- 17 Eylül 2015
- 124
- 17
- 98
- 39
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
- #4.901
rahim filminden sonra bıraz gecıktı okadar tıkır tıkır geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bugun hasta oldum canim doktor filmden sonra kalman yuksek demisti banada sende umudunu kesme csnim ama ben artik sunu anladm kendimizide kessek Rabbim isteyipte bize vermedikten sonra istedigimiz kadar ugrasalim olmuyo ama elbet rabbim bizede vercek benimde sol kapaliydi filmde acildi canim doktora gitmedin micanım bende cekildim 6 ayı gectı bır umut vardı sol tarafım kapalı cıktı ve yok gecen aylarda kımyasal mı ne gecırdım cok mutluydum hamıleyım dıye kanama geldi bır hafta sonra gitti : ((
kızlar tedavi sürecinizden itibaren ne kadar süre sonra rahim filmi çekilmeyi doktorunuz uygun buldu?
Cevabın için çok teşekkür ederim canım.3-4 ay klomen ve yumurta çatlatma iğnesi kullandırıyor eğer bir gelişme yoksa rahim filmi istiyor
Cevabın için çok teşekkür ederim canım.
ben bu ay çatlatma iğnesi vurdum ve olmadı. Kürtaj oldum 1 yıl önce. 6 aydır korunmuyoruz. Yumurtam filan normal ama bu gittiğimde yine adet oldum. Doktoruma söyledim o da istersen bu ay gel dedi ama eğer rahim filmi çekersen aşılama yaparım dedi. İğnenin etkisi devam ettiği için eşim bu ay bekleyelim dedi. Onu da aşılama için strese sokmayayım madem istemiyorsa diye ben diğer aya bıraktım eğer bu ay da hamile kalmazsam zaten diğer ay mutlaka yaptıracağım ve aşılama olacağım. Çok teşekkür ederim canım.Canım benim doktorum tedaviden önce çektirdi. Bir sorun varsa boşu boşuna ilaç kullanmanın anlamı yok. İlaç öncesi bir müdahale gerekebilir. Bence sende baştan çektir akılda soru işareti kalmasın.
ben bu ay çatlatma iğnesi vurdum ve olmadı. Kürtaj oldum 1 yıl önce. 6 aydır korunmuyoruz. Yumurtam filan normal ama bu gittiğimde yine adet oldum. Doktoruma söyledim o da istersen bu ay gel dedi ama eğer rahim filmi çekersen aşılama yaparım dedi. İğnenin etkisi devam ettiği için eşim bu ay bekleyelim dedi. Onu da aşılama için strese sokmayayım madem istemiyorsa diye ben diğer aya bıraktım eğer bu ay da hamile kalmazsam zaten diğer ay mutlaka yaptıracağım ve aşılama olacağım. Çok teşekkür ederim canım.
Cevabınla kafamda iyice netleşti artık.
Çok teşekkür ederim canım . AminnnnRica ederim canım ne demek. Kürtajda rahimde sorun olabiliyor hsg ile hallolabiliyor. Bu ayda geçsin erteleme yaptır ki kafan rahat etsin. Hakkında hayırlısı olsun canım. Gönlünün istediğini Rabbim nasip etsin sana bu mübarek günlerde.
tüp bebek bilmiyorum ama arkadaşım benim doktorumda çektirmişti. çektirdiği ay adetin 7-8-9. günleri gidiyorsun zaten yumurta büyümesi ve ilişki bu tarihlerden sonra oluyor ve yumurta (iğnelerle büyütülüyor) büyümüşse 9. günden sonra çatlatma iğnesi vuruyorsun ve artık 36 saatmi bırakıyorlar tam bilmiyorum ve ilişki yerine aşılama yapılıyor. Doktorum normal haline bırakmadı eğer hsg çektirirsen aşılama yapacağım dedi çünkü şansı daha fazlaymış.arkadaslar hsg cekildikten sonra ne kadar sure icinde tup bebek yada asilama yapilmali bilen var mi? benim iki adet cikolata kistim var. doktorumla 6 aylik bir plan yaptik. bu sure icinde normal gebelik olmazsa hsg cektir gel tup bebek konusalim dedi. hag den sonra normal yollarla hamile kalan arkadaslar oldugundan bende bunu denemek istiyorum ancak filmin suresi gecerse diye endiseleniyorum. bilgisi olan var mi?
tesekkur ederim benim yaş itibariyle aşilama yapmayi dusunmuyo doktorum daha fazla gec kalmamak adina. rabbim bu mubarek gecelerde hepimizin yardimcisi olsun. isteyen herkese evladini kucagina almayi nasip etsintüp bebek bilmiyorum ama arkadaşım benim doktorumda çektirmişti. çektirdiği ay adetin 7-8-9. günleri gidiyorsun zaten yumurta büyümesi ve ilişki bu tarihlerden sonra oluyor ve yumurta (iğnelerle büyütülüyor) büyümüşse 9. günden sonra çatlatma iğnesi vuruyorsun ve artık 36 saatmi bırakıyorlar tam bilmiyorum ve ilişki yerine aşılama yapılıyor. Doktorum normal haline bırakmadı eğer hsg çektirirsen aşılama yapacağım dedi çünkü şansı daha fazlaymış.
Normal temiz guzelMerhaba arkadaşlar ben dün rahim filmi cektirdim korkulacak gibi bi ağrısı yok. Ben sonucu henüz doktora göstermedim bi bakarmissin iz bunlar ne demek?
Serviks uteri koşullarda kanule edilip kontrast madde enjekte edildiken sonra skopi ile kontrast madde takip edilmiştir ve pelvis grafileri elde edilmistir; uterus kavite, boyutları tabidir, dolumu homojendir. Dolum defekti veya fazlalığı izlenmemistir.konturlari düzenlidir. Bilateral tubauterinalar simetrik ve açık olarak izlenmektedir. Opak maddenin bilateral batın içine dağılımı normaldir.
sonuç: normal sınırlarda HSG bulguları.
Cevap bekliyorum arkadaşlar.
canım bende cekildim 6 ayı gectı bır umut vardı sol tarafım kapalı cıktı ve yok gecen aylarda kımyasal mı ne gecırdım cok mutluydum hamıleyım dıye kanama geldi bır hafta sonra gitti : ((
canım dr gıttım bu ay 17 ağustos amelıyat olcam soltarafımdakı tup alıncakBende bugun hasta oldum canim doktor filmden sonra kalman yuksek demisti banada sende umudunu kesme csnim ama ben artik sunu anladm kendimizide kessek Rabbim isteyipte bize vermedikten sonra istedigimiz kadar ugrasalim olmuyo ama elbet rabbim bizede vercek benimde sol kapaliydi filmde acildi canim doktora gitmedin mi