- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
geçmiş olsun canım inşallah sonucunda temiz çıkmıştır.....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dmlsvs canım sende de yara olduğunu okudum.o yara bende de vardı ve bende daha hiç doğum yapmamıştım. ama doktorum donduralım dedi.ilerde çocuk sahibi olmanı engellemez dondurma işlemi dedi.ve dondurdum.Zaten yara varken çocuk olmuyormş.Olsa bile düşük yapma ihtimali çok yüksekmiş.Şimdide rahim filmi çektireceğim.Ama açıkcası korkuyorum biraz
geçmiş olsun canım inşallah sonucunda temiz çıkmıştır.....
benim bir arkadaşımın rahmi tersti o yaptırdı ve hiç acı hissetmediğini söylemişti. bence endişe etme. bu arada bende çektirdim ama hiç bir acı hissetmedim çok kısa süreli ve hafif bir kanamam oldu okadar yeni çektirecek arkadaşlar hiç korkmasın. unutmadan birde ofis histerekopi için korkanlar varsa emin olun o dahada acısız tabi iyi bir doktorun eline düşerseniz.ya kızlar bende hsg düşünüyorum ama korkuyorum,rahimi ters olupta yaptıran var mı hiç bilgi verebilir misiniz bana ne olur yaaa:bbo:
ya kızlar bende hsg düşünüyorum ama korkuyorum,rahimi ters olupta yaptıran var mı hiç bilgi verebilir misiniz bana ne olur yaaa:bbo:
benim bir arkadaşımın rahmi tersti o yaptırdı ve hiç acı hissetmediğini söylemişti. bence endişe etme. bu arada bende çektirdim ama hiç bir acı hissetmedim çok kısa süreli ve hafif bir kanamam oldu okadar yeni çektirecek arkadaşlar hiç korkmasın. unutmadan birde ofis histerekopi için korkanlar varsa emin olun o dahada acısız tabi iyi bir doktorun eline düşerseniz.
fatoserhan10395977 .!.:Canım benimde rahmim ters ve yaptırdım herkesin bünyesine göre farklı . Mutlaka anestezili ol ve kesinlikle doktorundan rica et kas gevşetici yapsın bana iğne vurdu ilk uyuşturmak için sonrada makattan kas gevşetici vurdu gerçi çok canım acımadı ama ha oldu acıyacak korkusuyla bayağı titredim korktum ama 10 dakikada bitti sadece sıvı verilirken kasık ağrısı oluyor adetin sancılı geliyorsa ilk adet günüymüş gibi o kadar hemen ayağa kalkabildim ben ama dediğim gibi herkesin bünyesi farklı .Allah yardımcın olsun.Geçmiş olsun .
arkadaslar ben cektırdım kusura bakmayın ama korkun ıgrenc bıseee canım cok yandı fılmde cıkmadı 10 dklık ıslem 1.5 saat surdu 10 dk da surse felaket canım yandı
mutlaka anestezı alın ben almadııma cok pısmanım ayrıca rahım fılmıı cektırdıkten sonra leke falanda gelmıyor ac karnna cektırmeyın sakın zaten dr.sızı bılgılendırcektır bol sanslar
devlette anestezi yok. ben devlette yaptırdım. çok da abartılacak bişey değil. Evet canınız acıyor ama bebek için ne önemi var? Bunun daha doğurması var yahu. Sezaryan da olsa normal de orada da acı var. Yani korkmamalıyız. İmkan varsa özelde lokal anestezi yaptırın derim. Genel yaptırmayın, sonuçta genelin çok zararları var. Çamaşırınızda pedle gidin bir tane de yedek alın. Benim 1 hafta boyunca adetimin son günü gibi akıntım oldu. Gitmeden bir minoset içmiştim, ondan ağrım çok olmadı. Üstelik benimki iki kere yapıldı. İlkinde asistan kız vardı, rahim girişini bulamadı. Canım yandı bi de moralim bozuldu. Sonra hadi kalk dediler, başka kadınlara yapıldı, benim için uzman çağrıldı. Uzman yaptı. Yani iki kez çektim aynı acıyı. Ama ertesi gün rahim filmimi görmek herşeye değerdi. Yaptıracaklar hiç beklemesin. Herkesin acı eşiği farklı, bebeklerimiz için cesur olmalıyız.