olsun.

kızlar merhaba ben 2 aydır serophone adlı ilaçla tedavi görüyorum bu ayda ilaçla hamilelik gerçekleşmezse dr. rahim filmi istedi fakat ilk ay kimyasal gebelik yaşadım bu yüzden rahim filmine ihtiyaç varmı sizce çünkü çok ağrılı bir işlem diyorlar o yüzden korkuyorum. yorumlaarınız için şimdiden teşekkürler.

Arkadaşım sen burdaki yorumları hiç okumadın sanırım? Herkez yaşadıklarını anlatmış ..Ama sen dış da olsa bi gebelik yaşamışsın

Son düzenleme:
ben de pazartesi çektirecem ama anestezi istedim ben hiç dayanamıyrum öle şeylere malesef keşke anestezi gerekmese ama malesf kendimi biliyorum çok korkakımmm :(( umarım temiz çıkar...

az önce hastaneden geldim kızlar çok şükür filmim temiz çıktı darısı rahim filmi çektireceklerin başınaaaa kaydirigubbakcemile2 doktorum 3 ay beklicez büyük ihtimalle hamile kalırsın eğer kalamazsan tedaviye başlıcaz dedi... inşallah tedaviye gerek kalmadan bebişm gelir.

Bende rahim filmini anastezili çektirdim.ıyikide öyle yapmışım.Korkarak çektirmenin sakıncalı olduğunu düşünüyorum

az önce hastaneden geldim kızlar çok şükür filmim temiz çıktı darısı rahim filmi çektireceklerin başınaaaa kaydirigubbakcemile2 doktorum 3 ay beklicez büyük ihtimalle hamile kalırsın eğer kalamazsan tedaviye başlıcaz dedi... inşallah tedaviye gerek kalmadan bebişm gelir.

Canım inşAllah tez zamanda HAMİLE KALIRSIN.

Merhaba!Yanlış hatırlamıyorsam ben adetimin 10. gününde çektirdim.Aslında doktor gerekli görmedi ama ben ısrar edince tamam dedi.Çok kararlıydım çektirmeye içim rahat etsin istiyordum.Narkozsuz çektirdim.Burada okumuştum bende narkozlu falan oluyor diye korkmuştum ama korkulacak birşey olmadığını yaptırınca anladım.İşleme geçmeden 1 saat önce 1 tane diyazem vurdular yarım saat öncede buscopan iğne sonra aldılar beni.Doktorum öekti zaten ilaç verilirken acıyo falan yazıyordu ama bana o aparatı takarken acıdı o kadar ilaç verilince acımadı o kadar. Sizi kandırmak istemem hiç acımıyo diyemem ama bence bunun en güzel tairifi ağır geçen adet sancısı gibi demek.Filmde hiçbirşey çıkmadı ama olsun az da olsa daralma falan varsa tamamen açılıyormuş ve hamile kalmak kolaylaşıyormuş.Bakalım bu ilk denememiz görücez inşallahdelikafadulden

benim kanamam 5 gün falan sürdü az az da olsa neden acaba ??? valla anestezili çektirmeseydim sanırım çok acıcaktı :(

Ben anestesız çekildim gitmeden 2 saat önce ağrı kesici aldım. Hiç öyle anlatıldığı gibi acı olmadı.ben cok korkarak gittim sadece çok az kasık ağrısı oldu.AcAba herkesin ağrı eşiğimi farklı insanlar bu kadar korkutuluyor bilemiyorum ama öyle çok çok fazla ağrım olmadı hatta ordan alışverişe bile gittim.

kızlar 6 ekim salı günü Avcılar Hospitalde rahim filmimi çektirdim doktorum korkarsın kendini sıkarsın sonuçlar yanıltıcı olur diye anestezili yaptı herşey dahil (anestezi ilaçları) 150 tl verdim ssk ile sadece doktorun yardımcısının şimdi uyuyacaksın dediğini hatırlıyorum uyandığımda bitmişti hiçbir acı sızı yoktu zaten 5 ya da 10 dk sürüyomuş asistan uyandırdı beni biraz kanama oldu tampon koymuş asistan sağolsun giydirmiş beni eve gittiğimde akşam regl sancısından biraz daha şiddetli sancım oldu doktoru aradık ağrı kesici majesik ve 1 tane antibiyotik iç dedi anında ağrımı kesti bu kadar basit yani benim tüpler açık çıktı 3 ay beklicez bebek olma ihtimali filmden sonra artıyomuş diye dedi doktorum umarım bebeğimize kavuşuruz.Sakın korkup ertelemeyin en azından durumunuzu öğrenir ona göre gerekeni yapmak için zaman kaybetmezsiniz sevgiler..

ben birşey sormak istiyorum arkadaşlar
bende kist çıktı ii huyluymuş ben doktora rahim filmi çektirmek
için gitmiştim kist olduğunu söyledi doktor
bu şekilde rahim filmi çekilebilir mi ?
doktor adetimden sonra(suan adetliyim)alttan muayne ile bakıp eğer iltihap yoksa yapabileceğini ancak ilk başta kistimin yok edilmesinin daha öncelikli olduğunu söylüyor bigili olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim

Back