Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

Kizlar yarin rahim filmi cekilcem dua edin bana da olur mu.. Film e gitmeden once agri kesici filan aldiniz mi. Bana sadece tok karnina Gel dediler

Bende iki gün önce rahim filmi çekildim bakırköyde radyotom radyomarda hiç agrı hissetmedim çok rahattım ağrı kesici bile almama gerek ykmus gerçekten herkese tavsiye ederim kendinizi kasmadığınız sürece ağrı oluyormus ileri teknoloji makine ile yapılan bir işlem herkese tavsiye ederim benim tüplerim açık cıktı çok şükü bizdeki problem eşim beşbucuk ay önce varikosel ameliyatı oldu hala gebelik olusmadı malesef

nerede yaptirdiniz acaba? bu arada sonuclar konusunda bilgim yok.

Mrb kizlar bende cuma.cektirdim film.. Cok sukur normal cikti.sakin korkmayin cok hafif.sanci oluyo o kadar.tekrar git cektir deseler hic korkmam yani cekilcek olanlar kasmasin kendini o kadar.. 6 kisiydik sirayla aldi doktor bi kac dakika suruyo zaten.ve herkesin de kolay gecti hamdolsun

Ben de 1 agustos ta rahim filmi cektirdim.. Adetin 7. Gunu.. 17 . gunu ve bugun 19. Gunu kahverengi lekelenmem var.. Cok ama cok az sariya donuk.. 17. Gunki koyuydu ama bunlar acik oldu.. Kasik agrim var onun disinda hic akintim kasintim yok.. Havuc suyu icmistim her gun yumurtam erken mi catladi acaba? Boyle olan var mi ? Tam 10 gun sonra kanama? Doktor olabilir test yap dedi sonra erken daha dedi.. Siz ne dersiniz? Tuplerim acik cikti sorun yoktu filmimde

Benimde buay ovulasyonda hiç pozitif çıkmadı bende erken yumurtladığımı düşünüyorum geçen hafta rahim filmi çektirmiştm

Ben cektirdigimde 3 ay süre vermişti doktor.

Herkese merhaba , ben Bursa'da yasiyorum. 2 ay once doktorumun istegi uzerine hsg cektirdim. İnternette yazilanlari okudukca sabaha kadar uyumadim ve sabah esime korkudan gidemeyecegimi soyledim. Esim beni bi sekilde ikna edip goturdu. Bilmeden sansima Bursa da ki tek agrisiz yontemle hsg cekilen yerden randevu almisim. Benim canim baya tatlidir :) Acikcasi ilaci verdikleri ilk anda aci hissetmedim ben korkudan kendimi fazlasiyla kasmistim bu nedenle iki defa bastan islem yapmak zorunda kaldilar adet sancilarim cok siddetli oldugu icin hsg sirasinda sadece 10 saniye buna benzer bi aci yasadim o kadar. Ozetle o kadar korktugum abarttim birsey yokmus. Tuplerim acik cikti az da olsa tikaniklik varsa hsg bunlari açıyormus.henuz gebelik yok beklemedeyiz. Rabbim isteyen herkese nasip eder insallah

Merhaba arkadaşlar ben de gecen hafta perşembe günü rahim filmi çektirdim . Şişli echomarda çektirdim . Çok korkuyordum ama hiç korkulacak bişey yokmuş . İlacı verirken hafif adet sancısı gibi bi ağrım oldu ertesi günü de çok az oldu okadar . Benim sağ tüpüm dış gebelikten dolayı ameliyatla alındığı için tıkalı çıktı malesef doktorum tüpümü kurtarmıştı ama artık işe yaramayacakmış malesef ki.
Ben 500 tl ye çektirdim ama memnun kaldım .

merhaba,
bana da doktorum orayi tavsiye etti. istanbuldaki tek agrisiz merkez dedi. bende oraya gitmeyi dusunuyorum. istediginiz zamana ramdevu alabildiniz mi yani yogunluk yasadiniz mi? bide yaklasik kac dk suruyo?

merhaba,
bana da doktorum orayi tavsiye etti. istanbuldaki tek agrisiz merkez dedi. bende oraya gitmeyi dusunuyorum. istediginiz zamana ramdevu alabildiniz mi yani yogunluk yasadiniz mi? bide yaklasik kac dk suruyo?
Adet başlangıcından 1 hafta sonra oldu benim aradım yarın 10,11 ve 2 de boşluğumuz vardiler 11 E aldım daha erken gelirseniz alırız dediler saate tam bakmadım heyecandan korkudan erken aldılar işlem 2-3 dk sürüyor 15 dk ya falan da film çıkıyor ama bana şu var bu var diye bilgi vermediler hiç doktorunuzla görüşün dediler . Ben Cevat bey yapacak diye bekliyordum başka bayan yaptı . Adetliyken yada biter bitmez arayın . Bu arada servisleri falan da varmış . Ordan çıktım diğer hastanelerde işim vardı gün boyu yürüdüm işlerimi hallettim hiç bir kısıtlama yok. Normal hayatınıza geri dönebilirsiniz Deniz ilişki herşey seebest dediler

canım nerde çektirdin bursa da ben de çektiricem

Merhaba bayanlar birsey danismak istiyorum. Yumurtaliklarda basit bir kist varken rahim filmi cekilebilir mi tuplerin kapali cikmasina engel midir yani??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…