Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

günaydın arkadaşlar,hsg çektirdikten sonra adeti erken gelen varmı? ben ayın 7'sinde çektirmiştim normalde 24 nisanda adet olmam gerekiyodu ama bu sabah geldiler.

arkadaşlar birşey sorucam ben de yumurta takibi yaptırıyorum 4. ayım ama doktor rahim filmi istemedi birsürü de ilaç kullanıyorum 6. yumurta takibinden sonra çekileceğini söyledi ama rahimde bi yapışıklık falan varsa yapılan tedavi boşa gitmez mi 3 ay ilaç kullandım bu aydan itibaren 3 ay da iğne tedavisi uygulayacağını söyledi doktorum siz hangi aşamada çektirdiniz rahimfilmini ya da kendiniz mi talep ettiniz ne yapmalıyım sizce...

SLM arkadaşlar ben yeni katıldım ama devamlı takip ediyordum bu kulübü.benimde yarın yada perşembe rahim filmi çektirmem gerek.biraz tedirginim:uhm: bakalım nasıl olcak inşş çok acı falan olmaz öyle umuyorum:1rolleyes:

merhaba canım benimde prolaktin yüksek dopergine kullandım 2aydan fazlaca düşmedi oranı.Sonra ilacı bıraktım beni mahvetti bulantıdan zaten ramazandı bi de..mirmirmirmir öyleee bi ara vaerdik doktorada gitmedim şimdi yine başladık doktora bu doktor direk rahim filmi istedi yarın sanırım çektireceğim prolaktin tahlilide istedi sonucu daha almadım inşş düşmüştür:Saruboceq:

merhaba leblebişekeri ben 8.ayımda tüm kontrollerimi yaptırdım ama doktorum ilaç tedavisine kesinlikle 1 yıl dolmadan başlamam dedi.rahim filmini biraz da ben istedim hani en azından bir sorun varsa boşuna zaman kaybım olmasın diye.senin doktorunun tedavi yöntemi ilginç geldi bana dediğin gibi ilk önce tüplere bakılır açık mı kapalı mı diye ondan sonra ilaç tedavisine başlanır benim bildiğim.Allah korusun tüplerin tıkalıysa boşuna mı kullanmış olacaksın o ilaçları anlamadım yani.bence için rahat etmesi için rahim filmi çekil.rahim filmi hiç korkulacak bir işlem değil benim çok rahat geçti sadece karnında adet sancısı olduğunu düşün onun gibi.

Deryasu merhaba rahim filmini hiç gözünde büyütme.ben de çektirmeden önce burdaki bazı yorumları okumuştum hatta korkumdan iptal etmeyi bile düşünmüştüm.doktoruma anestezili yapın dedim ama kabul etmedi.Allahtan etmemiş bumuymuş dedim korktuğum şey toplam en fazla 5-10 dakikalık bir işlem inanki korkmaya değmez çekinince anlarsın.benim sadece karnımda adet sancısı oldu içeri ilacı enjekte ederken o da sonra geçiyor zaten.hele ki ağrı eşiğin yüksekse hiçbir şey anlamazsın.

ezgim29 saolasın bakalım yaşayıp görücez nasılsa; zaten anestezi istemem o daha zor geliyo kulağa burda okuduklarım bazıları anestezi ile yaptırmış ama..neyse acı ile aram nasıl görücez rahatım cesaretliyim:1rolleyes:

selam canm benim doktorum biraz hızlı davranmıştı önce kan ve idrar tahlillerine baktı sorun olmayınca da hsg çektirmem gerekti. hsgden sonra da birkaç ay serbest denememi istedi. bir de iğne verdi ama ben iğneyi kullanmadım
eğer hormonlarda birşey çıksaydı muhtemelen benim doktorum da önce ilaç tedavisi yapardı.
ama dediğim gibi bunlar fasa fiso ben doğal yoldan hamiş kaldım üstelik dr bana tek tüpün tıkalı yok myomun var filan dediği halde.
önemli olan moral.
kendinize güvenin hadi kızlar:)
daha önce de yazdım tedavi için çok da acele etmeyin birçok kadın denemesinin 2. yılında hamiş kalıyor. ben öyle oldum mesela ama yine de hsg çektirmem iyi oldu şimdiki doktoruma da gösterdim bir sorun yokmuş onu öğrendim en azından.
korkmayın ben acı hissetmedim falza abartılıyor burda, sadece basınç hissettim ve tuvaletim var gibi geldi. o kadar.

aslında ben korkmuyorum tabi ki meleğim için her türlü acıya katlanırım ama ne zaman çektirdiğinizi merak ettim sadece dediğiniz gibi tüplerde bi sorun varsa kullandığım o kadar ilaç bana etkisi boşa gidecek bu gün kontrole gidicem zaten söylerim doktoruma

arkadaşlar bende yarın hgs çektircem anestezili.yarın sabah 11 de aç karnına hiii.çok korkuyorum napıcaksam ben umarın sonuç iyi çıkarda...

niçin abartıyorlar bu rahim filmini anlamıyorum bana da çok acıyor sakın çektirme dediler ama birşeylerden emin olmak için çektirdim dayanılmayacak ağrı falan duymadım

kızlar bende dün çektirdim ama anestezili hiçbişiy hatırlamıyorummmm.Uyandıktan sonrada sadece yarım saat kendime gelemedim sarhoş gibi başımmmm çok döndü o kadar ama sancı ağrı filan hissetmedim.Sonucum da temiz çıktı.Bir tüpüm çok hafif tıkalıymış onu da ilaçla açmış drum.

gözün aydın canım iyi yapmışsın hsg çektirmekle en azından için rahatlamıştır biraz. yani benim öyle olmuştu.aslında anesteziye hiç gerek yoktu ama madem yaptırdın geçmiş olsun.doktor sana 1 hafta korunacaksınız dedi mi?ben 1 hafta antibiyotik kullandım ve korundum.

slm hanımlar,bende rahim filmi çektircem sanırım,sanırım diyorum dr um sana rahim filmi çektirebiliriz dedi,korkuyorum ama neler çektimki bu aşamaya kadar,inş bunuda atlatırım diyorum,yani kendime teselli veriyorum,allah hepimizin yardımcısı olsun..:Saruboceq:

yok hayatım bize hiç öyle bişiy demedi antibiyotik te vermedi,koruncaksınız da demedi cnm öylemi olması gerekiyorki?:teselli:

canım esasında korkulacak bişiy yok diycem ama bnde çok korktum ama bn zaten normal olmazdım bn anestezili oldum hayatım hiçbişiy hatırlamıyorum sadece başımın üze
rinde çektiren kızlar bilir bi alet o film çekiyo du herhalde onu gördüm bi de drum eldivenleri giydi bi alet vardı elinde vidaladı filannn onu gördüm o kadar daha sonra hiçbişiy hatırlamıyorum ama ben anesteziliyi tavsiye ederim benim gbi korkanlarakaydirigubbakcemile5

yok hayatım bize hiç öyle bişiy demedi antibiyotik te vermedi,koruncaksınız da demedi cnm öylemi olması gerekiyorki?:teselli:

Canım merhaba sana neden antibiyotik vermedi anlamadım ama bence kullanman gerekir.antibiyotik ve korunmanın nedeni rahim filminden sonra çok kolay enfeksiyon kapma riski var o yüzden 1 hafta korunmak şart ve antibiyotik de herhangi bir enfeksiyona karşı seni koruması için verilir.yani doktorum bana öyle demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…