How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

dmlsvs canım sende de yara olduğunu okudum.o yara bende de vardı ve bende daha hiç doğum yapmamıştım. ama doktorum donduralım dedi.ilerde çocuk sahibi olmanı engellemez dondurma işlemi dedi.ve dondurdum.Zaten yara varken çocuk olmuyormş.Olsa bile düşük yapma ihtimali çok yüksekmiş.Şimdide rahim filmi çektireceğim.Ama açıkcası korkuyorum biraz

ya canım ben de tam tersi doktor bana dedi once hamile kal dogurr sonra donduralımm.yara cocuga engelse niee bana ole dediler rkaç tane doktora gittim hepsi aynı seyi soledi yasın genc bi hamile kal sonra dedilerr bide cocuk riskli sole oluymus yara hiç tedavi edilmezsee mikroptan dolayı oluyomuss.ama tedavi edersen yani ilaçlarlaa sorun olmuyomuss..senn cocugun yokmu.ozman yoktu die yazmıssındaa.:emir_bebek:

ben geçen ay yaptırdım kanallarım açık çıktı.. fakat bir daha yapıcaz deseler ölürümde yaptırmam.. çok sakin ve acıya dayanıklı bir tipimdir.. ama çok ağrılı oldu... bi ara gözlerim karardı doktora ben bayılıyorum dedim.... baya bağırttılar beni :1no2:

ay ay ben öldüm öldüm dirildim .eve geleli 2 saat oluyo 20 dakikada bitti ama çok feci oldum bende dayanıklı biriyim ama bu çook farklı bişey beni bayıltmadılar bir daha kalkamamaktan korktum ama keşke bayıltsalarmış çok feci bi ağrı halen devam ediyo nedense içime halen iğne batırıyolar gibi acı var RABBıM bu acıları bir daha bize göstermesin amiiinnn..

bende nasıl ağladım eşim vardı yanımda o kozar diye bağıramadım çünkü bi bey vardı film aletini kullanan ama eşimin ellerini tırmakladım bu gün çektirdim bu gece nasıl uyurum bilemiyorum oy oy ben atlattım ama çektirecek olanlara ALLAH YARDIM ETSıN..

bana doktorum ne ağrıkesici verdi ne antibiyotik... öyle saf saf gittim... acımdan öldüm... bi başıma gittim bide... allahım bi daha yaşatmasın... günlerce ağrı çektim... o an yaşadığım sancılar aklıma gelince kasıklarım sızlıyor valla mafoldumben

herkese geçmiş olsun arkadaşlar, özellikle ağrılı olduğunu söyleyen arkadaşlar hangi hastanelerde yaptırmıştınız acaba?bende yakın zamanda ve zeynep kamilde yaptırmayı düşünüyorum.orası ile ilgili fikri olan var mı?

bende 2 gün önce çekildim kızlar rahat olun benim hiç acımadı ve rahat geçti sonunu düşünün kendinizi kasmayın gerisi kolayca geliyo..

ya kızlar bende hsg düşünüyorum ama korkuyorum,rahimi ters olupta yaptıran var mı hiç bilgi verebilir misiniz bana ne olur yaaa:bbo:

ya kızlar bende hsg düşünüyorum ama korkuyorum,rahimi ters olupta yaptıran var mı hiç bilgi verebilir misiniz bana ne olur yaaa:bbo:
benim bir arkadaşımın rahmi tersti o yaptırdı ve hiç acı hissetmediğini söylemişti. bence endişe etme. bu arada bende çektirdim ama hiç bir acı hissetmedim çok kısa süreli ve hafif bir kanamam oldu okadar yeni çektirecek arkadaşlar hiç korkmasın. unutmadan birde ofis histerekopi için korkanlar varsa emin olun o dahada acısız tabi iyi bir doktorun eline düşerseniz.

Canım benimde rahmim ters ve yaptırdım herkesin bünyesine göre farklı . Mutlaka anestezili ol ve kesinlikle doktorundan rica et kas gevşetici yapsın bana iğne vurdu ilk uyuşturmak için sonrada makattan kas gevşetici vurdu gerçi çok canım acımadı ama ha oldu acıyacak korkusuyla bayağı titredim korktum ama 10 dakikada bitti sadece sıvı verilirken kasık ağrısı oluyor adetin sancılı geliyorsa ilk adet günüymüş gibi o kadar hemen ayağa kalkabildim ben ama dediğim gibi herkesin bünyesi farklı .Allah yardımcın olsun.Geçmiş olsun :Saruboceq:

benim bir arkadaşımın rahmi tersti o yaptırdı ve hiç acı hissetmediğini söylemişti. bence endişe etme. bu arada bende çektirdim ama hiç bir acı hissetmedim çok kısa süreli ve hafif bir kanamam oldu okadar yeni çektirecek arkadaşlar hiç korkmasın. unutmadan birde ofis histerekopi için korkanlar varsa emin olun o dahada acısız tabi iyi bir doktorun eline düşerseniz.

fatoserhan10395977 .!.:
Canım benimde rahmim ters ve yaptırdım herkesin bünyesine göre farklı . Mutlaka anestezili ol ve kesinlikle doktorundan rica et kas gevşetici yapsın bana iğne vurdu ilk uyuşturmak için sonrada makattan kas gevşetici vurdu gerçi çok canım acımadı ama ha oldu acıyacak korkusuyla bayağı titredim korktum ama 10 dakikada bitti sadece sıvı verilirken kasık ağrısı oluyor adetin sancılı geliyorsa ilk adet günüymüş gibi o kadar hemen ayağa kalkabildim ben ama dediğim gibi herkesin bünyesi farklı .Allah yardımcın olsun.Geçmiş olsun .

