Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

bende çarşamba günü çektirdim kızlar.. Herkesin acı eşiğine göre değişebilen bir durum sanırım..Doğumu kolay yaptığım için sanırım korkmadan rahat gittim..5 dk.da bitti zaten..8 yaşında bir kızım var.. ondan sonra bir düşük var..kan hormon değerleri herşey normal..dr. birde hsg yapalım dedi..tüplerde açık çıktı çok şükür..bundan sonraki aşama ne olacak bilmiyorum...sanırım eşimi çağıracak..umarım hsg sonrası hiçbişeye gerek kalmadan hamile kalabilirim..

Ne olcak ki banyo yapinca bende hemen gelince yapmistm zaten rahat edemem oyle boy abdesti aldm hemen 20 gun oldu iste cektireli
banyo yapılmaması lazım diye okudum ilk gün anestezi etkisinden başım dönüyordu giremedm banyoya düşerim diye ertesi gün sabahtan girdm hemen

Arkadaşlar size sorularım olucak bilenler cvplarasa çok sevinirim ben bir düşüğüm birde kalp durması nedeyli iki kaybım var bugün unv.araştırma hastanesinde profesöre gittim muayeneye bir sürü tahlil falan şeyler istedi birde rahmim filmi istedi o an kafam karıştı soramadım rahim filmi tüplerin açık olup olmadığını öğrenmek için çekilmezmi ben hamile kalıyorım ama iki kere kaybettim benim acaba ne nedenle istedi. Birde rahim filmi adetliykenmi çekiliyor

Yok canm dusuk olduysa icerde yapisiklik olma durumlari olabiliyo sonradan rahim fimini kesinlikle cektir adet biter bitmez cekiyolar , o kalintilari yapisikliklari temizler hamile kalmani kolaylastirir ilk aydan bile kalabilirsn

Yok canm dusuk olduysa icerde yapisiklik olma durumlari olabiliyo sonradan rahim fimini kesinlikle cektir adet biter bitmez cekiyolar , o kalintilari yapisikliklari temizler hamile kalmani kolaylastirir ilk aydan bile kalabilirsn
Çok şükür hamile kalmamda sorun yok kolay kaldım ikisinde de ama kaybetttim.. Peki acılımı korkuyorum biraz anestezi li oluncada pahalı ne yapcam bilmiyorum

Fulya açık emarı herkese öneririm. Neredeyse sıfır ağrı arkadaşlar. .

Ben bugun çektirdim sisli echomar da 500 tl ama daha fazlasını hakediyorlar kesinlikle sıfır acı titreyerek girdim burda yazılanları okuduğum icin
İşlem bitti dediler inanamadım en korktuğum şeydi cok şükür sorunsuz atlattim

Bende Şişli echomar da çektirdim hiç ağrım olmadı çok arastirarak orayı tercih ettim iyi ki de orda cektirmisim ağrısız 2 dk sürmedi bitti

Benim de bugün Başkent Üniversitesi Hastanesinde anestezili rahim filmi çektirmek için randevum vardı fakat ekip o kadar mükemmeldi ki beni anestezi konusunda o kadar güzel ikna ettiler ki anestezi almadan minimum ağrıyla rahim filmimi çektirdim. Sonrasında tabi ki sancılarım oldu fakat kesinlikle anestezi almaya değmez..

Bende Şişli echomar da çektirdim hiç ağrım olmadı çok arastirarak orayı tercih ettim iyi ki de orda cektirmisim ağrısız 2 dk sürmedi bitti
MERHABA canim Neslihaann ben de echomar da cektircem. Hangi doktor cekti secebiliyor muyuz doktoru . Ben daha önce başka yerde cektirmistim anesteziliydi ama sonrasında çok zorlandım çok kanamam oldu ateslendim bu kez iyi bir.yer olsun istiyorum

Ben arayip randevu alırken belirtmiştim Dr Cevat bayrak çeksin istiyorum diye o çekti hiç kanama vs. Olmadı gayet kısa sürdü normal muayeneden hiç farkı yoktu korkma anestezi gerektirecek bir işlem değil echomarda cektireceksen

O zaman ben de arayıp öyle söyliyim dr Cevat Bayrak çeksin diye . 2014 te cektirmistim 1 hafta kanama ve ates oldu . Ben il dışından gelcem bir de

Merhaba arkadaşım, bende orada düşünüyorum, çekecek doktoru öncesinden söylememiz gerekiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…