- 19 Şubat 2015
- 2.266
- 1.436
- 83
- 36
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #4.941
benimde öyleydi uzun süre klomen ve iğne kullandım hatta doktora ben dıyordum film çekinelim rahat edelim diye doktor acele etmeyelim rahim filmi ağrılı bir yöntem hemen önermiyorum dedi boşuna oyaladı bizi .. neyse ben 10 martta adet oldum 18 martta rahim filmi çekildi anestezili çektirdim bu arada ağrılı deyince doktor. tüpler açık kanallar temiz çıktı.. 11 nisanda hamile olduğumu öğrendim şuan 15 haftalık hamileyim , yani rahim filminden hemen sonra hamile kalanlardanım :))
Ben canakkalede degilim o soruna cevap vermis olayim once :) anestezi olayi da evet komple bayiltiyorlar seni hic bisey hissetmiyosun felan. Ben de mesela anestesisiz cektircem insallahAllah bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Anestezi ile rahim filmi nasıl oluyor? Genel anestezi mi veriyorlar?
Ben canakkalede degilim o soruna cevap vermis olayim once :) anestezi olayi da evet komple bayiltiyorlar seni hic bisey hissetmiyosun felan. Ben de mesela anestesisiz cektircem insallah
Lokal anesteziyi duymadim da oyle bir sıkıntin varsa tabi anestezi alman daha mantikli.. Ben de aciya felan alisayim diye anestezi almak istemiyorum cok acimadigini da soyluyorlar zaten de vajinismus gibi bi sıkıntim olsaydi oyle yapardim..Teşekkür ederim :)
Lokal anestezi ile de yapılabildiğini okudum da geneli tercih ederim :)
Aslında ben de anestezisiz tercih ederim ama 6 yıl öncesinde vajinismus sorunum vardı hala muayenede bile kasılırım.
Kasılınca doğru sonuç alınmadığını okudum o yüzden anestezi en mantıklısı sanırım.
Lokal anesteziyi duymadim da oyle bir sıkıntin varsa tabi anestezi alman daha mantikli.. Ben de aciya felan alisayim diye anestezi almak istemiyorum cok acimadigini da soyluyorlar zaten de vajinismus gibi bi sıkıntim olsaydi oyle yapardim..
Ben bugün çektirdim az önce iki tüpüm de tıkalı çıktı basınçlı ilaç verdiler buna rağmen çok az canım yandı korkulacak bir şey yok zaten 5 dakika sürüyor anesteziye değmez kızlar daha önce çektiren var mı bu ay korunun dedi doktor hiç ummuyordum böyle bişi heyecanım gitti birden
Uzulme canim hayirlisi olsun. Sahsen bana korunun dese bile korunmayi dusunmuyorumBen bugün çektirdim az önce iki tüpüm de tıkalı çıktı basınçlı ilaç verdiler buna rağmen çok az canım yandı korkulacak bir şey yok zaten 5 dakika sürüyor anesteziye değmez kızlar daha önce çektiren var mı bu ay korunun dedi doktor hiç ummuyordum böyle bişi heyecanım gitti birden
Açtılar canım ilaçla tıkalı değil artık çok şükürVajinismus gecmisi varsa anesteziye de gerek var malesef.
Bu arada gecmis olsun. 2 tup de tikaliysa zaten normal yolla gebelik olmaz korunmak ne alaka pek anlamadim.
Açtılar canım ilaçla tıkalı değil artık çok şükür
tesekkur ederimAdet başlangıcından 1 hafta sonra oldu benim aradım yarın 10,11 ve 2 de boşluğumuz vardiler 11 E aldım daha erken gelirseniz alırız dediler saate tam bakmadım heyecandan korkudan erken aldılar işlem 2-3 dk sürüyor 15 dk ya falan da film çıkıyor ama bana şu var bu var diye bilgi vermediler hiç doktorunuzla görüşün dediler . Ben Cevat bey yapacak diye bekliyordum başka bayan yaptı . Adetliyken yada biter bitmez arayın . Bu arada servisleri falan da varmış . Ordan çıktım diğer hastanelerde işim vardı gün boyu yürüdüm işlerimi hallettim hiç bir kısıtlama yok. Normal hayatınıza geri dönebilirsiniz Deniz ilişki herşey seebest dediler
Sağol canım hsg den sonra 4. Günden itibaren başladık denemelere bakalım nolcak düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değilAaa anladım canım sevindim.
Gecmis olsun insallah hemen hamile kalırsın bende subatta cekildim mayısta hamile kaldım tek tüpüm tıkalı cikti acilmadı filmin etkisindenn mi hamile kaldim bilmiyorum rabbime cok sükür iki yıl sonra bize bu mutlulugu yasattıSağol canım hsg den sonra 4. Günden itibaren başladık denemelere bakalım nolcak düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil
Benim ikiside tıkalı ve yapışık çıktı canım ama açıldı çok şükür bekliyorum artık Rabbim nasip ederse olur inşaAllah :) sağlıkla hayırla gelsin bebeğin inşaAllah :)Gecmis olsun insallah hemen hamile kalırsın bende subatta cekildim mayısta hamile kaldım tek tüpüm tıkalı cikti acilmadı filmin etkisindenn mi hamile kaldim bilmiyorum rabbime cok sükür iki yıl sonra bize bu mutlulugu yasattı
Amin amin insallah rabbim herkese nasip etsin vakti zamanı gelince olur insallah ne kadar suredir istiyorsunuz?Benim ikiside tıkalı ve yapışık çıktı canım ama açıldı çok şükür bekliyorum artık Rabbim nasip ederse olur inşaAllah :) sağlıkla hayırla gelsin bebeğin inşaAllah :)
eylülde 8 ay olacak canım biz daha yeni sayılırız ama yaşım 36 olunca acele ediyor insan ikinci çocuğumuz olacak inşallah nasip olursa bir oğlumuz var 7 yaşındaAmin amin insallah rabbim herkese nasip etsin vakti zamanı gelince olur insallah ne kadar suredir istiyorsunuz?
Oo masallah rabbim size o duyguyu tattirmis olur insallaheylülde 8 ay olacak canım biz daha yeni sayılırız ama yaşım 36 olunca acele ediyor insan ikinci çocuğumuz olacak inşallah nasip olursa bir oğlumuz var 7 yaşında
Merhaba, ben rentipta cektirdim 400 tl ydi sanirim. Simdiden gecmis olsuncanım nerde çektirdin bursa da ben de çektiricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?