• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

Merhaba arkadaslar bende en kisa zamanda hsg cektircem biraz tedirginim acikcasi,insallah bir sorun yoktur.

kişiden kişiye değişebiliyormuş kendini rahat bırakmaya çalış inşallah bir sorun yaşamazsın
benim tüplerim açıkmış bi tanesinde hafif bi tıkanıklık vardı onu da hallettik dedi çeken doktor
dün sonuçlarımı bile almaya gitmedim beynim öyle uyuşmuştu muayenelerim rahat geçerdi ama niye böyle oldu bilmiyorum en onemlisi stres sanırım benim için kolay bir işlem değildi allahım bir dahada çektirmek zorunda bırakmasın
sana tavsiyem doktorunla konuşup rahatlatıcı bişeyler çaylar vs alabilirsin çünkü gerçekten rahatlık çok onemli

Haklisin canim rahat olmaya calisicam ama en ufak muayenede bile kasilan biriyim.Dedigin gibi doktorumla konusup rahatlatici bir seyler istemeliyim.

Haklisin canim rahat olmaya calisicam ama en ufak muayenede bile kasilan biriyim.Dedigin gibi doktorumla konusup rahatlatici bir seyler istemeliyim.

inşallah kolay bir işlem olur senin için bi de giderken yanlız gitme yanında sana destek olacak güçlü dayanıklı anneni kardeşini birini al :) benim şuanda 4. günüm çekileli ağrım kalmadı denecek kadar az arada çok hafiften kasık bölgeme vuran bi anlık sancı gibi bişey oluyor ama rahat bir şekilde günlük hayatıma devam edıyorum

yarin adetimin 2. Gunu doktora gidicem rahim filmi cekilcem bu ay. Ama korkuyorum. Tikaniklik vardir diye. Cunku benim sag rahim cevresinde serbest sivi var tupler tikaliysa ondan siznis olabilir diye birde bendevamli sag kasık agrisi cekiyorum sanırım tıkalı ckcak

Canım bende sürekli sol kasık agrısı yasıyorum ama şükür tüpler acık cıktı.o yüzden korkma derim

Ben kesin tüplerfe sorun var diye kendi kendimi yiyip bitiriyodum.hatta netten laporaskopi vs.onları acıp okuyodum dewamlı.gecen ay cektirdim filmi artık kafam rahat en azından

Ben kesin tüplerfe sorun var diye kendi kendimi yiyip bitiriyodum.hatta netten laporaskopi vs.onları acıp okuyodum dewamlı.gecen ay cektirdim filmi artık kafam rahat en azından
Bendee okuyorumm 2 gundur onlari arastiriyorum bide sag over cevresinde serbest sivi var benim hic yok olmyo o etkiliyo cok beni kapali kesin diye. Yrn gidicem haftaya carsamba cekilirim herlde

Kızlar merhaba bende ilk aşılamamın sonucu dün aldım negatifti şimdi ikinci için başlıcam inşallah ama öncesinde rahim filmi çektircem ilkinde İstemedi doktor tutmazsa isticem Dedi bende adet olmak üzereyim ikinci gün kontrole gidicem alttan muayenede hiç sıkıntı yaşamıyorum anlamıyorum bile, aşılama öncesi okumadığım yazı kalmadı öyle bir korkuyla gittim ki bir dakika bile sürmedi sanırım ve yine hiçbirşey anlamadım aa bitti mi bu kadar mıydı dediğimi hatırlıyorum şimdi de rahim filmi yorumlarını okuyup ister istemez endişeleniyorum birde boş yere anestezi almak istemiyorum inşallah bunu da diğer işlemler gibi rahat atlatırım Allahım kadın olmak ne zor Allah hepimizin yardımcısı olsun bir an önce göbüşlerimizi bebişlerimizle doldursun amin

BEN ÖZEL HASTANEDE 300 LİRAYA ÇEKTİRDİM RÖNTGEN MASASINA YATIRIP DOĞUM DOKTORU TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLİYOR BEN AĞRI KESİCİ İĞNE YAPTILAR SONRA DOKTORUM İŞLEMLERE BAŞLADI EVET AĞRI OLUYOR BENİM CANIM TATLI OLDUĞU İÇİN BİRAZ FAZLA BAĞIRIP HASTANEYİ İNLETTİM AMA GEÇTİ YAKLAŞIK YARIM SAAT KADAR FALAN SÜRDÜ BİRDE BEN ÇOK HEYECANLANDIM NEFESİM DEĞİŞTİ DERİN DERİN NEFES ALIN KASMAYIN KENDİNİZİ.... SAĞLIKLI BEBİŞLER...

AYRICA BANA BİRAZ TIKANIKLIK VAR DEDİ BENDE PANİKLEYİP PROF GİTTİM ODA HEMEN AMELİYAT DEDİ AMA BEN YAPTIRMADIM ŞU AN 11 HAFTALIK GEBEYİM ...

BEN ÖZEL HASTANEDE 300 LİRAYA ÇEKTİRDİM RÖNTGEN MASASINA YATIRIP DOĞUM DOKTORU TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLİYOR BEN AĞRI KESİCİ İĞNE YAPTILAR SONRA DOKTORUM İŞLEMLERE BAŞLADI EVET AĞRI OLUYOR BENİM CANIM TATLI OLDUĞU İÇİN BİRAZ FAZLA BAĞIRIP HASTANEYİ İNLETTİM AMA GEÇTİ YAKLAŞIK YARIM SAAT KADAR FALAN SÜRDÜ BİRDE BEN ÇOK HEYECANLANDIM NEFESİM DEĞİŞTİ DERİN DERİN NEFES ALIN KASMAYIN KENDİNİZİ.... SAĞLIKLI BEBİŞLER...
Ne zaman çektirdiniz ben sordum bi yer 900 bi yer 1250 tl dedi

Back