Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

Canm.bende de kck kistler var ama cekildik doktorum oyle bir sey hic demedi bana..bu arada ankara da olanlar zubeyde hanim hastanesinde cekilsin cok guzel cekiyorlar gidip ozelere o kadar para vermeyin bence..

Allah bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Anestezi ile rahim filmi nasıl oluyor? Genel anestezi mi veriyorlar?

Allah bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Anestezi ile rahim filmi nasıl oluyor? Genel anestezi mi veriyorlar?
Ben canakkalede degilim o soruna cevap vermis olayim once :) anestezi olayi da evet komple bayiltiyorlar seni hic bisey hissetmiyosun felan. Ben de mesela anestesisiz cektircem insallah

Ben canakkalede degilim o soruna cevap vermis olayim once :) anestezi olayi da evet komple bayiltiyorlar seni hic bisey hissetmiyosun felan. Ben de mesela anestesisiz cektircem insallah

Teşekkür ederim :)
Lokal anestezi ile de yapılabildiğini okudum da geneli tercih ederim :)
Aslında ben de anestezisiz tercih ederim ama 6 yıl öncesinde vajinismus sorunum vardı hala muayenede bile kasılırım.
Kasılınca doğru sonuç alınmadığını okudum o yüzden anestezi en mantıklısı sanırım.

Lokal anesteziyi duymadim da oyle bir sıkıntin varsa tabi anestezi alman daha mantikli.. Ben de aciya felan alisayim diye anestezi almak istemiyorum cok acimadigini da soyluyorlar zaten de vajinismus gibi bi sıkıntim olsaydi oyle yapardim..

Canim en iyisi anestezisiz tabi ki.
Benim aci esigim yuksek yani aci olur agri olur diye cekinmiyorum. Ben muayenede bile cok geriliyorum o yuzden benim icin imkansiz anestezisiz.

Ben bugün çektirdim az önce iki tüpüm de tıkalı çıktı basınçlı ilaç verdiler buna rağmen çok az canım yandı korkulacak bir şey yok zaten 5 dakika sürüyor anesteziye değmez kızlar daha önce çektiren var mı bu ay korunun dedi doktor hiç ummuyordum böyle bişi heyecanım gitti birden

Vajinismus gecmisi varsa anesteziye de gerek var malesef.

Bu arada gecmis olsun. 2 tup de tikaliysa zaten normal yolla gebelik olmaz korunmak ne alaka pek anlamadim.

Uzulme canim hayirlisi olsun. Sahsen bana korunun dese bile korunmayi dusunmuyorum

tesekkur ederim

Sağol canım hsg den sonra 4. Günden itibaren başladık denemelere bakalım nolcak düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil
Gecmis olsun insallah hemen hamile kalırsın bende subatta cekildim mayısta hamile kaldım tek tüpüm tıkalı cikti acilmadı filmin etkisindenn mi hamile kaldim bilmiyorum rabbime cok sükür iki yıl sonra bize bu mutlulugu yasattı

Benim ikiside tıkalı ve yapışık çıktı canım ama açıldı çok şükür bekliyorum artık Rabbim nasip ederse olur inşaAllah :) sağlıkla hayırla gelsin bebeğin inşaAllah :)

Benim ikiside tıkalı ve yapışık çıktı canım ama açıldı çok şükür bekliyorum artık Rabbim nasip ederse olur inşaAllah :) sağlıkla hayırla gelsin bebeğin inşaAllah :)
Amin amin insallah rabbim herkese nasip etsin vakti zamanı gelince olur insallah ne kadar suredir istiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…