• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

kızlar lütfen bana yardımcı olun bana rahıme kamerayla bakacagız dedıler adetının bırıncı gunu gel gun verelım adetın bıttıgı gün yapacagız dedıler bu ne oluyor ve çok canım yanarmı lütfen yardım edın cevap yazın

merhaba gülay..sanırım dediğine göre sana histeroskopi yapacaklar.bu işlem çok ince kameralı bi sistemle rahimin içine bakma işlemi oluyo..eğer rahimde herhengi bi problem varsa (septum yani perde gibi..) yine bu yöntemle alıyolar.ama sakın korkma çok basit bi işlem..zaten lokal veya genel anestezi ile yapılan bi işlem yani hiç ama hiç bi şey hissetmiyosun..ben genel anestezi altında 2 kere septumdan yani perdeden dolayı bu ameliyatı oldum..istersen histeroskopi diye yazarak netten bi araştırabilirsin.o zaman eminim sende okuyup anlayınca çok rahatlıyacaksın..şimdiden geçmiş olsun umarım herhangi bi sorun saptanmaz..:enbuyukkk:

merhaba gülay..sanırım dediğine göre sana histeroskopi yapacaklar.bu işlem çok ince kameralı bi sistemle rahimin içine bakma işlemi oluyo..eğer rahimde herhengi bi problem varsa (septum yani perde gibi..) yine bu yöntemle alıyolar.ama sakın korkma çok basit bi işlem..zaten lokal veya genel anestezi ile yapılan bi işlem yani hiç ama hiç bi şey hissetmiyosun..ben genel anestezi altında 2 kere septumdan yani perdeden dolayı bu ameliyatı oldum..istersen histeroskopi diye yazarak netten bi araştırabilirsin.o zaman eminim sende okuyup anlayınca çok rahatlıyacaksın..şimdiden geçmiş olsun umarım herhangi bi sorun saptanmaz..:enbuyukkk:

çok teşekkür ederım içimi rahatlattın allah razı olsun sendenŞeniz

benden istenen hsg bu ne oluyor benım bıldıgım bu çocugu olmayanlara yapılıyor benımkı oluyor karnımda ölüyorlar geçen hafta salı günü kürtaj oldum bu 2ci oldu

ya arkadaşlar topikte okudum çok can yakıcı bir durummuş bu rahım filmi benım yaptıracagım yer devlet hastanesi anesteside yapmayacaklar çok korkuyorum

benden istenen hsg bu ne oluyor benım bıldıgım bu çocugu olmayanlara yapılıyor benımkı oluyor karnımda ölüyorlar geçen hafta salı günü kürtaj oldum bu 2ci oldu

bende tam sana onu soracaktım sen cevaplayıp sormussun benim bildiğim kadarda çocuğu olmayanlar için sana neden istiyor ki sormadınmı doktoruna devlette çektirme çektirirsen canım orda enfeksiyon kapa bilirsin aynı aletleri kullanıyorlarmış öyle duydum özelde çektir derim

ben buldum gülaycım hgs de rahim içinde terslik varmı düşü engel ne diye bakacak sanırım ama özelde yaprır özel hastanede yaptırdım ben 225 milyon ilkkini özelde çektirdim 350 milyondu 120 milyonda muaine hözel hastaneye git derim canım ben

ben buldum gülaycım hgs de rahim içinde terslik varmı düşü engel ne diye bakacak sanırım ama özelde yaprır özel hastanede yaptırdım ben 225 milyon ilkkini özelde çektirdim 350 milyondu 120 milyonda muaine hözel hastaneye git derim canım ben

sagol nagihancıgım ilgilendigin içinŞenizŞeniz

ilgilenilmezmi canım biz burda birbirimize desteklerimiz için varız güzel şeyde sevinmeyi kötüde beraber üzülüyoruz ben annemle bile en yakın arkadaşlarımla paylaşmadığımız şeyleri paylaşıyoruz ilgileneceğiz tabi yerimseniben

kızlar asla korkmayın rahim filminden aslaaaaaaaaaaaaa 2 hafta uyku uyumadım korktum gittim hiçbişey deilmiş hatta rahimim ters ve sağa yatık filmi çeken adam aletleri bile zor yerleştirdi ayrıca vajinamda çok dar buna ragmen hiç canım yanmadı korkacak hiçbişey yok ayaga kalktıktan sonra hafif bir karın agrısı oda 1 saat sonra geçiyor asla bu filmden kaçmayın derim gitmeden önce yazıları çok okumuştum çok korkuyordum hatta yi geçerse bende yazıcam demiştim şimdi bunun için girdim buraya:D 2 gün önce çektirdim çok basit bi olayy:))

arkadaşlar ben de 2 gün önce çektirdim size doktorunuz tüplerin açık olup olmadığını kendisi mi söyledi yoksa röntgen gibi bi şey mi verdi?

