- 22 Şubat 2016
- 1.727
- 1.810
- 53
- 31
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
- #4.761
Merhaba arkadaslar bende en kisa zamanda hsg cektircem biraz tedirginim acikcasi,insallah bir sorun yoktur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaslar bende en kisa zamanda hsg cektircem biraz tedirginim acikcasi,insallah bir sorun yoktur.
Haklisin canim rahat olmaya calisicam ama en ufak muayenede bile kasilan biriyim.Dedigin gibi doktorumla konusup rahatlatici bir seyler istemeliyim.
amin inşallahTesekkur ederim canim degerli bilgilerin icin.İnsallah kolay gecer,Rabbim tez zamanda bebisimize kavusturur insallah.
Yaa gercekten mii suan cok rahatlatti bu dediginCanım bende sürekli sol kasık agrısı yasıyorum ama şükür tüpler acık cıktı.o yüzden korkma derim
Bendee okuyorumm 2 gundur onlari arastiriyorum bide sag over cevresinde serbest sivi var benim hic yok olmyo o etkiliyo cok beni kapali kesin diye. Yrn gidicem haftaya carsamba cekilirim herldeBen kesin tüplerfe sorun var diye kendi kendimi yiyip bitiriyodum.hatta netten laporaskopi vs.onları acıp okuyodum dewamlı.gecen ay cektirdim filmi artık kafam rahat en azından
Cnm degistirdim orda cektirmicim bilmiyorum bana eski usul dedi sadece. Bu yeni yer cr rontgenle cekiyomus c tipimi oluyo oEski usul derken C tipi röntgen harici mi
Ne zaman çektirdiniz ben sordum bi yer 900 bi yer 1250 tl dediBEN ÖZEL HASTANEDE 300 LİRAYA ÇEKTİRDİM RÖNTGEN MASASINA YATIRIP DOĞUM DOKTORU TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLİYOR BEN AĞRI KESİCİ İĞNE YAPTILAR SONRA DOKTORUM İŞLEMLERE BAŞLADI EVET AĞRI OLUYOR BENİM CANIM TATLI OLDUĞU İÇİN BİRAZ FAZLA BAĞIRIP HASTANEYİ İNLETTİM AMA GEÇTİ YAKLAŞIK YARIM SAAT KADAR FALAN SÜRDÜ BİRDE BEN ÇOK HEYECANLANDIM NEFESİM DEĞİŞTİ DERİN DERİN NEFES ALIN KASMAYIN KENDİNİZİ.... SAĞLIKLI BEBİŞLER...
Birde kendiliğinizden mi gebe kaldınızAYRICA BANA BİRAZ TIKANIKLIK VAR DEDİ BENDE PANİKLEYİP PROF GİTTİM ODA HEMEN AMELİYAT DEDİ AMA BEN YAPTIRMADIM ŞU AN 11 HAFTALIK GEBEYİM ...