- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.883
- 508
- 30
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #4.921
Aa neden canimcanım dr gıttım bu ay 17 ağustos amelıyat olcam soltarafımdakı tup alıncak
Hic korkma canm ben martta cekildm ayni vajinal muayene gibi yalniz ilaci verirken biraz adet sancisi gibi agrn oluyo oda o gun hemen geciyoMrb kizlar bende ankara zubeyde hanim.hastanesinden cuma.sabah a rahim filmi icin randevu aldim
.burda cektiren var mi film.cok korkuyorum açıkçası
Insallah canim.benim de cokk agrim olmazHic korkma canm ben martta cekildm ayni vajinal muayene gibi yalniz ilaci verirken biraz adet sancisi gibi agrn oluyo oda o gun hemen geciyo
Canim olursa agri kesici alirsin korkmaInsallah canim.benim de cokk agrim olmaz
nerede yaptirdiniz acaba? bu arada sonuclar konusunda bilgim yok.Merhaba arkadaşlar ben dün rahim filmi cektirdim korkulacak gibi bi ağrısı yok. Ben sonucu henüz doktora göstermedim bi bakarmissin iz bunlar ne demek?
Serviks uteri koşullarda kanule edilip kontrast madde enjekte edildiken sonra skopi ile kontrast madde takip edilmiştir ve pelvis grafileri elde edilmistir; uterus kavite, boyutları tabidir, dolumu homojendir. Dolum defekti veya fazlalığı izlenmemistir.konturlari düzenlidir. Bilateral tubauterinalar simetrik ve açık olarak izlenmektedir. Opak maddenin bilateral batın içine dağılımı normaldir.
sonuç: normal sınırlarda HSG bulguları.
Cevap bekliyorum arkadaşlar.
Gaziosmanpaşa da bilçek görüntüleme merkezinde cektirdim emin olun hiç korkulacak gibi değilnerede yaptirdiniz acaba? bu arada sonuclar konusunda bilgim yok.
Benimde buay ovulasyonda hiç pozitif çıkmadı bende erken yumurtladığımı düşünüyorum geçen hafta rahim filmi çektirmiştmBen de 1 agustos ta rahim filmi cektirdim.. Adetin 7. Gunu.. 17 . gunu ve bugun 19. Gunu kahverengi lekelenmem var.. Cok ama cok az sariya donuk.. 17. Gunki koyuydu ama bunlar acik oldu.. Kasik agrim var onun disinda hic akintim kasintim yok.. Havuc suyu icmistim her gun yumurtam erken mi catladi acaba? Boyle olan var mi ? Tam 10 gun sonra kanama? Doktor olabilir test yap dedi sonra erken daha dedi.. Siz ne dersiniz? Tuplerim acik cikti sorun yoktu filmimde
arkadaslar hsg cekildikten sonra ne kadar sure icinde tup bebek yada asilama yapilmali bilen var mi? benim iki adet cikolata kistim var. doktorumla 6 aylik bir plan yaptik. bu sure icinde normal gebelik olmazsa hsg cektir gel tup bebek konusalim dedi. hag den sonra normal yollarla hamile kalan arkadaslar oldugundan bende bunu denemek istiyorum ancak filmin suresi gecerse diye endiseleniyorum. bilgisi olan var mi?
merhaba,Merhaba arkadaşlar ben de gecen hafta perşembe günü rahim filmi çektirdim . Şişli echomarda çektirdim . Çok korkuyordum ama hiç korkulacak bişey yokmuş . İlacı verirken hafif adet sancısı gibi bi ağrım oldu ertesi günü de çok az oldu okadar . Benim sağ tüpüm dış gebelikten dolayı ameliyatla alındığı için tıkalı çıktı malesef doktorum tüpümü kurtarmıştı ama artık işe yaramayacakmış malesef ki.
Ben 500 tl ye çektirdim ama memnun kaldım .
Adet başlangıcından 1 hafta sonra oldu benim aradım yarın 10,11 ve 2 de boşluğumuz vardiler 11 E aldım daha erken gelirseniz alırız dediler saate tam bakmadım heyecandan korkudan erken aldılar işlem 2-3 dk sürüyor 15 dk ya falan da film çıkıyor ama bana şu var bu var diye bilgi vermediler hiç doktorunuzla görüşün dediler . Ben Cevat bey yapacak diye bekliyordum başka bayan yaptı . Adetliyken yada biter bitmez arayın . Bu arada servisleri falan da varmış . Ordan çıktım diğer hastanelerde işim vardı gün boyu yürüdüm işlerimi hallettim hiç bir kısıtlama yok. Normal hayatınıza geri dönebilirsiniz Deniz ilişki herşey seebest dedilermerhaba,
bana da doktorum orayi tavsiye etti. istanbuldaki tek agrisiz merkez dedi. bende oraya gitmeyi dusunuyorum. istediginiz zamana ramdevu alabildiniz mi yani yogunluk yasadiniz mi? bide yaklasik kac dk suruyo?
Yok canim adetli cekilmez kesinlikle.adet biter bitmez 1 hafta icinde cekilebiliyo..Merhaba arkadaşlar hsg adetliyken çekilebiliyor mu eğer çekiliyorsa en erken kaçıncı günü
canım nerde çektirdin bursa da ben de çektiricemHerkese merhaba , ben Bursa'da yasiyorum. 2 ay once doktorumun istegi uzerine hsg cektirdim. İnternette yazilanlari okudukca sabaha kadar uyumadim ve sabah esime korkudan gidemeyecegimi soyledim. Esim beni bi sekilde ikna edip goturdu. Bilmeden sansima Bursa da ki tek agrisiz yontemle hsg cekilen yerden randevu almisim. Benim canim baya tatlidir :) Acikcasi ilaci verdikleri ilk anda aci hissetmedim ben korkudan kendimi fazlasiyla kasmistim bu nedenle iki defa bastan islem yapmak zorunda kaldilaradet sancilarim cok siddetli oldugu icin hsg sirasinda sadece 10 saniye buna benzer bi aci yasadim o kadar. Ozetle o kadar korktugum abarttim birsey yokmus. Tuplerim acik cikti az da olsa tikaniklik varsa hsg bunlari açıyormus.henuz gebelik yok beklemedeyiz. Rabbim isteyen herkese nasip eder insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?