kızlar selam..bende hsg çektirmiştim..yengem de aynı devrelerden geçtiği için bana çok acılı olduğunu ve o yüzden anestezili çektirdiğini söyledi..bana öyle tavsiye etti..ben biraz gözü karayımdır,ne kadar acılı olabilir ki dedim ve gittim.. gerçekten dehşet bir acıydı..aman yarabbim şuan bile içim sızlıyor hatırladıkça..benim tüplerim tıkalı çıkmıştı bu yüzden de ağrı yapmış olabilir..ama ben yinede anestezili çektirmenizi tavsiye ederim..iyi geceler...

arkadaşlar ben de 2 gün önce çektirdim size doktorunuz tüplerin açık olup olmadığını kendisi mi söyledi yoksa röntgen gibi bi şey mi verdi?

canım benim çektirdiğim yer bana dediğin gibi rontgen filmi vermişti..onu ertesi gün doktoruma götürdüm..ama ben doktora götürmeden önce internetten hsg örnekleri ile karşılaştırarak acı gerçeği öğrenmiştim zaten..

slm arkadaşlar bende çektiricem rahim filmi gebelik tedavisi görüyorum özelde muayne oluyorum ama fimi askeri hastanede çekinicem hastanenin hangi bölümünde çekiniliyo bu film kadın doğum uzmanı muayne edipmi çekiyo:uhm: ne olur yardım edin özelde çekinsem maliyeti ne kadar olur acaba ben çok korkuyorrrrrrruuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmafoldumben

bende çektirdim rahim filmi yarım saate yakın sürdü atlas hastanesinde çektirdim ama memnun kalmadım ordan sonuç olarakta çift rahim çıktı

slm arkadaşlar bende çektiricem rahim filmi gebelik tedavisi görüyorum özelde muayne oluyorum ama fimi askeri hastanede çekinicem hastanenin hangi bölümünde çekiniliyo bu film kadın doğum uzmanı muayne edipmi çekiyo:uhm: ne olur yardım edin özelde çekinsem maliyeti ne kadar olur acaba ben çok korkuyorrrrrrruuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmafoldumben

merhaba ben de Eskişehirde çektirdim.Ben emekli sandığına tabi olduğum için ücretsiz çektirdim.Anadolu hastanesinde radyoloji kısmında çektirdim ve toplam 10 dk ancak sürdü çok kolay geçti hiç canım yanmadı.çekimi kadın doğum uzmanı yapıyor yanında bir hemşire ve röntgen görevlisi oluyor.korkma kendini kasarak gidersen her an canın yanacak diye beklersin.korkacak bir şey değil.yarım saat öncesinden ağrı kesici içip gitmen seni rahatlatır.Askeri hastane için birşey diyemem ama oraya giden bazı arkadaşlarım çok memnun kalmadılar.fakat rahim filmini çektirmediler orda bu yüzden seni yanıltmak istemem.sağlık güvencen yoksa ücret ne kadardır onu bilmiyorum.umarım seninki de rahat geçer.şimdiden geçmiş olsun.

tatlım .. hiç korkma hsg den...
ben biraz sorun yaşamıştım...hatta kabus gibiydi.. ama bilinçsizce gittim .. ve klasik yöntemle çekilmişti benim hsg..birde acı duyanlar oluyorya benim gibi; bunun sebebi ağrı eşiğimizin yüksek olması.. kimi arkadaşların ağrı eşikleri düşük ve bişi hissetmiyorlar.. bu kişiye göre değişiyor.. eğer hsg çekilecek hastanenin hsg cihazı digitalse çok az ağrı duyuluyor.. bunuda unutma.. bence karar verince sor digitel mi hsg cihazınız diye..
.
hsg için görüntüleme merkezine yolladılar beni.. ve malesef benim ağrı eşiğim çok yüksek ve klasik sistem hsg ilede çekilince çok zor geçmişti benim hsg...ama değdi şimdi bebeğim var hemde hsg den 4 ay sonra gebe kaldım.. ve üstelik tedaviye ara vermişken..
birde unutmadan eğer çok çok endişe duyuyorsan anesteziyle yaptır...o zaman bişi duymazsın... benin şimdiki aklım olsaydı anestezili yaptırırdım...
umarım herşey gönlünce olur...:Saruboceq:

merhaba ben de Eskişehirde çektirdim.Ben emekli sandığına tabi olduğum için ücretsiz çektirdim.Anadolu hastanesinde radyoloji kısmında çektirdim ve toplam 10 dk ancak sürdü çok kolay geçti hiç canım yanmadı.çekimi kadın doğum uzmanı yapıyor yanında bir hemşire ve röntgen görevlisi oluyor.korkma kendini kasarak gidersen her an canın yanacak diye beklersin.korkacak bir şey değil.yarım saat öncesinden ağrı kesici içip gitmen seni rahatlatır.Askeri hastane için birşey diyemem ama oraya giden bazı arkadaşlarım çok memnun kalmadılar.fakat rahim filmini çektirmediler orda bu yüzden seni yanıltmak istemem.sağlık güvencen yoksa ücret ne kadardır onu bilmiyorum.umarım seninki de rahat geçer.şimdiden geçmiş olsun.

ezgim eşim subay olduğu için askeri hastanede çektiricektim ama randevu almak için aradım radyoloji bölümü yok:uhm:

Back