kızlar çok teşekkür ederim inşallah hallolur biranönce ve bi sorun çıkmaz dua edin nelour:Saruboceq:

yellowhotçum korkma canım herkes aynı olmayabilir burdada okumuşsundur ben çok feci acı çektim ama sen öyle olmayabilirsin hakkında hayırlısı canım gelimelerden bizi haberdar et..

merhaba arkadaşlar.HSG filmi bende çektirdim 2 defa ilkinde doktorum kızılaya yönlendirdi insan ister istemez geriliyor,sres yapıyor ve bu sebepten tubalar açık olduğu halde kapalı görünümde oluyor bu benim başıma geldi.Doktorum beni tüp bebek merkezine yönlerdirdi.Allaha şükürler olsunki ordaki doktor bir problem olmadığını anladı ve stres,sıkıntı ve kendini kastıysan böyle görünmüş olabilir dedi.Benden hsg filmi istedi tekrar ama bu sefer anestezili.Filmi çektirdikten sonra doktoruma gösterdim ve gerçektende bir problem yoktu 2 tubamda açıktı allaha şükürler olsunki.Bir doktor hatası nelere mal olucaktı düşünmek bile istemiyorum o yüzden arkadaşlar hsg filmi çektirecekler ben stres yapmam derseniz anestesisiz yaptırın ama stres yaparım yada acıyacakmı acaba diye gerilerek girecekseniz o odaya anestezili olun inanınki hiç birşey hissetmiyorsunuz en garantilisi bence neyse ben bilgimi paylaşmak istedim herşeyin hayırlısı arkadaşlar

merhaba,
bende iki defa rahim filmi çektirdim, ilkinde biraz (abartılacak kadar değil) sancı oldu, çünkü sağ tüp kapalıymış, dr da kapal olduğuna hemen karar vermek istemediği için uğraşmıştı o sebepten sancılı olmuştu. daha sonra da zaten tüp kapalı olduğu için dış gebelik ameliyatı oldum, tüp çok fazla hasar gördüğü için alındı. 2 ay önce tekrar çektirdim, hiç birşey hissetmedim.
denilene göre, hafif yapışıklıklar varsa rahim filmi sayesinde açılıyormuş, ben ilk hamimeliğime rahim filmi çektirdikten 3 ay sonra kalmıştım.
BU ARADA ARKADAŞLAR FıLMı ÇEKEN YER ÇOK ÖNEMLı, DR LAR HER MERKEZıN ÇEKTıĞı FıLMı BEYENMıYORLAR, NETEKıM DE ÇOĞU YALNIŞ ÇEKıYORLARMIŞ.
herkese sevgiler

arkadaslar ben cektırdım kusura bakmayın ama korkun ıgrenc bıseee canım cok yandı fılmde cıkmadı 10 dklık ıslem 1.5 saat surdu 10 dk da surse felaket canım yandı
mutlaka anestezı alın ben almadııma cok pısmanım ayrıca rahım fılmıı cektırdıkten sonra leke falanda gelmıyor ac karnna cektırmeyın sakın zaten dr.sızı bılgılendırcektır bol sanslar

ankarada hangi hastanede çektirdin canım
ben de ankaradayım 6 ay sonra rahim filmi çektirecem şimdiden çok çok tırsttım burdaki yorumları okuyunca...

devlette anestezi yok. ben devlette yaptırdım. çok da abartılacak bişey değil. Evet canınız acıyor ama bebek için ne önemi var? Bunun daha doğurması var yahu. Sezaryan da olsa normal de orada da acı var. Yani korkmamalıyız. İmkan varsa özelde lokal anestezi yaptırın derim. Genel yaptırmayın, sonuçta genelin çok zararları var. Çamaşırınızda pedle gidin bir tane de yedek alın. Benim 1 hafta boyunca adetimin son günü gibi akıntım oldu. Gitmeden bir minoset içmiştim, ondan ağrım çok olmadı. Üstelik benimki iki kere yapıldı. İlkinde asistan kız vardı, rahim girişini bulamadı. Canım yandı bi de moralim bozuldu. Sonra hadi kalk dediler, başka kadınlara yapıldı, benim için uzman çağrıldı. Uzman yaptı. Yani iki kez çektim aynı acıyı. Ama ertesi gün rahim filmimi görmek herşeye değerdi. Yaptıracaklar hiç beklemesin. Herkesin acı eşiği farklı, bebeklerimiz için cesur olmalıyız.

nergis sen hangi hastanede çektirdin hsg yi ben de çok korkuyorum da

ben tokatta gaziosmanpaşa üniv.de çektirdim.daha öncede yazdım.hiç bir ağrım olmadı.girmeden önce apranax içmiştim hafif bir kahvaltı yapıp gittim.soyunmam giyinmem hepsi 10 dk sürdü.dr.anasteziye gerek yok boşuna alma dedi.belkide ağrı eşiğim yüksektir diyecem ama kesinlikle değil canım çok tatlıdır.
benide çok korkuttular.korkudan çektirmekten vazgeçmiştim.ama 3 kez düşük yaptım ve illa ki çektirmem gerekiyordu.bence hiç korkma kendini kasma.işinin ehli bir dr a yaptır.şimdiden geçmiş olsun.

Back